Isnin, 25 Januari 2010

2 Kali Pergi Low Yat, 2 Kali Basah Lencun!!

Fuh, semalam gua teman budak rumah pergi hantar printer dekat Low Yatt. Naik motosikal pula tu. Gua sebagai pembonceng setia memegang kotak berisi printer tu daripada Shah Alam hinggalah ke Low Yatt. Serius gua punya kaki sangat lenguh dowh. Dengan kedudukan gua yang statik jer menegak tu memang buat gua seperti Afdlin Shauki dalam filem Gila - Gila Pengantin Popular.

Baliknya pula hari tiba - tiba hujan. Haih, sekali lagi lencun @ basah kuyup diri gua seperti mana hari pertama pergi Low Yatt hari tu. Juga dengan motosikal budak umah gua tu. Agaknya dah kena sumpahan kut kalau pergi Low Yatt dengan motosikal jer pasti hujan dan basah lencun. Hahaha.

Fuh, diharapkan kali ketiga nanti jika aku berkesempatan pergi lagi ke Low Yatt...minta - mintalah pergi dengar kereta. Sebab kaki gua rasa macam nak tercabut pun ada sebenarnya.

P/S : Duit Nuff Naik RM1. Suka Betul Aku. Selalu Naik 25 Sen Jer. Hahaha!!

17 ulasan:

  1. dah tiba masa kau beli kereta.
    kau satu aku satu.
    orait?

    BalasPadam
  2. musim hujan...time wa komen ni pun gelap nak hujan gak...hoho

    BalasPadam
  3. lenkali pakai payung..kahhhhhhhh berdekah3

    BalasPadam
  4. sediakan baju hujan sebelum hujan..muahaha...

    BalasPadam
  5. setuju k. el...ngape xde orang buat guna payung time bawa moto cam kat kg...hahahhahaahhaahha

    BalasPadam
  6. Hammbeeek, dapat anugerah sampai lencun..

    Huhuhu.. (Tolong menangis bagi pihak..)

    Kekekeke. Tapi hujan tu rahmat sebenonyer..

    BalasPadam
  7. fuh,bagus2..
    demi kawan sanggup basah kuyup
    klu kali ke-3 basah gak,kena curse lah tu,hak3

    BalasPadam
  8. Shah Alam smpe Lowyat jaohh tu wehh..

    BalasPadam
  9. lain kali keno tengok ramalan kaji cuaca....wahahaa

    BalasPadam
  10. lame x gi lowyat,

    nk bli headpon baru nihhh,,.

    nuff naik singgit?
    ok r,,
    cikti bape sen je,.,
    tu pon lame tnggu

    BalasPadam
  11. hahhahahaha... hujan rahmat tuh... hahahhahahahaha...

    BalasPadam
  12. hoh mujur kaki je yg rasa nk tercabut. kalau tercabut ngan pinggang2 sekali. cmne? haaa tak ke kesian kt bakal bini nnt :p

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com