Sabtu, 9 Januari 2010

Bunyi Berdengkur Sangat Unik!!

Sekarang aku tengah mendengar bunyi dengkur dari housemate sambil diselangi dengan suara mengigau beliau. Hahaha. Tergelak jer dalam hati dengar.

Masa dekat sekolah agama dulu pun ada seorang budak lelaki nih bila tidur memang berdengkur tak ingat dunia. Gila kuat. Kalau ada perompak nak merompak pun mesti batalkan misi lepas dengar bunyi dengkur dia.

Masa dekat sekolah teknik pun ada seorang budak nih berdengkur kuat juga. Sudahlah sebelah katil dengan aku. Mengigau pun cukup kuat juga. Pelik betul aku.

Masa dekat Uitm Melaka pun ada juga dua orang budak berdengkur. Paling best masa diorang berdua tidur sekali. Serupa masuk pertandingan lawan dengkur pusingan akhir pula. Memang best sebab yang jadi juri ada 3 orang termasuk aku yang tak tidur nih. Hahaha.

Tapi yang aku perasan kebanyakkan yang berdengkur nih orang yang bersaiz agak besar. Kenapakah? Memang ada hubungkait ker?

P/S : Aku Berdengkur Ker Tak?

23 ulasan:

  1. hahaha..nati aku suh kwn ko rakam tgk ko tidur berdengkur tak..btw aku rase berdengkur ade kaitan ngan pernafasan..org kecik kurus pon leh dengkur kalo penat sgt..huhu

    BalasPadam
  2. rumate aku dlu x dengkur tp kuat ngigau.takot aku yg x tdo neh.da la ngigau smpai siap bgn ddk atas katil lg.pastu lwn sorg2.pe la yg die mimpi pon xtaw..

    BalasPadam
  3. bunyi dengkur tu boleh jd hiburan bg org yg bjaga.. tp jd azab ohh bila tak dapat lena sbb bunyi tu agak mencengkam jiwa! huuu~

    BalasPadam
  4. Hahahaha.. Mgkn ko pn dh jangkit dh kot.. Ko kjut housemate ko, kate ko nak tidur lak.. Dn tolong observe ko dengkur ke tak.. Hahaha..

    BalasPadam
  5. aku dengkur kuat oooo
    wakakakaka

    BalasPadam
  6. weh,mana gambar ko xde provide lam blog ni?mcm na aku nak letak kat blog aku?aihhhh?eheheh

    BalasPadam
  7. sbb diorg ade masalah pernafasan.
    byk lemak.
    tak salah gua ah~

    BalasPadam
  8. kalu aku plak, lebih dgr na buat ulasan race lori balak kat highway.hahahahaha..sumpah..dengkur ni bunyiknya cam enjin lori kat highway doh.haha

    BalasPadam
  9. haha..jatuh saham roomate ko.heehe

    BalasPadam
  10. ala..

    ko brdengkur jgk..

    cz ko kan bersaiz besar!hahahah...

    BalasPadam
  11. ish2.. ni mesti kedudukan kepala dia org masa tidur tu berada pada posisi yang salah.. tu pasal asyik berdengkur tu..

    BalasPadam
  12. ada bro sebab saluran udara dah menyempit.

    BalasPadam
  13. ad jek bdn kecik dengkur..


    ank sdare i.. 1thn 3bln..


    myb siang hr trlalu aktf mlm kepenatan..

    BalasPadam
  14. nie asal mcm perli aku nie! dush2!
    owh contest aku ezzati menang! kami skrang tgh bercouple jgn jeles~ weeeeeeeee

    BalasPadam
  15. kalo berdengkur nie bknnyer ade kaitan dgn saluran pernafasan ke??
    usually,org bdn besar bdengkur sbb dorg xdpt nk bernafas dgn lancar..
    btol ek..
    ak agak2 je nie..
    tpi ak prnah laa tgk kt oprah sblm nie pasal bdengkur..

    ak rsa ko msti berdengkur kn hans..

    BalasPadam
  16. hahha....mesti klaka..

    hans berdengkur tk?=p

    BalasPadam
  17. x gak...yang comey2 pun de gak bgengko rsenye,..

    BalasPadam
  18. aku badan besar ta dengkur pun!
    lalallaa

    BalasPadam
  19. he he he he..
    dah bahagian kau terima hosmet yg berdengkur..

    aku pun x tau aku dengkur ke tak

    BalasPadam
  20. coz saluran pernafasan xclear..
    n yg sy thu,bg mengurangkan dengkuran selalunya baik tidur mengiring..
    ;)

    BalasPadam
  21. chokio_nia : uish...xmau aku..wat mengigau plak time rakam tu xker pasal..haha

    master teddy : hahaha..mimpi tgh berkungfu la tu

    Mililara : ahaha...agak la kan..betul juga tu

    Farhana : haha..itu tak der keje namanya

    Mr Clive : ko gi amik pic aku dkt facebook..haha

    Siv : owh,aku pun banyak lemak..camner nih?haha

    Faizal Sulaiman : xlama la tu..haha

    Cik Memy : hahaha..saham dia naik jer

    Ghostone : ar ar..tu la pasal..risau aku..tapi setakat nih diorang kata aku tak dengkur la plak..alhamdulillah..gemuk2 tapi xdengkur..ok la tu

    Faarihin : owh,iakah?kena posisi macam mana lak?

    Cik Cookie : risau dengar bunyi dengkur

    Hanis Nisa : uish,iakaer sis?budak2 pun ada ekk?

    Boneka : haha...aku pun gemuk juga Boneka...ekekkee..owh,selamat bercouple

    Rowena : entah...aku tanya family aku,member2 aku semua kata tak pun..

    PCK : tak kut..

    Adli : hahaa..comel2 tu...comel ada dua maksud..sama ada comel atau berisi..yg mana satu?atau kedua2nya?ekekeke

    Afiq : samalah kita...haha

    Si Tedi : aku rasa ko dengkur..aku dah tanya tukang tilik Kad Tarot..haha

    Akin Amar : ingatkan pakai Breath wide ke apa yg iklan eizlan yusuf tu..haha

    BalasPadam
  22. ssh woiii kalo dpt org yg kuat berdengkur...kita pun nek rimas..nk tido pun x bleh..hiksss

    BalasPadam
  23. berdengkur ke tak?

    nak tau...kena tid0 skali r ni?

    ha3

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com