Sabtu, 26 Julai 2008

Bday Boy Yang Ke-20!!

Haha!! Tengah dlm mood happy time create the story!



Ermmm, okay!! Sebelum aku merepek ker meraban or apa yang ada kene mengena dengan perkataan2 tu...aku nak say thanks a lot pada saper2 yang wish dkt aku..yang edit pic aku n send dkt mespes...yang send image kek la apa la...thanks sangat2...terharu giler aku!



Okay! Aku nak citer dkt korang pengalaman aku menyambut besday aku yang ke-20( aku still macam age 15 ekk) dkt hostel uitm nih! Waktu aku celebrate besday ke-19 pun dkt uitm juga tapi untuk yang ke-20 nih lain sikit.Story dia bermula macam nih....



Waktu tu jam menunjukkan tepat pukul 12 malam...so, aku ingat member-member hostel aku nih just wish besday guna mulut n sms jer lah kan...tapi xkisah...asal diorang ingat pun dah kira syukurlah...



Lepas tu aku pergi bilik member aku.tengah best main UNO.roommate aku naik atas ke bilik aku..kononnya nak tgok movie.katanya...aku malas la nak ikut.so still main lagi.5-6 minit macam tu tiba-tiba ada orang call.rupa-rupa jiran bilik call.aku angkat jer terus dia bising-bising minta charger hp dia dekat bilik aku.aku suruh la dia pegi amik.dia kata pintu kunci.aku cakap mintalah kunci dekat roommate aku.aku xpegang kunci.dia kata roommate aku cakap kunci ada dekat aku.aku bengang betul masa tu.aku kata tak tahu!!aku letak jer handphone.....



Pastu baru best nak sambung balik main UNO alih2 jiran aku call lagi.....aku bengang punya pasal ditambah desakan junior yang suruh aku naik jer tgok ada hal kat atas....so aku naik la...sambil mulut xhenti2 bising aku menuju bilik aku dgn pantas....aku buka tombol pintu bilik aku....senang plak dibuka...tak kunci plak...pelik betul aku...dalam masa yang sama aku memang bengang sebab kata diorang pintu bilik kunci...so,aku rasa nih mesti pasal diorang malas nak ambik sendiri nih...



MEMANG BENGANG GILA lah masa tu!!!!!aku pun serbu bilik jiran aku tu n cadang2 nak wat sentap la...buka2 jer pintu bilik diorang..asla gelap...tiba2 jiran aku yang sorang tu menjerit n tarik aku masuk bilik......fuhh...terharu aku time tu....



Diorang nyanyi lagu epy besday n ada kek depan tu....memang xsangka la aku diorang dah prepare awal2 cuma yang susah nak wat aku naik atas bilik tu jer lah...haha3....memang terharulah masa tu....dari marah tahap gila2 terus xjadi marah......tertipu juga aku akhirnya!!



Thanks 4 da Sather,Perchap, Amah n Chendol dan saper2 yang terlibat tanpa sedar atau diluar sedar.....Thanks sangat2.......Kenangan semua nih!!!Thanks a lot!!!! Sayang korang semua!!!



P/S: 20 HANYA ANGKA

19 ulasan:

  1. --dap x kek?

    angka je ke? ko ngaku je r, pak cik tua.. xbaik nafikan.. ;p

    BalasPadam
  2. wei nak kek sepotong....nape x letak pic sekali...bru leh bygkan suasane celebrate ko tu...
    oooaku terslp la kat pic tu..huhuuh...aku ingt terletk 19th lak...septutnyer 20....huhuhuuh...typing error...

    BalasPadam
  3. npe xtngal ak sket kek tu..
    ak pn nk gak..

    BalasPadam
  4. Laaa...
    baru 20...
    ha.ha.

    Nway, hepi birthday, bila nihhh?

    *Moga selalu2 hapdet blog.*

    BalasPadam
  5. Okeh..okeh...

    26 Julai...ha.ha.

    BalasPadam
  6. Waa... Surprise!! Aku tak pernah sambut hari lahir, dan aku tak rasa penting pun utk menyambutnya.

    P/s: Bila nak dtg Trengganu, pintu rumah aku terbuka luas.

    BalasPadam
  7. ooO yeah! lalang suda tua!
    hehe.
    aq pon pnah alami sprise party cmtu..
    besh an! hehe
    neway heppy besday lalang!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  8. selamat hari lahir, rasanya masih belum terlewat untuk meyampaikannya..

    BalasPadam
  9. salam hans. baru buka blog ari ni. happy 20th b'day. muda lagi tu hans. seronok kan kalau member2 buat surprise camtu. good luck!

    BalasPadam
  10. salam bro...

    ko pun sambut beday gak ker? same ari ngan anak aku ker???apapun happy beday??? ko duk kolej mane???aku dlu duk perindu...biasa blok beruk n hantu2 bak kata penghuni koleh delima...huargh...

    BalasPadam
  11. hehe.. lelaki pun wat suprise party ke? ingat pompuan je yg wat menda2 camni.. btw, happy 20th birthday, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan diberkati

    BalasPadam
  12. Lelaki akan buat dua jer sambutan..
    sambutan yg elok tu macam yg orang bagi kek ker apa ker...
    yang paling teruk kena mandi air busuk...
    haha3

    BalasPadam
  13. hanis hepi besde! aku pun baru lepas kna surprise..hehe =]

    BalasPadam
  14. la ari jd ko ke
    xajk mkn kek pon
    hepi bday, dah tue dah...
    hahaha

    BalasPadam
  15. Walaupun lmbt,nak wish juga. happy belated bday:)

    BalasPadam
  16. hahaha
    betul 2
    20 hanya angka
    XP

    BalasPadam
  17. aik x kene mandi lak
    ane aci
    ~punak~

    BalasPadam
  18. pandai makan pandai simpan la..
    ko siap punak..
    besday ko aku heboh satu uitm..
    haha3

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com