Ahad, 16 Februari 2020

Review Filem Sonic The Hedgehog

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menerima jemputan daripada pihak United International Pictures untuk menghadiri tayangan media filem Sonic The Hedgehog yang berlangsung di MBO The Starling pada 12 Februari 2020 yang lepas. Filem live-action yang diadaptasi daripada permainan video popular SEGA ini akhirnya menemui peminat-peminat watak Sonic yang sebelum ini mengamuk besar dan sakan mengkritik reka bentuk animasi Sonic yang ternyata kelihatan buruk dan menggerikan serta jauh daripada rupa animasi yang sebenar. Ternyata keputusan menangguhkan tayangan filem Sonic The Hedgehog ini yang sepatutnya ditayangkan pada November 2019 untuk memperbaiki semula kecacatan fizikal Sonic membuahkan hasil apabila ianya kembali mendapat pujian dan menjadi buah mulut para kaki wayang di seluruh dunia. 


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem terbaru ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem SONIC THE HEDGEHOG dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :) 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com