Sabtu, 28 Jun 2008

Minggu Terakhir Kerja!

Fuh! Kalau selalunya asyik tunggu jam jer masa pukul 8 keatas...

Tapi skrg tak payah tunggu jam pun rasa cepat jer masa berlalu...

Masa nak buat checkstock masa tu lah customer bercambah datang...

Tension gila...dah banyak lagi tak siap...tapi dalam masa dua hari nih dapat siaplah..

Haih, bahagian Toy's aku dah buat check stock....lepas tu bila datang jer bebudak...habis toy's aku...macam kena ribut taufan nargis pun ada....

Kena susun balik....Entahlah, macam mana hari Selasa masa check stock nanti...maybe kali terakhir nak pening kepala dekat situ....

P/S: Hari-Hari Terakhir Adalah Hari-Hari Terindah



7 ulasan:

  1. wah..kerja yek..bleh la belanja pasni..

    BalasPadam
  2. pasni blanja la aku..roti canai pun ok..

    BalasPadam
  3. anis duet byk yey!!
    anis duet byk yey!!
    anis duet byk yey!!
    anis duet byk yey!!
    anis duet byk yey!!
    anis duet byk yey!!

    nk mcD...
    ar ar..
    hg ngan am tggu lah kmunculan ku...
    hahahahahah!!!!

    BalasPadam
  4. aku nak fries McD large.

    aku tuntut isnin dpan..hahaha .;p

    BalasPadam
  5. belanje ar....

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.