Khamis, 25 September 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri Semua!!!

Selamat Hari Raya Diucapkan Pada Korang Semua!

Semoga Perjalanan Korang Selamat Sampai Ke Destinasi Yang Dituju.

Aku Dah Sampai Umah Dah.Haha!


"BERHATI-HATI DI JALANRAYA"


Ampun dan maaf andainya kira ini…
Terkasar bahasa dalam bicara
Tersilap bicara semasa bersama
Termarah yang tak kena tempatnya
Tertanya tak tentu hala..
Tersasul yang tak sengaja
Terpukul kat mana-mana
Terpekik kuat di telinga
Terhantuk terketuk di kepala
Terpinjam terambil harta & benda
Termoody tak semena-mena
Terumpat bila ada cerita,
Teremail benda yang tak sepatutnya kau terima
Termacam-macam yang kena-mengena.. ,,
Di hari yang mulia sepuluh jari ku hulurkan semua,
Memohon kemaafan atas segala dosa yang ada
Kerana aku masih bernama manusia
Pastinya tak lepas membuat dosa
Semoga dimaafkan,
Salam Aidil Fitri Maaf zahir & Batin



P/S: Jangan Lupa Kasi Aku Duit Raya!!

6 ulasan:

  1. emm yehyeh comment pertama
    emm selamat hari raya
    maafkanlah semua silap dan salah aku tau

    BalasPadam
  2. duit raya?
    ko kan pak cik, ko la patutnye bg duit ry kt aku..

    BalasPadam
  3. Generasi : Selamat ari raya juga..maaf zahir batin..0-0 yer

    Dickie Adams : Selamat Hari Raya Pepet

    Padin Razal : Salam Lebaran too

    Nur Fadhilah : Aku xkira..ko kena juga bagi aku duit raya

    E-zul : Duit raya mana?

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.