Sabtu, 8 Ogos 2020

Review Filem Scoob!

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah berjaya menonton sebuah filem animasi yang menghiburkan iaitu Scoob! bertempat di TGV Sunway Pyramid pada 6 Ogos 2020 yang lepas. Walaupun filem animasi ini bukanlah terbaik seperti yang diharapkan namun ia masih berjaya menawarkan elemen-elemen lucu yang diperlukan tatkala pawagam-pawagam di Malaysia pada waktu kini banyak menawarkan majoriti pilihan filem yang mengecewakan. Filem ini dimulakan dengan babak imbas kembali yang menarik tentang bagaimana pertemuan awal antara Shaggy dan seekor anjing yang dipanggil Scooby-Doo sebelum mereka berdua bertemu dengan tiga lagi rakan baik iaitu Fred, Daphne dan Velma atas insiden tidak sengaja untuk mendapatkan kembali beg gula-gula kepunyaan Shaggy.


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem animasi ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem SCOOB! dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)


4 ulasan:

  1. Rasanya masa kecik2 dulu pernah tonton kartun scooby do...hitam putih hihihiiii.

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com