Rabu, 30 Disember 2009

Boleh Tak Aku Nak Jadi Macam Hanis Zalikha?

Fuh, penat tu baru balik dari mencari almari pasang siap. Aku ingat nak beli dekat tempat lain. Merata aku tawaf dari CT Plaza, Mydin, Tesco sampai akhirnya aku pergi juga beli dekat Billion. Beli dah satu hal lepas tu nak bawa balik pula....masyaalllah!!!Punyalah payah!

Aku naik pun motosikal jer pastu kotak almari tu panjang dan tinggi lebih kurang sama dengan perut aku pula tu. Adoi, aku try macam - macam posisi sampai akhirnya letak dalam raga motosikal tu dan sandar kan dekat bahu. Fuh, gila tu aku redah jalan tu macam tak ada apa - apa yang berlaku jer. Siap bawa laju lagi. Walaupun bahaya tapi aku rasa macam ramai sangat tengok aku dengan kotak almari yang tinggi tu buat aku agak segan dengan orang. Tahulah aku femes pun tapi janganlah beri perhatian yang lebih. Hahaha.

Waktu dekat City Plaza ingat nak pergi try check duit dekat atm Bank Islam tetapi alih - alih minah perempuan depan aku tu lambat sangat nak kuarkan duit dia. Nak kuar RM500 ker RM50 ker aku tak tahu tapi asyik silap jer. Sikit - sikit tekan sampai jadi RM5000 atau RM50000. Gila betul minah nih. Tak pernah kuar duit dekat ATM ker apa...adoi!

Tersinggah dekat Tesco tadi terbeli pula lah kasut. Cadangnya nak beli tali leher tapi tak jumpa yang berkenan pula. Habis duit aku macam nih. Eh, memang dah habis dah pun. Hahaha.

Owh,berkenaan tajuk di atas tadi aku ada baca surat khabar Kosmo. Selalunya hari Rabu dia akan tunjuk blog - blog yg menarik dekat Malaysia nih. Tiba - tiba kuar pasal blog Hanis Zalikha. Nama dah sama dengan aku. Teruslah tertarik nak baca. Lagipun, memang selalu nampak blog dia dekat setiap blog para blogger ni. Rupanya muda lagi dan cun kan?

Wah, gila hebat dia. Tercalon untuk celebrity blogger nuffnag tu. Lepas nih aku nak jadi macam dia lah. Adakah ini azam tahun baru? Hahaha. Tak adalah tapi macam best pula kan jadi macam dia. Lepas nih nama aku pula la keluar. Kahkahkah. Tahun bilalah nak kuar tu.

Okaylah..malam nih mau kemas barang. Esok nak gunting rambut. Rambut aku dah serupa Sammy Velu Kadawale dah. Ceit, podah!!

36 ulasan:

  1. erk.ko kene jadik model la dulu camtu hans.hehe

    selamat mule belajar balik.duk umah sewa ke beli almari segala?

    BalasPadam
  2. yea...dia sama umur dgn saya :)
    dia cun..i minat dia :)

    BalasPadam
  3. huhuhu..

    kesian ko msuti mncapap gilew r..

    nk buat ape lew almari tue..adoyai!laen kali g ngn keto!

    hanis zalikha??

    huhuh..pnah dgr n pnah tgk blog diew..

    jom2 jd femes mcm diew!!!heheheh


    taumuka mau kne hensem..ak dah ckup syarat!!

    ko???

    hahahahaha....

    BalasPadam
  4. mmg dia selebriti, model, pelakon. blog die pun best..mak dia pun ada blog..

    BalasPadam
  5. xlenguh bahu ?

    meh sini nak urut...kui3

    BalasPadam
  6. hanis zalikha sangat cantik..suke die! ;)

    BalasPadam
  7. hanis zalikha sangat cantik..suke die! ;)

    BalasPadam
  8. hanis zalikha sangat cantik..suke die! ;)

    BalasPadam
  9. die mmg cantik pon...model plak tu...sng la blog die naik....

    BalasPadam
  10. Nama dah sedap..orang pun mestila comel... :)

    BalasPadam
  11. pegi potong rambutttt
    buruk oke rambut u panjang ;)

    BalasPadam
  12. yup! aku ske blog dan bahasa yg dia guna.. bersahaja.

    BalasPadam
  13. wei bege gemilang bege gmilang.hehe

    BalasPadam
  14. sapa tak kenal Hanis Zalikha memang bukan blogger la..

    fames tuh

    BalasPadam
  15. Hahaha.. Semuanya "ter" ek ko ni.. Aduh.. Terpegi teso, terbeli.. Jgn terjatuh cinta sudeyyy.. Ahaks.. ;p

    Aku nak gak jadi celebrity.. Celebrity fitness.. Hehehe..

    BalasPadam
  16. Hoh. kenapa semua orang suka kakak aku nih?

    hahaha!

    ps: saya trainee institute of duping and acting

    BalasPadam
  17. Huhu...aku doakan impian kau tercapai bro...siap frontpage metro lagi aha

    BalasPadam
  18. sape hanis zalikha?
    hohohoho

    ko intai org withdraw eh???

    BalasPadam
  19. hohohhohoho.. rambut panjang.. ala2 faizal tahir..ok ape..

    BalasPadam
  20. o0o0 ingtkn nak jadi gay ke hape? tukar jantina ke... hahaha

    BalasPadam
  21. Owh.tq bg cdgn..
    camne nak femes sekelip mata..
    beli almari letak dlm raga moto..ahahakx
    klakar je..hee

    Hanis Zalika?..
    xmungkin kowt..kerna kamO lelaki,hanis zalika gurlz..
    sampai bile2 pown kamO adalah hans..
    tp xtaw la kalau kamO....oh.tidak!hee

    graw jer..kamO pasti boleh.CHAIYOK!!;) hee

    BalasPadam
  22. Tapi dia cantik Hans!














    Lariiii...

    BalasPadam
  23. aku doakn kao berjaye ngn azam baru..
    ;p

    BalasPadam
  24. jadi la model bro, senang la blog ko nak femes macam dia :)

    BalasPadam
  25. wah shopink2..
    haha..
    rempit ko bwk almari tuh..
    ngeh2..
    btol2 blogger berjaya..
    hehe

    BalasPadam
  26. hahahaha
    wei, seb baek aku tak pi aloq staq tadi
    kalau tak memang sah aku tangkap pic mamat bermotor dengan almarinya.
    wakakaka

    BalasPadam
  27. samy velu bkn xde rmbut ke? hehe :)

    BalasPadam
  28. Hanis zalikha memang famos la.
    rami ske bace blog die...

    InsyaAllah...
    Hans Boleh!

    :)

    BalasPadam
  29. tersinggah dan terbeli ye.. haha.. selalu terbegitu juga ohh :)

    erk, jap, nak google, rambut enchek samivelu bagaimanakah? lupaaa.. ;)

    BalasPadam
  30. ape ek laman web hanis zalika tu? huhu

    nti blog ko lak masuk paper..=p

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com