Khamis, 3 Disember 2009

Gua Terkejut Gila!!!







Sama Tak Dua - Dua Gambar Nih??Hahaha!!


Maaf sebab entry nih tak ada apa - apa cerita best sebab gua ingat nak upload gambar gua tapi member gua tak bagi - bagi lagi. Bila tahun mahu bagi pun gua tak tahu.
Hah, dia dah bagi so gua dah upload dekat atas tu. haha...

Saja gua tengok nuffnag gua dan tiba - tiba gua terkejut. Nuffnag gua sudah ada duit. Gua sudah berangan - angan mahu beli tanah, kereta dan mahu kahwin selepas melihat nuff gua sudah berduit. Imaginasi liar muncul lagi :-

Aku : Fox! Abang dah ada duit nih...Nanti abang masuk meminang yer.

Megan Fox : Okay. I tunggu U tau. I dah gtau family I dah. Diorang setuju. I lagi lah setuju lagipun dah lama I tunggu U pinang I...(couple punya lama sampai dah boleh cakap melayu kut..haha)

Tiba - tiba.....

Taylor Swift : Sampai hati U nak tinggalkan I....(nih pun dah leh cakap Melayu dah)

Aku : Mana ada I tinggalkan U....Lepas I dah kahwin dengan Fox..I kahwinlah dengan U plak..

Taylor Swift : Eh, Fox bagi ker I jadi madu dia?

Megan Fox : I tak kisah. Demi kebahagiaan Hans...I sanggup...Semuanya kerna dia..Kerna Dia!!

Taylor Swift : Mulianya hatimu Fox. Payung emaslah untukmu.

Aku : .......(tersenyum riang)

Lalu, mereka berdua pun berpelukan mesra tanda sepakat dan kami bertiga bahagia selama - lamanya.


Sila Tukarkan 3 Orang Dalam Gambar Ini Kepada 3 Watak Di Atas


Saya dah bahagia. Anda bila lagi? (gaya iklan Hai-O)

Hahaha!

P/S : Thanks semua sebab sudi bersusah payah click iklan nuff tu.

56 ulasan:

  1. taylor swift ? haha. gi ar sembang ngn kete swift dlu. :D

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. hans,kuat btul ko brangan
    blh la tuh slow2 ready apa yg patut
    dh tak sabar nampak,hak3

    BalasPadam
  4. imaginasi anda memang hebat.

    tapi..
    sori la beb.
    megan fox gua dah dapat dulu dah.
    nanti bile aku bosan ngan die aku pass la kat ko eh?

    hahahah

    BalasPadam
  5. asybedazzle : gila apa sembang dengan keta..

    pena berkala : pi delete wat apa?haha..mana ada..aku saja jer buat nampak ghairah...ok jer aku..

    arief arf : masa ko dapat megan fox tu..waktu tu aku dah bosan dgn dia..ahahaha..faham2 kan yer..haha

    BalasPadam
  6. hahaha...hg pn kuat berangan gk....

    BalasPadam
  7. oit oit
    apa gambar bontot ni...ish3
    hahahaha

    BalasPadam
  8. bahagia lah sangat2

    errr... aku tgk macam ko hentam dr belakang jer pic tu

    pic pun ko hentam ka? hahaha

    BalasPadam
  9. cam harem.
    hahaha.
    eh ko bukan ade lagi sorg awek ke?

    aku ade duit gak. singgit. hahah

    BalasPadam
  10. ewwww gayyy. megan fox lakilah benarnye.

    BalasPadam
  11. Hans, seronok berangan2 ni...nak2 sblm tidur, sbb kdg2 langsung dia connect dgn mimpi....hihi.


    Tp jgn selalu sgt....susah nk hantar hantaran ke sana...jauh sgt.

    BalasPadam
  12. Hans, gambar tu..... Tak Tahan... huakakakaka

    BalasPadam
  13. ceh..berangan tahap gaban..haha

    BalasPadam
  14. ang tgggu la ak kahwin ngn Jason Statham plak..
    ahahaha...

    tunggu Transporter 4 keluar..

    =P

    BalasPadam
  15. lol, 2 kot komen ak, nampak sgt nk menyemak.delete la satu,hak3
    ni ak tambah lg satu

    BalasPadam
  16. hahahahaaa..
    jaohnyer angan2 smpai nk kawen ngn megan fox & taylor swift..

    BalasPadam
  17. *gelak guling2*
    tak boleh nak kata apa dah

    BalasPadam
  18. aha..
    leh blnje aku..
    ble agy kn..

    BalasPadam
  19. punggung lain beb~

    hahaha~

    gua pun teringin nak kawin bagai camtu, tapi lu kena tambah lagi dua watak dalam gambar tu~

    BalasPadam
  20. haha..
    Berangan-angan amat..
    mesti sengih jek lu type2 ini dialog kan..?
    Hahaha..

    Fazura xder ker..?

    BalasPadam
  21. bontot hang besaq.....lemak2 muncul nth dr mna...mana nk same ngn rain dow......ahhahaah

    BalasPadam
  22. bontot hang besaq.....lemak2 muncul nth dr mna...mana nk same ngn rain dow......ahhahaah

    BalasPadam
  23. mak ai..tinggi sguh angan2 ko neh..megan fox tu aku punye beb..ahaaa tetibe jd lesbo ngan si megan fox haha :)

    BalasPadam
  24. laaa igtkan nak cite psl ninja tu coiiii
    best ke cite tu..ritu daku tgk cite 2012..igtkan nak buat marathon movie..tpi sempat mara 1movie jerk..kahhh fenat dr pg smpi petang taw...

    haaa jgn lupa klik nuff daku ok...
    klik2 jgn x klik2

    BalasPadam
  25. hehehe~

    aduyai~

    lawak seh~

    tapi aku tetap suka body rain!
    rain!
    rain!!!

    see?
    kemaruk tak aku?
    hahaha~

    BalasPadam
  26. sama, serupa tapi byk perbezaanya huhhuhuu

    BalasPadam
  27. hahahahahaha...

    first ak tgk gambo kan..

    ak trekejut beruk..

    eh...budak nieyh g sodomy rain ke???

    kuikui...

    then..

    ko nak kawen dua???

    hahaha...

    megan fox n taylor swift???

    gne duet nuffnang lak tue???

    x leh dowh...

    ko kan nak beli komik pnjelajahan doraemon...

    ak bukan main tekan2 tok tlng ko belik komik...

    ghupenyew nk mnggatai!!!

    hahahaha...

    jap2...

    berapa ek naek duet ko????
    hahahahah....

    BalasPadam
  28. haha..ada2 je ko ni..siap nk kawen 2 lagi..boleh..teruskan usaha..

    BalasPadam
  29. Mier@Meer : hahaha...angan2 5 minit..ok la tu

    Mr.Clive : hahaha...itu daya tarikan seks kalau ko nak tau..haha..aku terlucah lak tetengah hari nih

    Fatt Chin Choy : hahahah...bongok..lucah2...aku bukan macam ko dgn boneka tau ah fatt..ekeke

    Miss Siv : ada..yang tu skandal...haha

    Bella : megan fox gay? aku lesbian...xsalah lah tu...haha

    Asyiq : hahahha..suruh dia antar hantaran dkt sini lah..buat apa den pegi dkt dia..haha

    BalasPadam
  30. Sya Mansor : sila2..haha

    Faiz Farish : kuikuikui..mahal pic tu

    Kejora : jeles la tu..haha

    Zack : Allah...harapanlah sangat...

    Pena Berkala : ang memang tamak...

    Rowena Chasez : hahahah...sekali berkala

    BalasPadam
  31. Chentatiku : ahahhaa...pastikan idup lepas gelak

    Wan Sheva : takdak2...belanja diri aku jer

    L : ialah...semenjak cuti nih..segala2 naik..punggung pun dah jadi besar tetiba..haha

    Lotsofpearls : fazura skandal jer..dia kan pisau cukur tapi dia tak tahu aku yang cukur dia..haha

    Aminah : hahahah..ialah..dulu rain macam tu juga kut...lepas dia diet baru tough..tunggu aku diet..haha

    BalasPadam
  32. Che Pah : taubat lah weih..haha

    El : loh..aku dah buat review dah kut filem tu...sila lihat entry sebelum nih

    Lord Zara : sangat kemaruk..haha..jgn kemaruk dekat aku pasnih sudah..hahaha

    Naqeeb Luqman : hahha..kira ada sama la kan?ekekeke

    Ghostone : hahahaha...siyot...mana ada..aku setia pada yg satu lah...cess...owh,dah kaya aku buat lah duit nuffnag jadi belanja kawin..haha..rahsia la..mana leh gtau..kang ada orang rompak lak..haha

    Iylienaz : haha trimas kerana memberi sokongan..haha

    BalasPadam
  33. Aikk!?Hari tu ckp nk g masuk minang Julia Ziegler!Dh tukar taste pulak dhh..

    BalasPadam
  34. jauh panggang dari api.
    kamu pendek poster tinggi

    BalasPadam
  35. Suehann : hahahaha...berkali kala ja pun..

    Kak Ieda : hahaha..tu baru nak skandal2 jer..kiikikiki

    Cik Cookie : ialah...rain dgn gua sama tinggi jer kut..poster tu pun sebab dia besarkan jer...sama jer gua dgn rain

    BalasPadam
  36. Hahaha.

    Klo nak kawen dua pun.
    Takkan sanding pun kene skali dua gak kot?
    Nnti ade pertarungan tarik rambot atas pelamin kang!
    Huhu

    BalasPadam
  37. hahahah,,xblh bla..
    besar tol angan2..
    xpela,,truskan la ye..
    smoga bjaya...
    =))

    BalasPadam
  38. ahaha. ngokngek.
    imajinasi yang sangat tinggi!
    setinggi cita cita!

    BalasPadam
  39. hahah x kene la bro.. uiks nuff da de duit boley blanja aku.. aku nye nuff terlupus coz tertukar url.. RM 100 lebeh hangus... hahah

    BalasPadam
  40. Erk, taste nk tinggi jekk,
    HAHA.
    :)

    BalasPadam
  41. hahahahahha......berangan je la dpt..nk betul2 xleh...hahahhaah

    BalasPadam
  42. xsetuju taylor swift dimadukan!ahah!t_t..

    BalasPadam
  43. Ms Independent : mana ada...kan diorang sepakat...

    Wanny : insyaallah..huhu

    Afiq Cik Do : aku xminat cik do..ko jgn risau..haha

    Fhad : RM100?gila banyak..gua mana sampai rm100...RM2 pun belum..haha

    Dobot : taste saper yang rendah?

    Lala : hahahaha...boleh kut..tiada apa yng mustahil Osman

    Mla Teqa : ko tak setuju tapi dia setuju..dia yg nak kahwin kan?

    Yasith Su Anaz : hahahaha..biasalah tu....happy ever after

    BalasPadam
  44. ha ha ha..

    gambau punkuq hang tak menahan!!

    BalasPadam
  45. bro lu jgn upload pic lu..nti ahfatt n boneka..wat yg bukan2...hua3...tk cre

    BalasPadam
  46. wakakaka!! gilerr jauh imaginasi ko ek, abis miley cirus ko nk cmpk mane? hahaha!!

    lawak tul gmbar kawen tu...mane ko cilok? hehe :p

    BalasPadam
  47. Si Tedi : pi tgok pungkuq aku wat apa..

    Hisham : berani diorang?haha

    Sha89 : miley crus?xcantik pun dia..gua xlayan dia..

    BalasPadam
  48. haha..gamba taleh blah..hoho

    jap2..care ko ckp ne, adakah ko akan madukan bini ko??hurmm..persoalan disini..huhu

    BalasPadam
  49. mamma mia : ahahah..kadang2

    Chokio_nia : owh,saya setia pada yg satu...itu hanya imaginasi liar

    BalasPadam
  50. imaginasi bapak tgi!hahahah...

    tp ok what...=)

    BalasPadam
  51. hahahahahahaha
    nak gelak
    tu saja
    hahahahahaha

    BalasPadam
  52. Pakcik Kordi : hahaa..dengki2

    Norlaila : jgn ketawa banyak2..ilmu kluar..hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com