Jumaat, 11 Disember 2009

Entry Ke-3 Hari Ini -> Tamak Giler Aku Tulis Banyak - Banyak!!

Bangunnnnnnnnnnn!!Selamat petang semua!!!(gaya Intan Payung dalam Upin & Ipin)

Owh,ini adalah entry ke-3 untuk hari ini. Aku tak tahu tiba - tiba aku mendapat seru nak menaip dengan rajinnya hari ini. Sebenarnya aku hanya nak merepek saja dekat sini. Saja online mahu lihat komen - komen tiba - tiba aku tertengok :-

1) Angka followers yang berubah. Terkejut juga aku sebenarnya. Aku selalu aktif berblog nih dalam waktu cuti - cuti nih. Pada 04/11/09 aku mula berblog dan jumlah followers waktu tu tak silap aku dalam 50 lebih jer. Dan pada hari ini bila lihat jumlah followers aku terkejut juga. Tetiba rasa macam artis. Hahaha(haram perasan jer keje kau kan Hans?). Thanks lah semua sudi bagi aku rasa diri aku macam artis selama 2 saat.

*Peringatan*
Tidak Ada Unsur - Unsur Riak. Hanya Mahu Menyatakan Kegembiraan Sahaja. Jangan Terpengaruh Dengan Bisikan Syaitan Di Telinga Anda!


2) Duit Nuff aku dah cukup untuk beli 1 komik Doremon. Alhamdulillah! Macam tak percaya pun ada. Baru tahu ramai blogger sayang aku! Hahaha. Rajin - rajinlah click. Aku ada buat poll tapi tak keluar pun. Pelik juga. Kalau keluar sila vote. Aku sedang menjadi mata duitan nih. Sila pupuk lagi sifat aku. Hahaha.

3) Aku rasa aku mahu jadikan blog aku nih mempunya tema - tema untuk setiap entry pada setiap hari. Maksudnya, aku akan mengekalkan ruangan Drama Blog dan Review Film. Korang suka tak dua label entry ini? Tak suka pun aku buat juga. Hahaha.

4) Kepada sesiapa yang menganjurkan contest atau terjumpa contest silalah bagitahu aku supaya aku bakal menang. Hahaha. Setakat minggu ini sahaja aku baru mula join contest dan sudah join 4 contest. Kalau semua aku menang memang best. Kalau tak..hurmmm...entah! BOIKOT SEMUA CONTEST!! Hahaha!

5) Jumlah komen yang memberansangkan. Terima kasih atas komen - komen korang dan jasa - jasa korang. Kalau korang baca tak komen pun aku tak kisah cuma bila komen rasa lebih dihargailah. Kalau entry zaman - zaman Pak Kaduk dulu dalam 20 komen jer. Itupun lepas tolak komen sendiri jadilah 10 komen. Hahaha. Thanks semua!!

Okay! Aku dah habis meraban dan meluahkan perasaan! Nanti aku story kisah - kisah baru yer untuk semua!

Untuk Drama Blog minggu depan, ingat mahu tulis tentang Persengketaan Antara Katering Yob Sumo & Katering Arf Curry. Gua cuba karang kasi baik punyaa!!

P/S : Proses Diet Sudah Dibatalkan. Aku Diet Tahun Depan. Hahaha!

Info Baru : Malaysia Kalahkan Thailand 2-1 Dalam Bola Sepak Sukan Sea. Adakah Betul? Tak Sia - Sia Aku Kata Kalah. Akhirnya Menang. Kalau Aku Kata Menang Dia Kalah. Bagus - Bagus.

Perhatian : Aku Saja Tukar Gambar Tu. Dua - Dua Tu Idola Aku Yang Hensem. Namakan Mereka Sebagai Super Rajni Shah Rukh Hans...Hahaha

22 ulasan:

  1. ohh..ko mmg rajin tules entri byk2 n panjang2..dan aku plak rajen baca line by line ok..without miss single word pon..hah..bagos x??

    BalasPadam
  2. tahniah :)

    semoga dpt beli sebuah moto dgn duit nuffnang!! hehehehehe

    BalasPadam
  3. Hans!
    Ooo Hans!

    Hans!
    Pedulik apa aku kalau ko update banyak2?
    Aku tetap datang dan baca juga sebab ko rajin dan selalu datang blog aku!
    Hans, ko nak diet apakah?!

    Ko kurus le!
    Aku yang kena diet~
    Huwaa~

    Baru pas makan pizza gegar2~
    muahaha~

    BalasPadam
  4. weyh..
    tamak haloba btoi...
    eheheheheh..
    hans makin popular dowh..
    =P

    BalasPadam
  5. haha..azam lah tu ye kre diet taun depan??aku nak join!!smgt berblog dah kembali..heh

    BalasPadam
  6. Salam Hans,

    Tahniah, teruskan menulis.

    My Spy memang best.

    Apa komen Malaysia beat Thailand 2-1 dalam Sukan SEA? Boleh kalahkan Laos tak dalam semi final nanti?

    BalasPadam
  7. aiseyman~ni jeles ni
    awat duit nuff aku tak pernah2 gerak haaaa??:(

    BalasPadam
  8. mang ko gila tamak.
    tapi takpe bro.
    aku suka baca entry kau. hehehe

    keep on blogging okey!

    BalasPadam
  9. wlaawei..hbt la lu beb..follower rmi gle.....mesti rmi pemint..tak cm gua..org nak stalk..nk jtuhkn je..

    BalasPadam
  10. Iyllienaz : hahaha..bagus2..terharu weih baca komen ko..serius..

    Proffy : itu sampai kemati pun belum tentu duit nuff cukup mau beli harley Davidson

    Zara : adess...aku kurus?dah gemuk weih...berat dah naik 6kg..haha..tunggu pergi shah alam la kuruskan balik...

    Zack : hish,popular apanya..tak ada lah...

    Chokio_Nia : tahun nih pun aku dah azam dah kurus n berjaya..tapi apakan daya cuti2 nih lama sangat..so naik la..haha

    Brahim Nyior : hah,tgok.betul x den kata..best kan MySpy..eh,biar betul menang?terkejut nih..

    Ery Farieha : haha..tak tau la..kena ramai click kut

    Faizal Sulaiman : hahaha..thanks

    Aminah : hahaha...ramai peminat ke aku ni?awek pun xdak..haha...adess...ada jer yg nak jatuhkan aminah oit..tapi aku malas layan...biar jer

    BalasPadam
  11. uish..tamak tul ni!thniah sbb dpt bli doremon dgn rm nuff!heheh...

    BalasPadam
  12. Sama la kita..
    Time² cuti rajin je nak mengupdate belog..
    Sebab,da tade keja laen nak buat da..;p

    BalasPadam
  13. Pakcik Kordi : kena tunggu RM50 dulu pakcik..baru leh dapat cash

    Nadya Citra : haha..itula..

    BalasPadam
  14. so moralnyer?

    jap lae wat entry lae satu la tu
    wakaskakakaaa~
    bgus~

    BalasPadam
  15. aku seganlah kalau ko juin contest aku. sebab contest aku ringa2 jek..

    aku kalau buat contes.. nak bomohkan kau suoaya ko tak nampak..

    ha ha ha ha

    BalasPadam
  16. uhuks!!

    tahniah followers brtambah!

    blog ko mmg besh!

    nuff ko dah byak gilew kew???

    hmm...

    besh2!!!

    ak sgt shuke ape saje yg ko wat tok blog ko!

    ak support!!!!

    BalasPadam
  17. Halamak.. Shah rukh ade kat sini.. Tiap2 jam laa aku menempek kat blog ko ni.. Jadi kalau nak hapdet satu jam satu entry pn takdak hal.. Boley aku nengok shah rukh aku.. Hehehe.. ;p

    BalasPadam
  18. Ayu : hahah..dah buat

    Tedi : ceit...ada plak cam tu

    Ghostone : ekeeeekekekee

    Farhana : hahaha..sila2 amalkan selalu

    BalasPadam
  19. gila! haha.
    jaga jari tu oik.
    stg wt alasan xmaw mai kendurik abg aku.

    BalasPadam
  20. Lowhh.... cam hampeih jewr entry(ayat jeles ni) Nanti aku click la nuff tu (ayat bodek) Hahahaha

    BalasPadam
  21. ko jer nak kaya
    aku pun nak gak
    sila klik2 aku ok
    hahahahaha

    psl 1 2 label tu
    ikut suke hang la
    hang pya blog
    layannnnnnnnnnnzzzzzzz

    BalasPadam
  22. Pikah : hahaha...aku kalau pjai ke hafiz pi n ajak aku..aku pi lah

    Dak Wan : hahahah..thanks(bodek juga)

    El : hahaha...betul3

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com