Selasa, 18 Februari 2020

Review Filem Hitman: Agent Jun

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menerima jemputan daripada pihak ATriNaga untuk menghadiri tayangan filem Korea berjudul Hitman: Agent Jun yang berlangsung dengan meriahnya di TGV One Utama pada 17 Februari 2020 yang lepas. Filem yang telah mencipta fenomena di Korea Selatan apabila bilangan penonton melepasi 1 juta orang pada tayangan hari kelimanya ini wajar diberikan pujian kerana ia membawakan satu konsep yang cukup segar dimana gabungan antara dunia komik dan dunia nyatanya sememangnya menjadi dan tampak cukup menarik untuk ditonton sejak permulaan cerita sehingga kepada pengakhirannya yang penuh dengan lawak jenaka.


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem aksi komedi terbaru dari Korea ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem HITMAN: AGENT JUN dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :) 


2 ulasan:

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com