Rabu, 16 Disember 2009

Perlukah Aku Mencarut Kepada Benda Yang Berjasa Padaku???

Aku masih belum mencarut. Dalam hati pun setahu aku belum. Masih memendam perasaan mencarut itu dalam - dalam. Perlukah aku mencarut kepada objek atau benda atau orang yang banyak berjasa pada aku hari ini?

SIAPAKAH yang terbabit dalam struktur organisasi Student Portal Uitm? Aku rasa macam mahu bakar mereka!!! Mungkin perlu bunuh atau seksa keluarga mereka! Dijanjikan keputusan keluar hari ini tetapi tiba - tiba ditukar tarikhnya pada esok iaitu hari Khamis.

Aku mahu tengok film Avatar esok. Ini sudah bikin mood aku rosak. Cess!! Nasib aku cuak dari pukul 1 sampai pukul 2 jer. Kalau tadi aku cuak lama - lama tak ker buang masa aku jer. Aku benci Student Portal Uitm.

MOOD AKU SUDAH ROSAK!!BEDEBAHH!!!

P/S : Ada Siapa - Siapa Disini Pembunuh Bersiri? Saya Mahu Upah Anda Hapuskan Manusia Yang Bikin Mood Saya Rosak!!!

P/S Lagi : Aku Akan Lawat Semua Blog Esok Malam Insyaallah!!

Peringatan :

Emosi Tidak Stabil!!Abaikankan Entry Ini!!

43 ulasan:

  1. *TERBACA KOMEN LAST
    DAN BERGULING KELUAR DARI BLOG.... WEEEEEEE....

    BalasPadam
  2. haha..klo ko nk tau, aku yg soh tangguh keluarkan result tu esok..biar ko betambah cuak..

    BalasPadam
  3. sabar

    sabar

    sabar

    mana2 pun mcm tu juga.
    huhuhu..

    BalasPadam
  4. itu satu dugaan buat ko..bawak bersabar..tak dapat nanti baru tau..

    BalasPadam
  5. saje je nak kasi student bedbar lebeh..ha3

    insyaalah dpt

    BalasPadam
  6. ko try google. mana tau jumpa laman web pembunuh upahan.

    BalasPadam
  7. aku baru nak tengok 2012 mlm ni..
    bangang x...

    BalasPadam
  8. Ini melanggar aka 174 dan AKta Uni dan Kolej Uni... hehe...

    Takpe2... Sabor weyh...

    BalasPadam
  9. sabar separoh drip iman..
    hhehe

    BalasPadam
  10. Hansss.. Jangan marah aku weh.. Aku ketaq lutut dah ni.. Huhu.. ;p

    Memang tak stabil sgt dah aku nengok ko ni.. Haha.. Takpe.. Esok je pn Khamis tu..

    BalasPadam
  11. aku prefer result kuar lambat tapi napela kuar awal sangat seyes aku tensen..hahaaa

    BalasPadam
  12. hahaha..sabo nooo.hang takble wat lagu tu.

    hang kena ajak aku skali.kahkahkah.

    BalasPadam
  13. cuba ko tanya rain dlm ninja tuh.
    kot dia blh tolong.

    BalasPadam
  14. laa bro, rlekx2...
    ade hikmah2 kuar lambat...
    epepon...gud luck beb..;)

    BalasPadam
  15. gua bakal dapat degree dalam jurusan pembunuh upahan
    kira kalau lu nak gua bagi murah2 jer, sebab lu target first gua, kira percubaan
    amacam?
    hehe

    sabar2, kalau gua da lama da bakar tu

    BalasPadam
  16. dr mncarut.baik kita berkata benar.lg best.

    (apa ntah komen)

    BalasPadam
  17. sabo2..
    p je tgk wyg tuh esk..
    t blk2 trus tgk..
    ok kn..
    u epy2 1st then u will noe d result then..

    BalasPadam
  18. awok bawok la brtenang yek...sabo la yerk...hehe

    BalasPadam
  19. ah ko emosi je lbey... wei korang die ni nk dpt perhatian je la.. jgn caye sgt die ni!! hekhekhek.. :D

    BalasPadam
  20. hahhahaha.. sian ko weh.. xpe2.. esok ko jgn gi bukak pun web tu.. bia je.. tunggu surat smpai umah je arr.. erkk.. ade guna surat menyurat lg ke skang ni..? hehhehe

    BalasPadam
  21. aku hari ni pun baru bakar org.

    nak upah aku?

    BalasPadam
  22. dasyat tol kau ni,,,
    apa kata kita ikat 7 keturunan dia kat pokok yang ada kerengge

    BalasPadam
  23. aku pembunuh bersiri~

    upah aku please!!!

    BalasPadam
  24. huiyoh..aku pakai spek mate..jd pemandangan tak tajam..dah out awl2 mase daftar klas pembunuh bersiri..

    BalasPadam
  25. siapa nama mangsa2 itu?
    meh gua cari.

    BalasPadam
  26. pembunoh bersiri??
    aku!aku!

    ngah x da duit nh so perlukn
    kerja smbilan...~muahaha

    BalasPadam
  27. pembunoh bersiri??
    aku!aku!

    ngah x da duit nh so perlukn
    kerja smbilan...~muahaha

    BalasPadam
  28. aku boleh bunuh binatang, ketam misalnya. sedap.

    gud luck la result. amin

    BalasPadam
  29. Semua : jgn risau..aku waras lagi..cuma meluahkan ketidak puasan di hati jer...bukan nak publisiti tapi memang aku panas giler tadi...skrg panas lagi tapi pasal kes Idola Kecil 2 tadi...hari marah sedunia kut hari nih

    BalasPadam
  30. eh! hans agak2 la... sampai2 nk bunuh2 ni... ala... biasala bro... mngkin dorg byk keje kot? tp isyaallah ko dpt la UiTM nn!! aminn....

    BalasPadam
  31. harap ditangguhkan smpi new year..bleh?kahhhhhhhhhhhh

    kome lawat blog jgn lupa klik2 nuff ok..oraitttt

    BalasPadam
  32. "(Iaitu) orang-orang yang beriman dan tenang tenteram hati mereka dengan zikrullah". Ketahuilah dengan "zikrullah" itu, tenang tenteramlah hati manusia. [Ar-Rad: 28]

    :)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com