Ahad, 1 Februari 2009

5 Ways To Be Rich!!!

1)Lahir di kalangan orang kaya(dah melepas dah).

2)Kahwin dengan orang kaya(mungkin kalau ah ditakdirkan).

3)Menang loteri(haram lah plak benda nih).

4)Menjadi ahli sukan atau celebriti yang terkenal(aku dah jadi dah..kahkahkahkah).

5)Membina empayar perniagaan(ada saper2 nak jadi rakan kongsi??huhu).

P/S : Nih Aku Belajar Dekat Seminar Usahawan Dekat Bukit Tinggi, Pahang. Nanti Aku Cerita Lebih Lanjut Sebab Gambar Tak Dapat Lagi.

11 ulasan:

  1. cis2.. kater bz, ader lak masa update blog.. siap layout baru yg xley blah tu..

    BalasPadam
  2. woa, seminar aja masuk loteri eh. haha

    BalasPadam
  3. huhuhu..kalau ada org kaya nak kat kita okla...hihihi

    BalasPadam
  4. aku nak jadi ciri2 yang pertama..

    rasanya mcm sempat je...hehe

    BalasPadam
  5. so you're rich then...
    blanjeee.lol

    BalasPadam
  6. Menjadi ahli sukan atau celebriti yang terkenal(aku dah jadi dah..kahkahkahkah).

    Datuk Shah Rukh Khan?

    Wahaha..
    Dah kaya ar nie..? huhu..

    BalasPadam
  7. kaya budi pekerti sudey..hahaha..

    BalasPadam
  8. lagi satu cara nak jadik kaya:

    feeling2 rihanna!

    hahahaha

    BalasPadam
  9. John Micheal Takie Lewis(nama nak panjang) : dah lama lah..baru tau ka?buat malu ja ang jadi masscom student..haha

    Nur Fadhilah : adoi..masa ang msj tu aku dah nak blah dah lah Oma...adoi....

    Artsoul : insyaallah..haha

    Asybedazle : adoi...apa ko cakap?xpaham

    Princess Liyana : betul2(upin dan ipin)

    Aizul : adoi...family ko dah memang kaya la tu..

    Rikhman : adoi..bila plak I kaya nih Rick?

    Lotsoflove-pearls : haha..tahu xper

    Gjul : kaya budi pekerti jer tak cukup..benda sekarang memerlukan duit..tapi duit tak boleh beli semua..kena ingat tu..

    Flurry adams : patutlah aku rasa macam dah kaya sekarang..haha..konsert nak dekat dah

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com