Ahad, 16 Februari 2020

Review Filem Secret Zoo

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menerima jemputan daripada pihak GSC Movies untuk menghadiri tayangan filem Korea berjudul Secret Zoo yang berlangsung di GSC One Utama pada 11 Februari 2020 yang lepas. Memandangkan pengarah filem ini telah terlibat di dalam filem komedi Korea berjudul Extreme Job yang sememangnya sangat menghiburkan maka semestinya Hans menaruh harapan yang tinggi agar filem ini berdiri sama tinggi atau lebih lucu kisahnya berbanding filem Extreme Job. Tidak dinafikan filem ini masih mampu membuatkan Hans ketawa berdekah-dekah. 


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem komedi terbaru dari Korea ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem SECRET ZOO dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :) 

2 ulasan:

  1. Filem ini agak bagus juga marketingnya, ada ternampak terselit dalam Running Man baru-baru ini. Tapi tak berapa berminat pula tengok filem korea di pawagam.

    Mungkin akan tonton bila dah ada pada streaming platform nanti.

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com