Isnin, 21 Disember 2009

Harap - Harap Korang Faham....

Pertama sekali aku nak mohon maaf bebanyaklah sangat dekat korang semua kalau ada blog yang aku tak sempat singgah komen - komen tu. Dengan kelajuan internet aku yang memang lembab nih memang aku tak sempat langsung nak komen semua blog. Mungkin suku jer aku sempat komen.

Mungkin kalau ada dah ada broadband sendiri aku akan dapat komen semua blog. Lagipun aku sangat sibuk sekarang. Jadi, kepada sesiapa yang berkenaan jangan terasa hati. Ialah, dekat blog mereka tiada komen dan bila mereka pergi blog orang lain nampak pula komen aku.

Aku juga menghadapi masalah untuk komen blog yang menggunakan disquss ke atau apa - apa yang lebih canggih. Itu bukan salah mereka tapi memang kekuatan internet rumah aku sangat lemah untuk buat aku dapat menaip komen disitu. Sangat mengambil masa.

Lagipun, aku bukannya blogger terkenal atau otai pun. Tak ada apa - apa jadi pun kalau aku tak komen blog korang. Walauapapun kalau ada kelapangan aku cubalah singgah blog korang.

Harapnya fahamlah situasi aku nih.

P/S : Letih Nak Jaga Hati Orang.

39 ulasan:

  1. hehehe..
    kadang2 ak jadi silent reader blog org..
    x drop comment pn due to connection yg macam hareemm..

    ko tayah jaga hati aku k..
    hahaha

    BalasPadam
  2. kre i bertuah la u singgah td..thx ;)

    BalasPadam
  3. hahahahhaha... x yah minta mahap.. bende kecik jer tuh...

    BalasPadam
  4. aku pon benci klo connection internet sgt poor..settle la ko nya hal2 yg lagi penting tu..klo x, dtgkan prob masa ko nk daftar plak nant kan..

    BalasPadam
  5. haha.sm la kiter.kdg2 juz roger kt box jek kalo x sempt nk comment.hoho..:)

    BalasPadam
  6. ala lex r hans...aku pn kdg2 xsmpat nk pg komen2 blog2 org..kdg2 jd silent reader je..huhuhu...

    BalasPadam
  7. No hal laa shah rukh khan.. Aku tak nanges pon.. Aku doakan ko kmbali dgn kadar segera yek.. Heehee.. ;)

    BalasPadam
  8. kalo aku cakap aku tak ampun kan ko..ko nak cakap ape skang? tak puas hati? kalo beran jom blanje haku..

    alah hans normal lah ni..aku pun tak sempat nak katam sume orng..tambah lak bila tengok makin ramai yang membontoti aku.cuak rasa..mana nak tekejar sume..dgn keje belambak..bila masa nak on9 mengadap blog lelamakan,,..

    eh dah lah..mcm taip n3 lak

    BalasPadam
  9. hahaha...itu biasa la bro....entry blog hanya nak konsi dgn yg lain...tak kamen takpe..yang penting ade yang membace..

    BalasPadam
  10. biase ler...
    ak pasrah ko xsinggah kat blog ak..
    ak ku duduk di pinggiran jew..huhuhu

    BalasPadam
  11. ok bro...aku fhm..hehe...ko jg diri..

    BalasPadam
  12. takde ape lah hans..
    ko kan nak masuk campus.
    aku dulu nak masuk campus lg bz tak sempat online pun..

    prepair elok2 yer..

    jgn kang tertinggal seluar dalam plak.

    BalasPadam
  13. gua terharu lu sempat pegi log gua drop komen
    heh
    kita menghadapi masalah yang sama
    da da lu tak payah jaga sangat hati orang
    jaga hati sendiri plak

    **padahal gua pon selalu jaga hati orang jer
    heh~

    BalasPadam
  14. euwww..
    kami x nak cuba paham!!!
    x nak!!!
    x nak!!!
    ;p

    BalasPadam
  15. takpe hans.aku paham keadaan hang. nanti sudah okay, meh jengah2 balik naaa:-)

    BalasPadam
  16. its ok la, aku pun kengkadang termiss juga nak komen update entry rakan2 blog...lagipun sseetengah blog cam berat asyik fail ja nak load..

    jgn susah2 hati, small matter, rasanya org akan faham..

    BalasPadam
  17. x pe2..
    aku faham.. tenet aku pun pernak mencapai kelajuan yg lembab.. ekekekek dah laju lembab pulekkk!!!

    BalasPadam
  18. hoi!xder2..xnak pham..cmmnt gak..
    heeheheh

    BalasPadam
  19. baik ko jg hati sendiri bro....nak puaskan hati org len susah

    BalasPadam
  20. Tak faham! Tak faham!




    He..he..



    Terima kasih kerana masih sudi ziarah blog ckLah juga!

    BalasPadam
  21. owh...
    ko ok lg intenet lembap tahap lebih dr kure2
    aku lgsung da xde tenet kat umah....
    waaa.....
    cedeyyyy

    BalasPadam
  22. daun pun pakai broadband celcom hari2 sakit hati

    BalasPadam
  23. ah~ mmg ko tu~
    tapi takpe
    aku maapkan ko sbb ko dah vote aku kat kontes boneka tak sakit~
    maceh2~

    BalasPadam
  24. patot la cm lame x dpt komen dr ko.
    ceh! pdhal aku yg x update2. xde mood.
    hohoho.
    xpe, aku phm. dok umah dlu cmtula. slow je. da masuk kolej, de wifi br lah laju.hehehe

    BalasPadam
  25. Letih Nak Jaga Hati Orang

    bro..kita tak mampu untuk please semua org dalam satu masa

    keep on writing!!

    BalasPadam
  26. aku mmg xkan maafkan klu ko xsgah blog aku..pedulik apa aku..haha

    BalasPadam
  27. tkde hal nye waks..semua blogggers berhati kental.jenis rock punya..hehe...

    BalasPadam
  28. xpe..komen bile rase perlu..hehe..beli broadband yg bulan2 mahal ek..baru laju..haha

    BalasPadam
  29. xde hal la bro...lu setelkan la lu punya hal dulu...

    BalasPadam
  30. No prOb la hans!
    Aku pon slalu je camtu gak.
    Line memang hampeh!

    BalasPadam
  31. Zack : hahaha...okay...never cares about ur heart..dun worry..haha

    Enyheartsdiamond : welcome..agak lucky la ur day ari nih..haha

    Kawie : ekekeke...thanks faham

    Iylienaz : yups..hampir nak selesai dah..

    Fatin Aliya : owh,insyaallah sempat

    Miloicekaw : yups..itula pasal

    Farhana : hahaha..thanks farhana

    Mamma Mia : bagus mak encik..haha

    Seroja Jingga : hahaha..belanja ko makan angin depan mcd mau?

    Sharamli : bagus...haha

    Imam : owh,thanks memahami aku

    Wanie San : hahahah.pinggiran blog ada ke?

    Hisham : thanks...

    Mililara : tq too

    Monolog : thanks again

    Nagiha : haha..aku pakai boxer la..

    Koyuki : hahaha...itula..same problems...xper2...kita jaga hati masing2

    Primadona : ko xpayah faham....sebab ko memang tak faham..aku ajar eja A B C pun lambat nak khatam..haha

    Faizal : huhu..wokay

    Nursarah87 : yups..ada blog yg memang berat giler

    Ezudine : peace too

    Si Tedi : hahahaha..ar ar kan..dah laju tapi lembab..ekeke

    Yayarawr : dah makan ubat ke belom nih?haha

    I-sya : hahaha..bagus

    ~O~ : jaga hati dua2 la..senang..hehe

    xiinam : sama2 kak ck

    abe long : tu ko on9 dkt mana abe?

    Daun Bidara : lembab ek broadband celcom?

    Ayudeathwish : hahahha...mana ko tau aku vote ko?

    Eryfarieha : hahaha...dkt umah sewa aku lagilah xada tenet

    Chentatiku : thanks...

    Razman : hahaha..ko memang kejam la pakcik

    Fatt Chin Choy : hahaha..ekau kan femes ah fatt...nasib tenet ekau laju...

    Pakcik Kordi : hahahaha..bukan semua rock pakcik...macam si Boneka tu dia jiwang..haha

    Amyliana : haha..dalam perancangan

    Avid Gunner : wokay..thanks

    Ms Independent : owh,same situation la nih?hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com