Isnin, 18 Mei 2009

Pabila Terlebih Ramah

Perempuan Y : Hai....

Lelaki X : Hai...

Perempuan Y : Awal datang..tak balik ker?

Lelaki X : Ar ar...balik rumah ker balik mana?

Perempuan Y : Tak balik rumah ker?

Lelaki X : Tak balik pun. Lepas exam duduk jer sini sampai sekarang. Awak?

Perempuan Y : Saya balik. Wah, lamalah duduk dekat sini.

Lelaki X : Itulah pasal. Nasib dah ada wifi free nih. Tak lah bosan sangat. Awak habis exam berapa hari bulan yer?

Perempuan Y : Eh, kitakan sama course. Mestilah sama kan.

Lelaki X : Owh, saja jer tanya.

Perempuan Y : Hehe

P/S : Sumpah Lelaki X Malu Tapi Buat Slumber Sudah...

17 ulasan:

  1. itu namanya dia xpemes. ahak!

    BalasPadam
  2. pikato ezora : orang lain kenal jer dia..aku xkenal lak..kira aku lagi femes la??haha

    BalasPadam
  3. miahahahahha....senget tul...wat2 xkenal kew?nth2 duk usha dia lme dah :P

    BalasPadam
  4. x jd ke berehat dari blogging? hahahhaa

    BalasPadam
  5. mamma mia! : entah..xtahu la saper lelaki x tu

    -alin- : mana ada...

    adawiyah : dah rehat 2 minggu..okay lah tu...

    isya : haha

    BalasPadam
  6. hahaha...cover..
    trust me, conversation mcm ni selaluu.

    BalasPadam
  7. Ellehhh...
    Lelaki X pura2 tak kenal course mate.

    ;P

    S.YanaZ

    BalasPadam
  8. 'owh saja je tanya'
    haha pandai u cover.
    i mean Lelaki X tu..

    BalasPadam
  9. ha ha ha..kalau yana, yana cekik lelaki X!ahaks;)

    BalasPadam
  10. Namkhir : cover tu penting

    S.Yanaz : itulah..teruk tu lelaki x tu..

    Charymein : I memang pandai cover...lelaki x pun pandai

    Princess Liyana : Nasib aku bukan lelaki x tu...haha

    BalasPadam
  11. haha, 1 batch wei. aduiss...~

    BalasPadam
  12. Namkhir : cover tu penting

    S.Yanaz : itulah..teruk tu lelaki x tu..

    Charymein : I memang pandai cover...lelaki x pun pandai

    Princess Liyana : Nasib aku bukan lelaki x tu...haha

    Izul : nak buat macam mana...aku xpenah perasan pun..tapi sebab ari tu tetiba hati terperasan..haha

    BalasPadam
  13. nyahaha.macam2 betol
    kesian pompuan tuh.

    BalasPadam
  14. ezul iswhat : haha..hati yg terperasan..tu masalahnya tu..

    farahlikecookies : kesian dia..haha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com