Khamis, 6 Februari 2020

Review Filem Birds Of Prey: And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menerima jemputan daripada pihak Warner Bros. Pictures untuk menghadiri tayangan filem Birds Of Prey: And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn yang berlangsung dengan cukup meriah di GSC One Utama pada 4 Februari 2020 yang lepas. Filem Birds Of Prey ini nampaknya menjadi satu lagi tanda aras terbaru buat pihak DC Films di dalam mengangkat kisah watak-watak utama antagonisnya dengan penyampaian yang menarik, unik dan tidak menghukum kejahatan watak itu secara serta-merta. 


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem terbaru keluaran DC Films ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem Birds Of Prey: And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :) 

4 ulasan:

  1. bestnye. ray xde kesempatan lg nak tgk wayang

    BalasPadam
  2. wah best nya dapat jemputan.

    nanti datang la ke blog saya, saya ada tag awk

    https://penulisanyus.blogspot.com/

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com