Rabu, 16 September 2020

Review Filem Deliver Us From Evil

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah dijemput oleh TGV Pictures untuk menghadiri tayangan perdana filem Deliver Us From Evil bertempat di TGV One Utama pada 14 September 2020 yang lepas. Tidak menjadi satu perkara yang aneh apabila filem ini berjaya mengatasi dan mengetepikan filem sensasi Korea Selatan pada tahun ini iaitu Peninsula apabila meraih jumlah kutipan serta penonton yang cukup tinggi daripada filem tersebut. Hal ini disebabkan filem aksi ini sememangnya mempunyai faktor serta daya penarik yang cukup mengagumkan terutama dari sudut aksi filem ini yang betul-betul menghiburkan.

P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem aksi yang cukup menarik ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem DELIVER US FROM EVIL dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca dan menonton :)

4 ulasan:

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com