Rabu, 18 Februari 2009

Pabila HOT Girl......

Tengah aku layan lagu – lagu yang aku baru cilok dari member – member aku nih tiba – tiba aku teringat pasal seorang Chinese girl yang gila punya hot masa Valentine hari Sabtu tu. Macam manalah aku tak kata dia hot..dengan skirt dia yang memang tahap kepupusan kain ditambah bajunya yang juga kepupusan benang tu memang menjadi tumpuan mata semua manusia dekat situ tidak kira laki ataupun perempuan.

Kisah bermula apabila beliau keluar dari sebuah bilik karaoke dengan megahnya bersama seorang member yang ‘alim’ sikit(kira biasa-biasa jer lah)..mungkin mahu pergi tandas agaknya. Beliau menggunakan seluruh asset yang beliau ada untuk menarik tumpuan makhluk tuhan yang lain memandang pada beliau tanpa mengelip mata walau sekali pun. Dengan lenggang lenggok pinggulnya ditambah pula kulitnya yang putih gebu disertakan dengan rambut rebonding yang bagai diterbangkan angin sikit – sikit tu memang membuatkan semua orang terkaku seketika.

Mungkin beliau mahu memberitahu pada semua yang memandangnya bahawa ada 3 sebab kenapa perlu melihatnya dengan perasaan kagum :

1) Sebab beliau adalah HOT
2) Sebab beliau sangat HOT
3) Sebab beliau memang HOT

Bangga sungguh riak wajah beliau ketika berjalan melintasi semua mata – mata yang melirik kepada beliau sambil berborak – borak dengan rakannya.

KETANGGGGGG!!!!

Si Hot Girl tadi tiba – tiba tergolek jatuh menghempap beg baju rakanku. Rakan beliau pula terjerit kecil. Muka si hot girl tersangat merah bagai udang yang dibakar. Mulanya semuanya tergamam dengan situasi tadi tapi lepas tu masing – masing menekup mulut.
Mungkin kerana terlalu merasakan diri beliau tersangat hot makanya tanpa sedar beliau telah terlanggar dinding dengan kuatnya hingga jatuh tergolek. Tiba – tiba cop Sirim di dahi beliau yang sebelum ini tertampal HOT GIRL sudah terkondensasi ke langit dan tiba – tiba muncul cop sirim terbaru, DUMB GIRL.

Nasib rakannya masih mempunyai sifat setiakawan dengan membantu beliau bangun dan terus blah dari situ dengan sepantas kilat. Aku dan rakan – rakan??? Gelak besarlah...tunggu lagi!!!

P/S : BILA BORAK JANGAN LUPA PANDANG DEPAN YER!!!

19 ulasan:

  1. ahahha.
    payah jugak jd hot ni. ;P

    BalasPadam
  2. wahahaha...
    aku tak dapat bayangkan kalau aku ada kat situ.hahaha
    nampaknya pussy power tak mampu mengatasi kemaluan..
    ahaha

    BalasPadam
  3. aku tahan je masa tu...
    dia blah je...
    hahahahha...
    aku ngn deja gelak..
    besa giler wei..

    BalasPadam
  4. hhahahahahahah aku dpt rasakan puki dia merembes2 kemaluan!~ ngee3x

    BalasPadam
  5. akoo br nk tulis cam akukopikausiapa. ehheh!

    BalasPadam
  6. LotsOfLove-Pearls : aku tersadung tak jatuh pun dah rasa malu..dia yang bergolek tu memang malu giler lah...

    Pikato ezorA : itulah..nasib kita cool...hahaha...

    AkuKopiKauSiapa? : betul2...bila dah malu tahap voltan tinggi memang apa2 pun xmampu nak nak back up dia dah...huhu

    Rikhman : pernah mengalami?

    Daydek_Yatie : haha...nasib aku jauh...kalau aku dekat dgn dia memang terburai la mulut aku ketawa kuat...

    Aizul : itu tak pastilah kan...

    Sweet Thinker : xpaham..tulis jer lah...sebab aku tulis xikut saper2...tulis sebab memang nak tulis...

    BalasPadam
  7. hahah~
    kalo ak kat situ pon, time macam tu la yg aku tunggu2..
    ngee~
    klu mmg lawa, xyah tnjuk sume pon tape..kan? kan?
    hee~

    BalasPadam
  8. alaahai..Malu2. hm nasib ada org nk tlg lg..hehe

    BalasPadam
  9. hahaha...
    ingat hang tolong angkat.
    ye la awek HOT kan.. =P

    BalasPadam
  10. aimy yasmin : kena tunjuk juga tapi dengan cara yang bijak...

    princess liyana : itulah pasal..nasib lah...

    adalicious : hish..malas aku...gelak lagi indah..haha

    BalasPadam
  11. hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done.thank

    BalasPadam
  12. hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done.thank

    BalasPadam
  13. macam dlm iklan yg pompuan langgar tuang tuh.....terbayang klu ak ader kt situasi kejadian, leh terbogel ak meentertawakan gadis hot itu....hahahahahahah..gelak sama dia...hahahaha...

    BalasPadam
  14. laaa.aku ingt td cerita palsu...rupenyer betul..peh...kalo kene yg mcm tue rase cam dah xde muke dah..giler punye malu.xboleh bla..

    BalasPadam
  15. Que : huhu..funny2...

    Riqzmie : I dun have banner...can u create one 4 me..hahha...

    Omarkhayam : macam iklan dulu2 tu..ada makan benda apa ntah yg langgar tiang tu..macam tu lah..haha

    Kais-mais : mana ada palsu..aku tak reti nak imagine benda2 macam nih

    BalasPadam
  16. HAHAHAHAHAHA!

    kalau jatuh terhantuk, bergolek, terguling then terkangkang. lagi gila malu.

    PERGH.

    akhir kata, sila pakai seluar. heheheh!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com