Sabtu, 22 Februari 2020

Review Filem Brahms: The Boy II

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah berjaya menonton sebuah filem seram berjudul Brahms: The Boy II yang merupakan sekuel kepada filem The Boy di TGV The Mines pada 20 Februari 2020 yang lepas. Jika dilihat kepada filem pertamanya, penonton diperlihatkan dengan kisah anak patung lelaki bernama Brahms yang sememangnya hanya sekadar sebuah anak patung yang dikawal oleh seorang lelaki yang mengalami masalah psikologi. Jadi, adakah pengalaman penonton filem pertama akan terjejas apabila menonton filem sekuel ini dimana kisahnya menyatakan bahawa Brahms sememangnya merupakan sebuah anak patung yang mempunyai roh jahat dan hidup?


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem SERAM terbaru ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem BRAHMS: THE BOY II dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)

4 ulasan:

  1. The boy 1 bagi sy mmg best n unik cuma ending kureng skit.

    BalasPadam
  2. Baru tau ada sambungan. Dulu tengok yang first

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com