Sabtu, 9 Januari 2010

Rindu Mahu Lepak - Lepak Lagi Bersama Bekas Classmate!

Semalam gua berkesempatan keluar melepak dengan classmate lama gua dekat kedai mamak Khulafah. Rasa sangat seronok sebab dapat lepak dalam 1 jam lebih jugalah.

Ramai member gua yang sekarang di semester 4 cakap kebanyakan budak - budak kelas yang tak sama course nih akan berpecah atau masing - masing buat hal sendiri atau ada juga yang mula menunjukkan sifat sombong yang ketara.

Mereka berkata ada yang akan mula membangga diri dengan course masing - masing dan merendahkan course orang lain. Entah! Sekarang masih minggu pertama dan masih ada beberapa bulan lagi untuk melihat betul atau tidak kata - kata yang aku dengar selama nih.

Insyaallah, aku rasa kalau berubah pun tak ketara sangat kut dan aku bersyukur sebab walaupun kelas aku sewaktu diploma dulu tidaklah semuannya rapat atau akrab tetapi bagi sesiapa yang rapat dengan aku masih seperti dulu. Alhamdulillah.

Apa - apapun tunggu duit PTPTN masuk dulu sebelum kembali melepak seperti semalam. Haha!

P/S : Esok Juara Lagu. Siapakah Yang Menang?

Pertanyaan : Keluar Tak Lagu Lady Gaga Dekat Blog Aku Nih?

Perhatian : Sorry Tak Dapat Lawat Semua Blog. Broadband Member Gua Tak Laju. Coverage Sini Tak Bagus!

Harapan : Rajin - Rajinlah Click Nuff Gua. Jeles Sama Pakcik Kordi. Hahaha!

6 ulasan:

  1. hoho..
    duit ptptn bukan ke dah masuk?
    huuu~

    BalasPadam
  2. kayo lah lu dpt duit ptptn nti
    leh banjer seantaro followers kahhhh

    BalasPadam
  3. teringat zaman muda muda dulu gini la

    BalasPadam
  4. Fza : lambat lagi....

    El : baik belanja diri gua sendiri jer..haha

    Daun Bidara : cenggini ke sis?

    BalasPadam
  5. aku pun rindu classmate lama akuu

    BalasPadam
  6. xde pun lagu lady gaga.. erm?

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com