Khamis, 17 Disember 2009

Alhamdulillah!!Syukur Sangat - Sangat!!

Aku gembira sangat - sangat hari nih sebab pertama Filem Avatar memang best giler. Tak sia - sia aku orang kedua beli tiket pagi tu. Hahaha. Itu tanda aku excited nak tgok film tu dan aku memang letakkan harapan yang besar pada filem nih. Tak sangka memang best. Malam nih aku cuba buat review untuk film Avatar.

Kedua ialah aku ditawarkan sambung degree dkt uitm shah alam dalam bidang yang aku minta. Alhamdulillah. Kawan baik aku si Yatie juga dapat sama course dengan aku. Syukur ada geng. Si Hafiz a.k.a Sather pun dapat cuma dia minta course lain. Alhamdulillah sebab masing - masing berjaya. Lepas nih terpaksalah menunggu lama pula nak buat medical check up.

Cuma sekarang ada masalah pasal rumah sewa sebab ada budak - budak rumah yang tak dapat course masscom. Ramai yang tercampak ke course marketing dan pejabat. Kesian juga dekat member - member aku dan kesian dekat aku juga sebab tak tahu lagi macam mana status rumah sewa nih.

Tadi baru nak order pizza tapi alih - alih pizza untuk promotion dah sold out. Kempunan la pula mak aku dan aku. Haih..nak buat macam mana!!

Apapun, thanks semua! Berkat doa keluarga, rakan2 dan korang semua maka dapatlah impian aku dimakbulkan!! Nak ber facebook kejap! Tatata!!

P/S : Senyum Sentiasa Hari Nih!

37 ulasan:

  1. congrat to u...
    belajar rajin2 no..jgn nak mengatai..kahhhhhh

    BalasPadam
  2. salam hans,

    tahniah!!
    itu juga satu hijrah
    jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan esok lebih baik dari hari ini

    semoga berjaya

    jaga diri

    BalasPadam
  3. congratz!!!wey ko kena cari umh sewa kat s.alam ke?

    BalasPadam
  4. tahniah bro..senyum lebar nampak
    bagus2! teruskan perjuangan utk degree plak

    BalasPadam
  5. congrate :) jeles bila ko sangat suker..

    BalasPadam
  6. tahniah2~~~
    aku pon nak gi tgk avatar ujg minggu ni~
    tgk kead~
    ko jgn citer dulu~

    BalasPadam
  7. SRK,
    first gua nak tumpang gembira untuk kegembiraan ke-2 ekau.

    belajar bebetul tau pas nie..

    second..
    selamat bergembira..

    gua happy you happy..

    BalasPadam
  8. happy day yek? ;)
    sy masih sad day. huhuh. maybe sad week! hoho, tahniahh!!~~

    BalasPadam
  9. congratz macha...
    gua dengar awek uitm shah alam ramai x single lagi...hehe...

    BalasPadam
  10. congrats..bikin sujud syukur la beb

    BalasPadam
  11. salam hans rajnikath.hehe

    tahniah!!!belajar elok2 okey.

    BalasPadam
  12. ops sorry.ku tak post skali..umah sewa kat seksyen 7 kat pintu blakang uitm quite okay la.

    BalasPadam
  13. tahniah-tahniah ! nasib baik ko tak upah pembunuh upahan semalam .. klu tak tak merasa ko nak sambung.

    BalasPadam
  14. kalo pasal umah sewa mesti aku cuak.. hope seme dpt diselesaikan...... =)

    salam maal hijrah ye..

    BalasPadam
  15. fuh dah satu tempat ngn abg aku lah plk..

    BalasPadam
  16. tahniah2..
    pizza?
    min tgh mkn nie
    mahu ke?
    nyum2 mmg sedap hehehe

    BalasPadam
  17. tahniah... Buat betoi2 kat UiTM.. hehe...

    BalasPadam
  18. slamat menjadi student semula... tahniah

    BalasPadam
  19. suke le tu...=)

    berkat doa bloggers..hehehe...

    BalasPadam
  20. fuiyoh..congrates weh..blaja rajin2..n blaja wat pizza skali..tadelah kempunan..=)

    BalasPadam
  21. tahniah hans!

    gembira untuk kamu!!

    ^__^

    BalasPadam
  22. best tak weh? ade adegan ranjang x? hahahah

    BalasPadam
  23. tahniah..suke la ko yer..senyum memanjang

    BalasPadam
  24. wah..
    segulung tahniah utk hang hans!!
    belajar rajin2 yer..
    leh jadi org berguna..
    hahahah..
    nasihat org tua :p

    BalasPadam
  25. Semua : Thanks....doakan kejayaan aku dkt sana

    BalasPadam
  26. aku doakan ko smoga lps ni sambung master lak... amin...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com