Rabu, 6 Januari 2010

Keletihan Melampau!!

Yeah, di Shah Alam nih semua kena berdikari dan buat sendiri. Sangat memenatkan. Berjalan dari fakulti Kejuruteraan Awam ker Kolej Delima kerana tertipu dengan student senior. Cess!!

Streamyx masih belum di pasang di rumah sewa. Menanti dengan sabar. Apa - apapun 4 hari di sana sangat memenatkan aku. 1st class sudah ada assignment. Hari nih ada 4 kelas. Tak tahu lah berapa pula assignment.

Apapun, doakan aku mampu mengharungi semua benda nih..

Chow!!!

39 ulasan:

  1. selamat kembali berjuang. huhuh

    BalasPadam
  2. eh selamat berjuang kembali. heh bm aku fail ah. haha
    =='

    BalasPadam
  3. ooo suda mula clasz ea
    god luck k
    u can do it dude
    cayok2..

    BalasPadam
  4. akak dulu duk kat kolej seroja
    depan kolej delima kan?
    lupa laks
    ekkeek
    selalu lalu2 depan kolej perindu?
    malu seh
    kena ngurat
    hahhahah

    akak ambik enggnering gak
    gempak woo
    dulu2 gurl tak ramai ambik engine
    bangga gak
    hehheheh

    BalasPadam
  5. shah alam beb...mmg mcm 2..sgt b'beza dgn cawgn...ak dlu pon mcm 2..
    dah ler kne sorg2..member2 sume kos laen..bantai ak sekor pilih kos laen..huhu

    BalasPadam
  6. HE HE HE...sabar2 sabar...adik ipar akak yg study kat situ pun complen...fakultinya jauh2 dr asrama...

    p/s:nak kenalan ngn adik akak tak?..he he he he

    BalasPadam
  7. usaha dengan gigih ya heheh
    nanti dah berjaya boleh belanja kami

    BalasPadam
  8. huh...caiyok2...kamu boleh...sabar byk2. :)

    BalasPadam
  9. kah3. senior ko tipu ape wey?kui3~

    BalasPadam
  10. selamat berjaya, hans. <-- corny gila.

    uitm shah alam ka wey?

    BalasPadam
  11. mengapa tidak:)

    BalasPadam
  12. insya-Allah hans tabah harungi semua tue...
    =)

    BalasPadam
  13. chill chill
    saya yang da 3 tahun kat shah alam ni...relax jew ;)

    BalasPadam
  14. ala..penat jek..
    tak mati punye..
    rileks!!
    hahhahaha

    BalasPadam
  15. sabar la weh..

    ak doakan dr jauh okeyh...

    BalasPadam
  16. aku demam~
    tak de pemikiran n idea nak komen sekarang~
    hurm~
    (T_T)

    BalasPadam
  17. wah gila jauh ko jalan hans?!
    aku kalu dr fakulti hotel ke kolej teratai pon dah rasa jauh.hehehe

    selamat belajaq naa..

    BalasPadam
  18. semog survive sebagai hero dalam cerita diri sendiri....amin

    BalasPadam
  19. semoga Allah mudahkan semua urusan kamu!

    BalasPadam
  20. ho. dok s.alam katne? weekend ni n le[ak s.a hehe

    BalasPadam
  21. haihh kolej kau blakang rumah aku doww! hahaa

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com