Ahad, 22 November 2009

Lawak Aku Tengok Budak - Budak Sekolah Nih..Hahaha

P/S : Hang pa semua serupa baru habis belajaq Ijazah plak baling - baling beg(topi takdak nak baling)...Awat Aku Tak Nampak Pun Beg Ada Roda Dibaling Dalam Ini Gambar? Haha



P/S : Yang Nih Aku Pun Selalu Buat Dulu...Hahaha...

P/S : Nih kalau zaman aku belajar dok buat lagu nih pastu balik rumah...mampuih kena ligan satu kampung dengan mak aku nih...Hahaha


P/S : Hahahaha...serupa aku menang merentas desa plak(pernah ker menang?of courselah tak..haha)


P/S : Selamat Majulah Korang Lepas Nih...UPSR Tu Tak Ada Apa - Apa Sangat. Siapa - Siapa Yang Tak Dapat 5A Tu Jangan Sedih. Peluang Banyak Lagi Lepas Nih.

Sumber Gambar : Atuk KOSMO


P/S : Aku paling suka gambar nombor 1. Serupa macam orang dah graduate jer...haha

36 ulasan:

  1. salam... mmg suka sakan bila cuti panjang... samalah ngan anak-anak kat rumah ni...

    BalasPadam
  2. hahahaha...........
    tidak menahan.......
    gaya da macam orang dapat master jek...

    BalasPadam
  3. kite yang akan terima ijazah karang pon x sehebat bebudak ni...hahahaha....ni barulah style...

    BalasPadam
  4. budak2 memang happeninh.. ni gambo upsr, mane ada malu-malu lagi sengih jer macamane pon..hehe

    cube hans review gambo spm, stpm, degree ke..haa..tu gambo cover2...hehe

    BalasPadam
  5. UPSR pn satu semangat untuk terus belajar lar... byk jgk mkna UPSR. tp, kl tk bjaya, jgn sedey jer lar.

    BalasPadam
  6. UPSR pn satu semangat untuk terus belajar lar... byk jgk mkna UPSR. tp, kl tk bjaya, jgn sedey jer lar.

    BalasPadam
  7. haha. btol la.
    upsr bukan ape sangat.
    espiem yang penting.
    kan kan kan?

    BalasPadam
  8. apsal ku x terpikir nk baling beg mse darjah 6 hah?

    BalasPadam
  9. hakhak..
    dolu2 xde pon cam2.
    aishhh..
    tyme kecik2 xpk pon nk baling2 ag..
    dpt result trus poluk2 je ngn membe.
    uh.
    prasaan sungguh sonok.
    tyme UPSR la..

    hakhak..


    (;

    p/s: xsaba nk baling2 tyme konvo t.
    huhuhu

    BalasPadam
  10. aq belom konvo lagi~
    so~
    aq xdpt wat macam mende alah num 1 tuh~
    kui3~

    BalasPadam
  11. wakakak.
    tape2, taon dpn turn aku plak..
    pas stpm mau try ah wat cmni..
    :))

    BalasPadam
  12. hahaha..

    betoi2..dapat 5A x janjikan ape2..

    ak dapat 5A..masuk asrama penuh (yg kononya gah)...

    tapi adoyai!!!

    spm lew yg penting!hancus!!!!

    hahahahahaha

    BalasPadam
  13. ligan tu ape weh??kene kejar ek??

    aku dlu dpt upsr 5A tade org wish kat blog pon..huuu

    BalasPadam
  14. hahhaha
    tgu poksu abis final nih,
    nak campak sume2
    hahahah :D
    bukan setakat beg, dgn badan2 sekali
    hhha~

    BalasPadam
  15. baru UPSR..
    lum PMR, SPM dan grad lagi..
    ntah apa plakyg nak dilemparkan pas ni..

    hehehe..

    chop2..ang org kedah ka?

    BalasPadam
  16. budak2 sekarang dh maju....

    BalasPadam
  17. darjah 6 mn pakai beg roda.
    xrugged laa.

    BalasPadam
  18. naz_ilyn : hahaha..budak2...kawe pung serupo tu jugok dlu..haha

    mier@merr : hahah..tu lah..kalau dulu aku buat macam tu kan best..

    mr.clive : itulah..memang2 betul2 melahirkan kegembiraan tu..natural..

    hanc : huhu..dah lama ku cuti dari bebudak nih

    cik zatil : masa tu semua akil baligh dah mana xcover2...

    nur akmal : ialah...kalau dapat 5A kenangan terindah la tapi UPSR tu bukan penentu segala2...dlu ada jer budak aku takdak A pun UPSR alih2 masuk U yang bagus juga

    afiq anak tiri cik do : betul2

    mamma mia : jgn kata kau...aku pun tgh terfikir skrg asal dlu aku xbaling beg?haha

    yul : gua pun..haha

    chentamaya : aku pun..tgh tunggu dgn sabarnya..haha

    s.y.e.d : smoga berjaya..haha

    ghostone : okay la tu..aku xpenah dapat belajar dkt SBP..masuk SBP penahlah...huhu

    chokio_nia : zaman tu blog xpemes lagi..ligan = kejar

    poksudaus : nak baling dkt mana poksu badan tu?atas jambatan ke?

    zack : ish...kan aku dah tulis dkt my profile..aiyo

    lala : betul2...maju

    syuk : ialah...doa aku matikah?cess..haha

    cik cookie : hahaha...saper pakai beg roda zaman gua dlu anak orang kaya kut..haha

    BalasPadam
  19. ermm..
    taw xpe..
    cuti sakan btul la..
    tp nape ble ipt cuti..
    xwat cmtuh..
    kejadah nye la kn..
    aha

    BalasPadam
  20. btol!!gambar yg 1st tu mmg xbley blah..klo ada yg baling beg roda jugak, xtau la pe jadi..

    BalasPadam
  21. upsr senang giler. jawab sambil tgk bola pn dapat a.haha. org kater, klu nak enjoy, enjoy btol2.kan.

    BalasPadam
  22. skrg ni, bkn takat UPSR, PMR, SPM pun org jarang pndang.. STPM ok lg ar ckit. setaraf ngn diploma.. but skrg pn dh ada tnda2 diploma, degree, kurang jugak bermkna.. huhuh. experience keje lg pnting kot for me.. but nevertheless, academic pun. tp xperlulah smpai nk dpt 20 A1.. huhuhu xbkna pun!

    BalasPadam
  23. Gambar satu: tak lempar dh beg roda sbb beg roda tak bawak sekolah dah...buku teks dh dipulangkan....

    Kiranya yg dilempar tu..."beg tangan' jer. haha

    Akak pun dulu2 suka ngan citu sekolah sbb nak mandi sungai ari2...

    BalasPadam
  24. Hans, kalau depa lambung beg beroda, confirm ada yang masuk spital. beg tu berat sket..... Gambar bebudak tu mengimbau kenangan masa aku skolah dulu la.....Nak bagitau rahsia, aku penah calarkan kete cikgu yang paling aku 'anti' sebab denda kitorang jalan itik....

    BalasPadam
  25. gilo ke kalo baling beg ada tayar?
    tak pasal2 kuar kosmo lagi skali besoknya.

    BalasPadam
  26. gumbira sgt mcm dh hbis tempoh blajar. pdhal ada brlambak lg exam kt depan :P

    BalasPadam
  27. beg2 budak sekarang ni berat macam batu, aku rasa byk ambulance dtg lepas drg baling tu. hehe.

    BalasPadam
  28. ahkhkaakh
    taw xpa..pic 1st agak smart kot
    ahkahk

    BalasPadam
  29. baru UPSR tu...kalau dapat ijazah camner gaya diorang nih kan???? hohoho :p

    BalasPadam
  30. suke gambo no 1...
    cam ringan jek beg dorang baling..

    BalasPadam
  31. mujur beg tu ringan2 jek..
    kalau berat jatuh kat muka, tak ke berparut tapi best ar picts..
    njoy jek..

    BalasPadam
  32. klu bling beg beroda..lebam la kpala....nak2 beg skola rendah berat nk mmpos...ahahha..ala..UPSR je baru..jauh gi perjalanan......

    BalasPadam
  33. Wan Sheva : dah matang maaa....

    Iylienaz : masuk Kosmo lagi sekali sebab kena hempap beg beroda..haha

    Omar Khayam : huhu..enjoy jgn tak enjoy..zaman budak2 zaman berharga

    Arieza : yups..experience tu penting..tapi akademik pun penting juga...

    Asyiq : ahahaha...betul tu

    Faiz Farish : adoi..kesian cikgu ko...jahat2 aku xpenah lagi wat benda macam tu..haha

    Acap : hahaha...betul2

    Nazra : biasalah..budak2 maaa

    Yobsumo : hahahaha...

    Yayarawr : pic 1 best...

    Suehann : hahaha...macam2 diorang baling agaknya

    Cik Daya : mau tak ringan..masa tu mana belajar apa dah...main jer semua..haha

    Lotsofpearls : hahaha...pic tu best..kudos pada photographer dia..

    Aminah : haha..itulah...kalau ada memang aku tabik hormat dkt budak yang baling tu..haha

    BalasPadam
  34. Salam..Result UPSR tahun nie excellent..Adakah krn soklan yg makin senang atau pelajar yg semakin pintar..? ;)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com