Sabtu, 2 Januari 2010

Sebarang Pertanyaan Sila Tinggalkan Di Komen Ini!!

1) Siapa - siapa ada pertanyaan
2) Nak nombor hp atau nak bagi nombor hp
3) Nak bank in duit dalam akaun aku ker
4) Nak minta alamat rumah ker sebab nak kasi hadiah ker
5) Apa - apa jer lah....

Sila letakkan dekat sini yer!

34 ulasan:

  1. ape motif entry ko nie?

    ok la..aku nak tanye..ko pompuan ke lelaki? kalo pompuan sila bg no phone kat aku..kalo laki, lupakan saja pertanyaan nie..hahaha

    BalasPadam
  2. Hahahahaha.. Aku ade prtanyaan.. Umo ko bape ek? Hahaha.. ;p

    ~ akaun bank aku pn ade kalau rasa2 akaun bank ko tak muat.. haha..

    BalasPadam
  3. salam..aku xde sebarang pertanyaan...tp nk komen je..komen aku berbunyi begini..:

    "ko sht x..dh mkn..jg diri k.."

    BalasPadam
  4. nak no akaun aku?
    kot2 ko yg nak bank in kan kat aku.
    ekekee

    BalasPadam
  5. SALAM, Tolong bank in kan duit U dlm acc saya, boleh????

    BalasPadam
  6. aku ada ptnyaan : jantina pliss

    BalasPadam
  7. ni entry berkenaan apa ni...he he he..
    HAPPY NEW YEAR HANS....semoga tahun 2010 ni mendtgkan rahmat dan rezeki yg melimpah ruah utk Hans...Good Luck ek..

    BalasPadam
  8. perlukah meningkalkan komen???

    BalasPadam
  9. aik! hari bersama pelanggan ke ni?

    BalasPadam
  10. siapa nama jiran belakang rumah sebelah rumah depan rumah ko?haha

    BalasPadam
  11. pertanyaan!!
    bro...bila nk kawin??

    BalasPadam
  12. fuyoooohhh...
    CSC ya entry kali ni..
    mesra pengguna..

    kawin blom??

    BalasPadam
  13. nak mintak u bank in duit kat ahmoi leh?

    BalasPadam
  14. salam sejahtera
    sudah lama sekali saya tidak berkunjung ke blog ini
    maaf yach..
    nice post
    ^^V

    BalasPadam
  15. saya ada pertanyaan.

    bila kita nak dating?

    BalasPadam
  16. nak alamat rumah weh...umah ku kt air itam...kedah gk..ha3

    BalasPadam
  17. hans,
    mau kawin dengan aku tak?
    1 2 3//larriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    BalasPadam
  18. lol.
    nk penampar kne btawu x?
    hahhahahaha!

    BalasPadam
  19. kenapa nak bagi hadiah?
    birthday ko kah?

    BalasPadam
  20. Selamat tahun 2010. Wish you bright days ahead.

    xde pertanyaan. Just drop by. cheers.

    BalasPadam
  21. tolong bank in duit nafkah zahir kat bini ang ni..

    BalasPadam
  22. kalau konpem menang,aku nak no acc lah sebab nak bank in ...ehehe

    BalasPadam
  23. hye,



    i nak berkenalan dengan u.

    ahaha.
    :DDD

    BalasPadam
  24. aku nk duit...sila bank-in kan kt bank cimb aku

    BalasPadam
  25. + nak minta suh masuk meminang leh? hahhaa +

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com