Ahad, 13 Disember 2009

Letihnya Kepala Aku!!!

Waktu buka blog tadi aku rasa rimas gila tengok senarai link blog yang tak tersusun dekat blog aku nih. Bercampur - campur lalu aku memaksa diri aku menjadi rajin dengan mengemas kini senarai blog - blog korang mengikut faktor - faktor tertentu.

Ada yang aku kurang pasti atau confuse dengan jantina korang jadi sila lihat betul ker tidak aku letak kan blog korang mengikut faktor - faktor atau jantina - jantina tertentu. Kang kau perempuan aku terletak dekat blog lelaki pula.

Baru perasan ramai awek - awek rupanya dekat blog ini. Sudah ku jangka aura kekacakan dan kehenseman aku memang sudah terserlah dan tidak dapat dinafikan lagi. Hahaha. Senang juga buat macam nih. Senang sikit Boneka dengan Ah Fatt nak cari gadis untuk berkenal - kenalan. Hahaha.

Sebenarnya, kepala aku sudah pening dan sorry tak dapat nak melawat blog korang atau click nuff korang. Semakin ramai manusia dekat blog nih. Kadang - kadang rasa bersalah pula jika tak datang melawat blog korang. Dah lah internet aku nih slow. Jadi, harap korang fahamlah yer. Okaylah!! Aku mahu makan apam kejap. Tata!!

P/S : Kalau ada yang salah sila bagitahu yer!! Thanks!!

34 ulasan:

  1. Bagus ! ko letak satu senarai awek-awek blogger .

    BalasPadam
  2. sy punya dh btul..tmpat yg betul..xpe sakit pale kejap je pahni dh xserabut nk baca kan..hehe..bestnyer apam..

    BalasPadam
  3. byk gle link..berpinau mate aku tgk..haha

    BalasPadam
  4. hahaha~
    eh, aku confuse ni~
    apahal nama aku kat area perempuan?

    BalasPadam
  5. aku rasa sebab gambar sharukhan tu kot
    tetiba jd ramai
    haha

    BalasPadam
  6. wei bro..kams nmpak..hehe..bersih n licin cam dahi ko je...haha

    BalasPadam
  7. ha..salah..salah..cube crik kat ne salah..huhu

    BalasPadam
  8. kau salah senarai aku hans..aku jejaka chumel...hahahahahasan

    BalasPadam
  9. rajin!!!!

    aku nak buat juga!

    tp blm ada masa yg sesuai..

    ekekke

    BalasPadam
  10. oittttt..

    koyuki tu pompuan la..pesal ko letak kat jejaka kacak lak??

    huahauhauahua...
    sian awek aku tue
    haha

    BalasPadam
  11. tau la kacak,mmg la ramai aweks suka...=)

    BalasPadam
  12. haha.. aku pun da lame gile x kemaskini link.

    BalasPadam
  13. aku ketegori gadis..
    itu macam satu promosi..
    aku suke.

    i lapp yu lah..

    ha ha ha

    BalasPadam
  14. huhuhuh...blog aku de!!!huhuhu..thanks!!

    BalasPadam
  15. eh. kau salah letak tempat aku. patutnya aku awek cool.

    haha!

    BalasPadam
  16. letak senarai awek2...pastu blhe mengusha..hehehhe

    BalasPadam
  17. Terima kasih la grupkan link2 aweks

    Aku suka, ahaks.

    Tulah, ngkao memang hensem ah camgini

    BalasPadam
  18. gilos..ramai gila folower hang noo.hehehe..bpinau mata sat tgk link.hehehe..penangan org hensem katanya:-)LOL!

    BalasPadam
  19. Touyakaruma : haha..senang nak goda

    Amyliana : kenyang weih...13 biji aku makan..dah semua besar2...

    Chokio_Nia : hahaha..be4 nih lagi tension aku tgok

    Zara : nanti aku buat list untuk Kekeliruan Gender...haha

    Noorlaila : boleh jadi..haha

    Acap : haha...yerlah tu

    Hisham : eh,dahi aku bukan licin..rambut aku banyak kut bro..ini fitnah menjatuhkan imej aku nih..see u in court...

    Sharamli : jeles ler tu

    Cikmemy : apa yg salah?

    Alvin : ahahaha...ko tu yg salah

    Proffy : senang2 sila buat..ekeke

    Jane : hahaha...aku confius tul dia tu..view profile tak der jantina..so hentam jer la..

    Aki : macam2 ada

    Nursarah : agak panjang la

    Pakcik Kordi : hahah..thanks mengakui kekacakan gua

    Chah : hahah...sila buat skrg

    Enheartsdiamond : hahaha..xleh2...masih gadis

    Si Tedi : eh,ko dah berumur ekk?nanti aku tukarkan..ekeekekeke

    Lala : dah berkurun blog ko aku buat link

    Luna : ko rabun kut?haha

    Nakamura : haha..ko pun sama gatal yer

    Hafiz : baru tahu ke?haha

    BalasPadam
  20. Laki ke pompuan ke tak kesah.. Yg penting kita rakyat malaysia.. Eh.. Ade kena mngena ke? Hoho.. ;p

    Awek2 dtg sini jenguk shah rukh laa.. Haha.. And rajnikanth as well.. ;p

    BalasPadam
  21. yeha.. blog jejaka pun boleh.. apa2 pun thanks ya..

    en hans.. nak skit apam?

    BalasPadam
  22. ko dah tau ke cam ne nak kecikkan list..
    nnt klu on ym..
    buzz ak k..

    BalasPadam
  23. amboi2 angkat bakul sndiri npk..cayalah lu
    rmi aweks xpe..janji bini satu ok
    kahhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  24. Zuewairy : aik,dah xjejaka ke bro?haha..apam?dah habis

    Zack : xreti lagi...aku xsuka tgok list panjang2 ni..tekanan je ku tgok..haha

    El : hahahah...3 pun xper..haha

    BalasPadam
  25. Oitt.. teman muda lagi arr, baru 24 jewr. Cuma anak bujang teman jewr dah 19tahun. Hahaha.

    BalasPadam
  26. Dak Wan : hahaha...perasan

    BalasPadam
  27. gadis.. ohh.. sopan jer bunyi kan ;)

    BalasPadam
  28. mililara : xkan nak letak cewek..xsuka bahasa indon..haha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com