Isnin, 14 Disember 2009

Bollywood Sangat Best Pada Zaman Shah Rukh Khan!!












































Ini antara filem - filem beliau yang meninggalkan kesan dalam diri aku dan sangat seronok ditonton walau berulang kali. Jadi, kepada sesiapa yang bertanya aku minat Hindustan ker tidak dan ini jawapannya. Filem - filem yang tak melibatkan Dato Shah Rukh Khan pun aku minat cuma untuk entry nih aku fokus pada filem - filem beliau sahaja.

P/S : Tunggu Filem Baru Gandingan Shah Rukh Khan Dengan Kajol.

48 ulasan:

  1. phir bil di hindutani.
    mohabbatien,
    K3G.

    best! hehe. tol2! zaman dia pelem bolywood meletop d Malaysia.

    BalasPadam
  2. shah rukh khan!!
    sep3. aku pn ske!!

    BalasPadam
  3. setuju.
    kuch kuch ho ta hai lah yang mencuri hati aku untuk tgk cerita hindustan.

    aku suka shah rukh HANS.
    hahahaha....

    BalasPadam
  4. weh!
    main hoon na saja x letak ka?
    laki aku blakon tu! haish.

    BalasPadam
  5. aku pon suke srk n kajol...tulah, nyesal x g mase srk ajak date dulu! haha

    BalasPadam
  6. sangat stuju! :DD
    aku suka srk ngan kajol. cam padan je. (=

    BalasPadam
  7. yeah sume citer tuh memang besh
    wlaupn tgk byk kali
    tisu mesti mau ada

    BalasPadam
  8. Afiq : hahaha..be4 dia ku minat amitabh bachan...

    Ery Farieha : huuhhu..cayalah

    Hanida Lavida : ekau suko sapo sebenarnya nih?haha

    Pikah : ish,ku dah tgok ke belum citer tu?

    Jue : gila tipu ko jue...insaflah!

    Nuraimyasmin : yups..ada chemistry...

    BalasPadam
  9. haha..aku tau ko peminat tegar dye..and tibe2 si hanida da terus tukar jd shah rukh hans..ada maksud tersirat kat situ..

    BalasPadam
  10. bro..lately ni asik hindustan je..hehe..tp muke lu pn cam hindi gak...kuturunan ke...??

    BalasPadam
  11. wah bnayak nyer citer shah rukh khan..namun ambe tak minat bollywood..pernah try layan kuch kuch hota hey..namun hanya mampu bertahan 5 min je..hahaha..tapi lagi dalam film tu ambe ske juga..dan lakonan perempuan yang ambe hengat nama Anjali tu pun besh...cuma ambe je tak bleh masuk ala2 bolly ..ni hahaha

    BalasPadam
  12. semua gua tak kenal
    huhu
    T.T
    bagus lu ni

    BalasPadam
  13. muahahahahaahah
    aku suke shah rukh khan jugak...kuch2 hota hai 1 st cter aku jatuh cnta ngn belaiau tp aku jatuh centa ngn salman dlm kuch2 tu, bukan srk...hauhauhauah

    pndek kata....aku suke lagi salman khan n amir khan...

    tp skrg lps tgk "GHAJINI" aku jatuh cinta ngan aamir khan..

    sumpah sedeyh gler cter tuh...menangis setiap saat..

    ko kna try tgk GHAJINI..

    waaaaaaaaaaa...sad luv story okeh...

    BalasPadam
  14. ouh minat hindustan ye?heheh

    aku minat srk cam gitu je.tp sangat menyukai performance beliau dlm filem dilwale,mohabbatein ngn sanjay leela bhansali's devdas.

    the best part, aku tak penah tgk KKHH.hahahaha

    BalasPadam
  15. sekarang dah muak dah ngan bollywood.dulu dulu ok lah,sekarang...mmm...haha

    BalasPadam
  16. salam hans
    heeeeee
    betul betul betul

    dolu2, akak mmg ikut gak citer hindi, nangis2 jgn cakap la
    ekekkek
    pe lagi srk, kajol, ajay ,rekha dll
    hukhuk
    now dah boring
    panjang sgt
    meleret2
    isi sama jerk

    baik tgk citer korea or japan laks
    huaaaaaa

    BalasPadam
  17. kabhi kushi terbaik! kuch2 hota hai juga, n mohabbatein. ok 3 cukup!

    BalasPadam
  18. yeah..
    den pong minat jugak..
    skrg je xbes..
    byk SEX dalam tabii..
    ha cmne tuh..
    hahahaha

    BalasPadam
  19. pling ingt filem Baadshah..
    best..lawak

    BalasPadam
  20. hohooh takle lupe.kes cite bakar panggung kat madras pasal cite devdas hero mati..

    BalasPadam
  21. kita sukerrrrrrrrrrrrrr gak kat dia tu...

    eh2 kalau ko betul2 minta srk apa nama anak kedua dia...hahahahha sama nama ngn aku..bangga beb hik hik hik

    BalasPadam
  22. btol tue...zaman dia paling gemilang..skang da xbest...

    BalasPadam
  23. sy mmg suker giler hindustan dulu..jumaat sabtu mmg tercongok dpn tv tunggu hindustan..skrg ni pelakon pun xkenal..mmg layan ms zaman srk salman amir anil..zaman dorg pling best..skrg citer langsung xbest n xde feel langsung..

    BalasPadam
  24. huhu..
    saya pun layan!!

    cter y fes tgk kuch-kuch
    ho ta hai..aish..smpi kuar
    ayor mata..adoi2..
    siyes tersentuh tengok..
    huhuhu..


    p/s:suke shah rukh khan gak!!
    suke hans?...punyer blog
    jep..haha...;p

    BalasPadam
  25. aha.memang best!
    lagu2 dia pon best...

    tapi industan skrg da byk yg x best kan..yg ade katrina kaif jek best.layan~

    BalasPadam
  26. haihh....
    sib baik ada geng yg suker citer HINDUSTAN...

    gimme 5 dik!

    hehehe

    BalasPadam
  27. waa..minat hindustan ek?

    hehe..

    kuch kuch hota hai je tgk
    yg lain tak..

    BalasPadam
  28. a'ah ms dulu2 thn 90an..mmg best cite industan ni..la ni ntah pape jer..aku pun mls dah nk tgk...
    skrg ni makin byk lak antu industan..kahhhh

    BalasPadam
  29. ko mesti suka nama aku kalau ko tengok Veer- Zaara~

    lol!

    aku ingat salah masuk blog tadi~

    hahaha~

    BalasPadam
  30. dalam byk2 cite rasenye
    kuch kuch ho ta hai
    yg paling beri kesan kot
    huhuuuu

    BalasPadam
  31. err..
    pitam!!!
    abg guling2 lereng bukit rupanye..
    ko ni...
    hahahhaa

    BalasPadam
  32. aah weyh filem die dulu best giler.
    kalau dapat tgk tuh kira abis ati dah ar..

    aku suke citer duplicate..

    romantik je sharook tuh..

    amacam?

    BalasPadam
  33. Aku pon layan hindustan mase zaman SRK!!!! Sweeeetttt like sugar!

    :P

    BalasPadam
  34. kecik2 dulu minat gk..mas0k sk0lah men..trus xtgk dh..hu3..

    BalasPadam
  35. Ko dh nengok cite SRK, Rabne Bana Di Jodi dgn Billu Barber? Yg kuar wayang tak lama dulu? Dua cite ni mmg bessstttt giler.. Mantop!!! ;)

    Pergghhh.. Aku tak sangke gak ade laki minat hindustan.. Terkesima aku ngan ko hans.. ;p

    BalasPadam
  36. huhuhu...betul2...skang ni kalo nk tgk hindustan kene tgk dulu pelakon die sape..tapi kalo shah rukh khan yg blakon kompom melekat depan skrin je ah...huhuuhu

    BalasPadam
  37. Iylienaz : ??apa yg tersiratnya?

    Enheartsdiamond : hahahah...hindustan skrg xberapa banyak yg best tapi ada juga yg best

    Hisham : owh,aku mix spain dgn mexico la bro

    Nakamura : jiwa ko xbest..haha

    Koyuki : hahaha,ekau xminat lah tu

    Jane : sebab badan amir khan dalam Ghajini tough giler kan?haha

    Faizal : silalah tgok untuk tahu best ker tak

    Mr Clive : owh,skrg kurang tapi kalau filem2 yg best aku layan jer

    Blue City : hahaha...semua crita sama jer...crita korea pun meleret2 juga macam winter sonata tu..

    Nursarah : hahah..filem top tu

    Wan Sheva : owh,aku pun xfaham komen ko...senang cakap banyak aksi erotik sudah

    Zack : hahahha...filem penyiasat tu

    Chacha : dkt malaysia pun ada bakar panggung tapi filem tamil la

    Suehann : adess...ku tau nama bini dia Ghauri

    ~O~ : skrg kureng sikit

    Amyliana : ko kena tgok filem2 yg best..ada tapi xbanyak

    Yul : hahaha...tq

    Cik Memy : yups..betul lah tu

    Yanie Putrajaya : pewit...give me 2

    Nur : owh,yg lain ada lagi best

    El : hahaha..ramai kut hantu2 nya

    Lord Zara : Ya Allah...perasan nya ko..haha

    Min : ada lagi yg lebih bagi kesan

    Primadona69 : gila apa aku guling2 bukit...tidak perlu buat semua tu semata2 nak tunjuk minat la cik kak oit...haha

    Nagiha : hahaha...betul2...romantik tapi filem to more to comedian la

    Ms Independent : hahahah...give me 5

    Sharamli : owh,ko xminat la tu

    Farhana : eh,xpenah tgok plak..citer baru ke?nanti try cari

    Lala : hahaha...betul2

    BalasPadam
  38. wahhh betul2 peminat ye...gua ada sesetengah citer je

    BalasPadam
  39. halamaks beb!gua sgt minat kuch kuch hoa hai!!!!.


    skrg nye cte ntahape2!

    BalasPadam
  40. xpernah berjaya tgk hindustang smpai habis ohh ...

    BalasPadam
  41. Firol : memang minat

    Pakcik Kordi : hahaha...ada juga yg best skrg nih

    Mililara : hahahaha...cuba kasi habis

    BalasPadam
  42. mohabbatein & kabhi kushi khabi gham..22 best!romantic..sesuai tol dgn ak yg jiwang nie!haha..tp sume cter hindustan dulu2 lg best dr skg..cter dulu bermain dgn perasaan.bkn mcm cter skg..berpura2 semata!ceyh..

    p/s:love hitrik roshan..*btul ke ejaan tuh*??:P

    BalasPadam
  43. Mlle Tqa : ejaan yg betul Hritik Roshan

    Sya Mansor : hahah..yer lah tu

    BalasPadam
  44. cte datul SRK!! wah! aku klu cte2 datuk SRK ni aku ske cte SHARKTI THE POWER! pergh! best! dia jd lawak... tp klu snarai ni aku ske cte mohabatien sbb sedih la cte 2...

    BalasPadam
  45. KUCH2 HOTA HAI filem hindustan first yg ak tgk,hak3
    masa tuh darjah 4 kot
    huh,mmg penuh vcd hindustan kat umah time dolu2

    BalasPadam
  46. Minat Hindi yg cerita ala ala mat saleh,x minat yg guling guling

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com