Isnin, 9 Mac 2020

Review Filem Guns Akimbo

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah berjaya menonton sebuah filem Hollywood yang penuh dengan aksi serta komedi yang boleh dikatakan agak menghiburkan iaitu Guns Akimbo bertempat di TGV Cinemas Jaya Centre pada 8 Mac 2020 yang lepas. Hans agak menyukai konsep cerita yang diguna pakai di dalam penceritaan filem ini dimana ia sebenarnya mengangkat isu-isu semasa yang melanda masyarakat di seluruh dunia baik golongan dewasa, remaja mahu pun kanak-kanak terutama apabila ia berkaitan dengan dunia teknologi yang semakin hari semakin canggih dan sukar dijangka kesan serta pengaruhnya terhadap kehidupan seharian. 


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem aksi komedi Hollywood terbaru ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem GUNS AKIMBO dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)


6 ulasan:

 1. ohoooo Harry Potter laaa.. ni kena tengok ni =D

  BalasPadam
  Balasan
  1. ahahaha
   pelakon hary potter
   tapi yang nih bukan watak harry dah

   Padam
 2. wow hero harry potter tu. boleh tengok nanti.

  BalasPadam
 3. Best ek.... sebab tak ganas boleh considerlah jugak

  BalasPadam
  Balasan
  1. bagi hans tak ganas sangat
   tak tau lah sis rasa ganas ke tak
   hahaha

   Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com