Sambut Hari Raya Tahun 2022 Bersama Koleksi Kasut Raya Terbaru Di HAPPY2U

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Hans pasti ramai yang teruja serta tertarik dengan tajuk artikel blog Hans kali ini terutamanya pembaca wanita. Walaupun kita baru hendak mula berpuasa dan masih ada sebulan lagi untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri tetapi tahun ini memang cukup berbeza kerana kita sudah boleh pulang ke kampung untuk berhari raya bersama keluarga. 

SERIKAN HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2022 DENGAN HAPPY2U!
Adakah anda sudah bersedia untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2022 kali ini? Hans sendiri sebenarnya tidak sabar untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama keluarga. Pada waktu inilah Hans berpeluang berkumpul beramai-ramai sambil meraikan hari yang penuh gembira ini. Nak dijadikan cerita, kebetulan tarikh hari raya nanti agak dekat dengan tarikh hari lahir kakak Hans. Jadi, Hans pun teringin nak buat kejutan berikan hadiah untuk membuatkan hari raya dia bersama keluarga semakin berseri. Memandangkan kakak Hans memang sukakan kasut jadi memang rezeki Hans kerana dapat membeli kasut-kasut yang cukup cantik di HAPPY2U.

JADIKAN SEBAGAI HADIAH BUAT INSAN TERSAYANG SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2022!
Memandangkan Hans mahu jadikan hadiah ini bermakna dan disukai, Hans meminta kakak Hans sendiri untuk memilih kasut mana yang dia inginkan. Memang ligat betul lah jawabnya bila minta kakak sendiri pilih. Kesimpulannya, kakak Hans telah memilih tiga jenis kasut yang berjaya menarik perhatiannya. Memang Hans bagi kuota tiga pasang sahaja. Ikutkan 10 pasang kasut dia nak tu! Hahaha! Ini adalah tiga jenis kasut dari HAPPY2U yang menjadi pilihan kakak Hans iaitu: 

Jenis Kasut:
Millano Heel Sandals

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH

Jenis Kasut:
Lisa Slide Sandals

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH

Jenis Kasut:
Everyday Ballerina

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH
https://www.happy2u.my/products/everyday-ballerina-flats?ref=HansHanis 


RAYA BERGAYA DENGAN KASUT RAYA HAPPY2U
Hans tahu pasti ramai wanita yang ingin tampil ayu dengan pilihan kasut yang pelbagai seperti Heels, Flats, wedges, sandals dan banyak lagi sempena Hari Raya Aidilfitri kali ini. Jadi, inilah peluang keemasan anda untuk mendapatkan kasut raya rekaan terbaru di HAPPY2U kerana terdapat pelbagai pilihan yang menarik dan promosi yang cukup menguntungkan bermula sekarang dan selagi stok masih ada.

KOLEKSI TERBAIK KASUT RAYA 2022 - GEMILANG RAYA COLLECTION RAYA

Rekaan kasut wanita daripada HAPPY2U bukan sekadar cantik tetapi ianya juga direka agar memberi keselesaan kepada si pemakai. Tidak hairan koleksi kasut wanita keluaran mereka sentiasa menjadi perhatian dan laris bagai pisang goreng panas. Untuk makluman semua, HAPPY2U telah melancarkan koleksi terbaru Kasut Raya keluaran mereka sempena Hari Raya Aidilfitri 2022 pada 15 Mac 2022 yang diberi nama Gemilang Raya. Menampilkan empat rekaan baru yang cukup ekslusif dan ternyata koleksi terbaru ini mendapat sambutan hangat daripada pelanggan setia dan pembeli atas talian di seluruh Malaysia. Empat rekaan terbaru tersebut meliputi kasut tinggi, kasut bertutup penuh, separa bertutup dan kasut bertali.

Mary Strappy Sandals
SPESIFIKASI:
True To Size (Standard)

4 WARNA:
White / Beige / Sandy Tan / Brown

TINGGI:
Platform height : 3cm

BERAT:
0.65kg

SAIZ:
36-42

HARGA:
RM69

JENIS TAPAK:
Base tapak separa oval (stable)

SESUAI UNTUK MEREKA YANG:
1) Sesiapa yang kurang selesa memakai heel, Mary Strap adalah pilihan yang terbaik. 
2) Sangat sesuai dikenakan dengan baju kurung untuk nampak lebih feminin.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH:


Marisa Slingback Pumps
SPESIFIKASI:
True To Size (Standard)

6 WARNA:
White / Beige / Sandy Tan / Chocolate / Magenta / Black

TINGGI:
Platform height : 7cm (3 Inch)

BERAT:
0.65kg

SAIZ:
36-42

HARGA:
RM89

SESUAI UNTUK MEREKA YANG:
1) Sesiapa yang tidak suka memakai kasut bertutup penuh (full cover), Marisa Slingback Pumps mempunyai slingback di bahagian belakang kaki dan boleh dilaraskan mengikut keselesaan anda.
 
2) Sesuai digayakan dengan kebaya untuk nampak ayu pada Hari Raya Aidilfitri nanti.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH:


BASIC Scarpin Pumps
SPESIFIKASI:
True To Size (Standard Size)

5 WARNA:
White/ Beige / Sandy Tan / Brown / Black

TINGGI:
Platform height : 6cm 

BERAT:
0.65kg

SAIZ:
36-42

HARGA:
RM89

SESUAI UNTUK MEREKA YANG:
1) Menampilkan rekaan bentuk penutup penuh (full cover), Basic Scarpin Pumps sesuai digayakan dengan baju Raya yang mempunyai rekaan labuh.
2) Disebabkan rekaan ini kelihatan lebih formal, kasut ini juga sesuai dipakai di tempat kerja.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH:


Lorraine Heel Mules
SPESIFIKASI:
True To Size (Standard Size)

5 WARNA:
White / Sandy Tan / Beige / Baby Blue / Lavender

TINGGI:
Platform height : 7cm (3 Inch) 

BERAT:
0.70kg

HARGA:
RM79

SESUAI UNTUK MEREKA YANG:
1) Mementingkan keselesaan dan lebih stabil kerana tumitnya berbentuk petak akan mengelakkan anda daripada terjatuh.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH:


KOLEKSI JUALAN TERBAIK KASUT HAPPY2U (BEST SELLER RESTOCK)

Selain daripada koleksi Gemilang Raya, HAPPY2U juga turut dikenali dengan koleksi terbaik kasut wanita yang sentiasa mendapat sambutan sehingga kerap kali habis dijual di dalam talian. Anda juga turut berpeluang untuk mendapatkan kasut-kasut terbaik daripada HAPPY2U ini seperti: 

Rhys Strap Slingback Heels
6 WARNA:
Black / Beige / White / Khaki / Dusty Green / Dusty Pink
(Kemas Kini Terbaru : Warna Black dan Beige Sudah Habis Dijual)

TINGGI:
Heel Height : 5cm 

BERAT:
0.55kg

SAIZ:
'One size smaller size' 
(Contoh: Jika saiz kasut anda 37, anda perlu ambil saiz 38)

HARGA:
RM89

SESUAI UNTUK MEREKA YANG:
Mementingkan keselesaan dan lebih stabil kerana tapaknya berbentuk petak.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH:

4 WARNA:
Beige / Light Brown / Beaver Brown / Black

TINGGI:
Heel Height : 6cm 

BERAT:
0.65kg

SAIZ BERMULA DARI 36 HINGGA 42:
'One size smaller size' 
(Contoh: Jika saiz kasut anda 37, anda perlu ambil saiz 38)

SESUAI UNTUK MEREKA YANG:
Baru memakai heels.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH KLIK PAUTAN DIBAWAH:


JOM SHOPPING KASUT RAYA DI HAPPY2U. NIKMATI DISKAUN RUNTUH DAN PELBAGAI HADIAH MENARIK!

Macam tidak lengkap rasanya kalau membeli-belah kasut raya tanpa diskaun atau sebarang hadiah istimewa kan? Jangan risau kerana Hans ada berita baik buat semua pembaca blog hanshanis.com dimana:

1)  Gunakan Promo Code H2UHANS10 untuk dapatkan DISKAUN 10% bagi semua jenis kasut yang dijual di HAPPY2U tau!

2) Setiap pembelian RM70 ke atas, anda akan menerima 3 Set Sampul Raya berlainan corak yang mempunya 5 keping setiap set, Kad Raya dan hand sanitiser.

3) Setiap pembelian RM100 ke atas, anda akan menerima 3 Set Sampul Raya, Exclusive Raya bag, Kad Raya dan hand sanitizer.



PENGHANTARAN PERCUMA

1) Setiap pembelian yang melebihi RM100 untuk pelanggan yang tinggal di Semenanjung akan memperoleh penghantaran secara percuma.

2) Setiap pembelian yang melebihi RM150 untuk pelanggan yang tinggal di Sabah dan Sarawak akan memperoleh penghantaran secara percuma.

3) Setiap pembelian yang melebihi RM200 untuk pelanggan yang tinggal di Singapura akan memperoleh penghantaran secara percuma.


PEMBELIAN SECARA DALAM TALIAN
HAPPY2U menawarkan kepada anda pembelian kasut raya secara dalam talian. Anda boleh melayari laman sesawang HAPPY2U atau Shopee untuk memilih kasut raya pilihan anda dengan mudah. Hans kongsikan laman sesawang dan media sosial HAPPY2U untuk rujukan anda. Selamat membeli kasut raya dan bergaya sakan di Hari Raya Aidilfitri 2022 nanti :)

Facebook:

Instagram:

Website:

Shopee:

72 Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

  1. macam2 fesyen kasut boleh borong tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. borong kak untuk raya
      cantik kasut-kasut diorang

      Padam
  2. Cantiknya kasut boleh bust kasut raya

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli weh
      promo code ada lagi
      jimat banyak
      kasut pun cantik :)

      Padam
  3. Hi kasut perempuan jer ada saiz kau ker Han hehehehe gurau nampak cantik and berbaloi juga beli sini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli dekat mak ker aweks ker
      berbaloi
      mesti diorang suka :)

      Padam
  4. Wahh.. Cantik2 kasutnya.. Dah boleh usha kasut raya ni 🤗

    BalasPadam
    Balasan
    1. usha cepat-cepat sebelum SOLD OUT
      Hehehehe

      Padam
  5. amboi .. byk2 tu nak bagi kat awek mana nih .. untung laaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi dekat akak Hans jer
      awek tak ada
      hehehe

      Padam
  6. cantik ya semua Kasut Raya sini! Nak beli kat HAPPY2U too la the price so affordable! TQ Hans for recommend!

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat memilih dan shopping raya
      hehehe

      Padam
  7. Lawa kasut...boleh beli utk yg tersayang..

    BalasPadam
  8. Wah macam2 pattern kasut ada kat sini. Molek sangat la ni beli sepasang dua buat pakai raya nanti. Semua cantik2 dan menarik ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli lah 6 pasang
      sehari pakai sepasang
      baru meriah
      hehehe

      Padam
  9. perghhh adik mithali niii belikan utk kakak...hahaha...ingatkan blk Raya nak nikah dah! HAHAHAHA...btw, aku mcm dah ter'usha kasut gakkk muahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi hadiah birthday dekat kakak aku.
      hahaha habis lah kalau terusha tu
      confirm beli 10 pasang nanti

      Padam
  10. Balasan
    1. apa lagi Comel
      angkatlah sepasang setiap jenis kasut tu
      hehehe

      Padam
  11. basic scrapin pump tu cantiknya lahai.. kaler hitam mesti lagi lawa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah
      apa lagi sis?
      angkat lah sepasang buat jadi kasut raya tahun nih :)

      Padam
  12. Alahaiii untung kakak dapat kasut. Cantik2 pulak kasut dia, harga pun mampu milik. Nanti nak beli gak lah tok raya ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah
      sekali dapat 3 pasang pula tu
      untung dia
      hahaha

      Padam
  13. cantik designnya. suka la kakak dtp kasut raya

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantik kan?
      itu yang selalu sold out tu
      ramai suka

      Padam
  14. Dah boleh usha untuk kasut raya ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah boleh dah
      puasa pun nak dekat
      persiapan siap awal2 lagi bagus
      hehehe

      Padam
  15. Cantiknya kasut2 dia. Rambang mata terus tengok ni. Mmg boleh beli 1 buat raya ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli jangan tak beli sis
      kasut cantik-cantik
      harga pun okay
      siap ada promo code leh dapat diskaun lagi :)

      Padam
  16. Haih boleh wat raya.. lawa

    BalasPadam
    Balasan
    1. lawa kan
      bergaya sakan bila pakai di hari raya nanti

      Padam
  17. ohsem design dia... cantik..boleh lah beli untuk family...

    BalasPadam
  18. Dulu pernah shopping dekat sini. Lawa2 design

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah
      design koleksi raya yang baru nih cantik-cantik kan
      apa lagi..shopping lagi sekali
      hehehe

      Padam
  19. Cantiknya semua design ni 👍

    BalasPadam
  20. Pergh bnyknya kasut.ada kita punya satu ke.. Hehe

    BalasPadam
  21. Nice la . Boleh beli utk hadiah yang tersayang nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      setuju sangat
      lepas nih yang tersayang makin sayang lah kalau dah beli
      hahaha

      Padam
  22. Menarik & tertarik semua design kasut..Boleh beli ni utk raya tahun ni..

    BalasPadam
  23. Lawa kasut, lama x shopping kasut, sebab jarang pakai kasut hahaha, nanti boleh g usha tengok kasut ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa lagi
      angkat lah sepasang dua
      boleh pakai promo code lagi
      jimat banyak :)

      Padam
  24. Cantik semua kasut tu.. Boleh belikan untuk wife

    BalasPadam
  25. wah their shoes nampak selesa dan harga pun affordable juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      selesa lah ikut feedback ramai yang pakai
      harga memang murah kan

      Padam
  26. Lawa kasut² dia tu.. memang boleh beli tuk yang tersayang

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah
      ramai cakap cantik-cantik
      berbaloi beli
      harga pun murah jer

      Padam
  27. Balasan
    1. hadiah dekat kakak Hans
      alang-alang kasut cantik-cantik design nya
      hehehe

      Padam
  28. Wah best sangat... Bagus ni dah nak dekat raya dah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      bagus settle kan semua sebelum puasa
      nanti nak dekat raya senang
      tak payah pening fikir nak beli kasut dah :)

      Padam
  29. Cantik semuanya..tengok tang saiz pun puas hati sebab ada sampai saiz 42 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      senang kan
      tak gaduh pening kepala
      hehehe

      Padam
  30. Wowowow menarik lah design dia. Bole siap2 beli utk raya ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli cepat-cepat
      nanti puasa dah tak kelam kabut dah
      hehe

      Padam
  31. Menarik ni bole siap2 beli utk raya hehehe design pon lawaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes betul tu
      apa lagi?
      beli cepat
      karang stok habis
      hehe

      Padam
  32. Lawa2 la kasut perempuan kat Happy2u Design dia sangat elegan boleh pakai ke majlis2 atau go to work!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      cantik-cantik design dia kan
      memang berbaloi beli

      Padam
  33. Comey2 kasutnya, nak kena bodek encik suami gak ler..dah lama dia x belanje kasut ni..tq for sharing

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bodek jangan tak bodek
      sementara ada promo code Hans nih baik manfaat kan
      hehehe

      Padam
  34. Kebetulan sangat tengah cari kasut raya ni

    BalasPadam
  35. Semua design kasut2 ni lawa r..boleh beli awal standby untuk raya ni

    BalasPadam
  36. cantik lah Marisa Slingback Pumps ni. Pakai casual boleh, untuk kerja pun boleh!

    BalasPadam
  37. Cantik bergaya dengan design kasut² boleh melaram di pagi raya..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Terbaru Lebih lama