Nikmati Lebih 100 Hidangan Sempena Promosi Weekend BBQ & Steamboat Buffet Dinner Di Pulse Grand Hotel

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Kali ini Hans nak berkongsi dengan anda semua berkenaan salah satu lagi lokasi menarik dan lazat yang Hans baru jumpa dan cuba di Putrajaya iaitu Palm Hill Cafe yang terletak di dalam Pulse Grand Hotel. Sempena hujung tahun 2021 ini, pihak mereka telah memulakan promosi Weekend BBQ & Steamboat Buffet Dinner yang menawarkan lebih 100 hidangan yang disediakan oleh pasukan chef yang berpengalaman.


WEEKEND BBQ & STEAMBOAT BUFFET DINNER
PULSE GRAND HOTEL 

Alamat:
Taman Putra Perdana,
Jalan Putra Perdana,
Presint 1,
62000 Putrajaya,
Malaysia.

Tarikh:
3 Disember 2021 - 31 Januari 2022

Harga Promosi:
RM110 / 1 Pax

Laman Web:

Facebook:

Instagram:


Untuk makluman semua, promosi Weekend BBQ & Steamboat Buffet Dinner ini telah pun bermula sejak 3 Disember 2021 yang lepas dan akan berlangsung sehingga akhir Januari 2022. Para pelanggan boleh menikmati promosi ini pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula dari jam 6.30 petang sehingga 10.00 malam dengan cuma membayar sebanyak RM110 sahaja untuk seorang (harga sebenar ialah RM138). Harga untuk kanak-kanak pula adalah 50 peratus daripada harga asal untuk seorang. 


EKOR MASAK LEMAK
PASTA THAI STYLE

Hans sebenarnya tertarik dengan banyak hidangan disini yang dihasil oleh chef-chef hebat dimana mereka memilih untuk menjadikan menu-menu tersebut sebagai masakan fusion yang sememangnya kena dengan citarasa tempatan. Antara menu yang wajib anda cuba disini ialah hidangan Ekor Masak Gulai Lemak dan Pasta Thai Style.Selain itu juga, Hans memang rambang mata melihat hidangan BBQ disini dimana perapan yang digunakan merupakan bahan kegemaran masyarakat Asia seperti yogurt, rempah dan sebagainya yang memang kena dengan selera. Belum lagi melihat kepada menu-menu Steamboat yang pelbagai dan disediakan dengan pilihan sos yang menarik iaitu kuah kari, sup dan tomyam. Hans memang suka betul rasa sup yang disediakan disini. Sedap!


KAMBING BAKAR

Selain itu, disini juga menawarkan hidangan kambing bakar dan juga bebola daging yang begitu sedap tambah-tambah apabila dinikmati bersama dengan tiga jenis sos yang lazat iaitu sos BBQ, lada hitam dan kuah keju yang likat. Memang puas hati sangat!


NASI GORENG KAMPUNG
AYAM REMPAH
PAJERI TERUNG
TEMPE
ROTI
SATAY
PENCUCI MULUT

Jadi, buat anda yang sememangnya gemar dengan hidangan-hidangan yang Hans kongsikan ini maka cepat-cepatlah membuat tempahan dan nikmati lebih 100 hidangan sempena promosi Weekend BBQ & Steamboat Buffet Dinner. Hans yakin anda pasti senyum lebar saat menjamu selera disini bersama keluarga atau pun si dia yang tersayang. 


4 Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Terbaru Lebih lama