Isnin, 25 Januari 2010

Penulis! Rajni! Dinner Plate! Sengal Sungguh!!!!

Kerana kegilaan aku mengarang assignment CTU tu sampai menjadi tebal sedangkan orang lain tak segigih aku akhirnya tiba - tiba aku digelar penulis. Tetapi, aku memang suka menulis pun. Sebab tu entry dekat blog aku nih panjang - panjang.

Kerana gambar facebook @ blog aku ada gambar SRK & Rajni...aku digelar Rajni dan SRK...yang SRK aku suka...yang Rajni aku tak suka...HAHAHA!!

Kerana baju kemeja aku berwarna merah dan design ala - ala baju pekerja KFC...ramai order dekat aku dinner plate dan twister!! Dan perkataan BABI juga terkeluar dari mulut aku dengan banyak kali serta pantasnya selepas itu. Hahaha!

Sengal juga sebenarnya budak - budak kelas aku nih!!!

P/S : Setiap Perbuatan, Hasil Kerja Dan Pakaian Anda Sentiasa Diperhatikan! Hati - Hati!

16 ulasan:

  1. ekeke mau zinger tower satu lalalal

    BalasPadam
  2. hahaha...bes dowh dapat classmate cenggitu..

    BalasPadam
  3. Entri ku juga selalu panjang...




    Dinner plate?




    Terasa lapar lagi pulak...

    BalasPadam
  4. hahhahahaha... aku sebenarnya pelik gak bila ko bubuh pic srk dan rajinikanth tuh... hahahahhahaha

    BalasPadam
  5. dinner plate... twister....
    pergh... jus2 perut ak da gaduh2 dah ni...

    BalasPadam
  6. try pakai kain pelikat plak g kelas. tgk cmne.. kot2 diorg suh imamkan solat jenazah ke :p

    BalasPadam
  7. ekekekeke...

    nak ak bg penampo size sepuloh kat diorg x??

    BalasPadam
  8. xde shooting flem baru ke?

    kui3

    BalasPadam
  9. Aku suke pggl ko SRK sbb aku rase mcm betul2 jek aku borak ngan SRK.. Wakakaka.. ;p

    BalasPadam
  10. uih best tu..hehehe......kira dah ada trademark..ngeee...bagus2..ehehe...

    BalasPadam
  11. Huhahuhahuha...

    Memang sengal gitu..

    Ayoyo, Rajnikandh, hero Tamil Nadu yang begitu sinonim dengan rakyat kasta rendah.. Ingat lagi Paddayyappa??

    Dusyum,...Dusyum...bunyi tumbukannya..

    BalasPadam
  12. member aku pernah datang kedai makan pastu nampak meja tak berkemas...so dia amik kain di alap-lap lah sikit..tiba2 ada orang panggil dia nak order makan.

    gelak satu hari

    BalasPadam
  13. cis..
    ngadu kat blog..
    tunggu ang aku cari modai lagi..
    hahahaha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com