Isnin, 28 September 2009

Mahu Angka 10 Menjadi 11 Secepat Mungkin

Sudah nampak masa yang pendek akan menjadi panjang atau masa yang singkat menjadi lama kerana bulan 10 ini adalah penentu segala - galanya.

Sibuk dengan assignment, report, ekspo dan presentation. Semakin dekat semakin banyak dugaan.

Doakan penulis dan rakan - rakan berjaya mengharungi semua ini dengan jayanya. Amin!!

P/S : Tengah Serabut Kepala

8 ulasan:

  1. smoge berjaya! amin! sy pun dah nak habis practical. October ni last. pasni thesis. waaa takut gak. dioakan juge yea.

    BalasPadam
  2. Insya Allah. selepas masa susah mesti ada masa senang. kalau takde masa susah macam mana nak senang. ;)

    BalasPadam
  3. dh nk abis sem ni cmni la kekdahnya weh. suma pn nk submit. isk3 tekanan!

    BalasPadam
  4. sma la....
    memang serabut kpla.....
    nway..all da best

    BalasPadam
  5. eh jap...ape kaitan serabut kepale dgn sebut kalape?? ade kaitan ke??

    apepon gudluck!

    BalasPadam
  6. sengal la...
    orang nak lambat kan tapi ko nak cepatkan...
    sedih dol nak grade...
    kalau boleh aku nak stay around bulan 7 or 8 jer...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com