Selasa, 19 Januari 2010

Entry Khas Untuk Razman : Maaf Jika Komen Aku Menyakitkan Hati Anda Atau Menyinggung Anda....

Entry Di Karang Pada Pukul 1.00 Pagi Tapi Menggunakan Auto Publish Yang Di Set Pada Pukul 10.30 Pagi Untuk Dipublish

Semalam gua letih gila lepas tengok wayang tetapi gua gigih juga buka blog and facebook.


Tiba - tiba dapat komen dari Pakcik Man dekat FB. Dia tanya asal tak join gath hari itu sebab dah dekat kan. Lepas tu komen dekat blog pula dia tanya asal tak bagitahu dia sebab dia nak ajak aku lepak.

Gua pelik juga sebab rasa - rasanya selama nih gua dah bagitahu cuma taklah detail sangat. Lagipun aku rasa si Iylienaz dgn Ghostone tahu aku study dekat sini.

So, aku balas balik komen Pakcik Man. Bila aku baca balik aku rasa macam kasar pun ada. Aku minta maaflah yer Pakcik Man kalau kau terasa ker apa. Maklumlah, otak tengah mabuk - mabuk pening nih. Masa tulis entry nih pun rasa sakit kepala jer. Sorry yer Man. Jangan terasa hati pula.

Pasal gath hari itu, serius aku nih seorang manusia yang susah nak ingat jalan. Dari fakulti nak balik rumah sewa pun aku ambil masa dekat 3-4 hari semata - mata nak ingat jalan. Tambahlah mana sungai Rambai ker apa yang gath hari itu. Sah - sahlah aku tak tahu. Lagipun, bulan nih sangat serabut dengan macam - macam hal. Jadi, memang aku taknak bebankan kepala aku pun.

Pasal lepak nih serius aku dah pokai sebenarnya. Kalau ada aku lepak dengan member - member aku tu pun sebab tiba - tiba aku terjumpa duit dekat bag laptop atau dekat poket baju. Sekarang tengah survive dengan duit yang ada sehingga awal bulan 2. Itupun jika dapat bertahan la dan aku sedang cuba. Macam aku cakap aku segan nak minta duit dengan mak ayah.

Nantilah pakcik Man...kalau dah dapat PTPTN aku cubalah budget lepak dengan kau. Itupun kalau tak busy. Tapi, yang sebenarnya aku nih pemalu orangnya. Sila percaya. Hahaha. Untuk membuktikannya, sampai sekarang aku tak lepak lagi dengan si Iylienaz. Sebabnya segan maaa. Hahaha. Nanti kalau korang jumpa aku sila ringankan mulut bercakap sebab mulut aku ada emas. Hahaha.

Okaylah, sebelum mabuk pening kepala aku semakin melarat aku sekali lagi minta maaf pasal komen tu sebab aku rasa macam kasar gila pula. Sorry again! Okaylah, mau tidor. Chow!

P/S : Tak Suka Ada Perasaan Serba Salah So Sebab Itu Aku Wat Entry Macam Nih.

1 ulasan:

  1. rupenyer ramai gak yang bermaustautin kat shah alam yang inda permai ni....

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com