Sabtu, 16 Januari 2010

Seram Tul Pagi Semalam

Semalam aku on9 tak ingat dunia. Sampai ke pagi kut. Semua manusia dah tidur dalam rumah. Aku pula baru lepas tengok drama 100 Harijadi. Tetiba rasa seram jugalah.

Lepas tu aku carilah lagu Bad Romance - Lady Gaga sebab nak download. Dah lepas download aku bukalah untuk dengar. Gila lagu entah apa - apalah aku download. Serupa lagu Blackmetal puja syaitan jer. Meremang bulu roma aku dengar. Aku dengar sekejap jer terus delete lagu tu. Hahaha.

Kesimpulannya, downloadlah lagu di waktu siang. Hahaha. Tatata.

34 ulasan:

  1. hahahaha...lagu tu mmg a bit creepy at start..tp kat chorus tu layan jugak...hehehehe

    BalasPadam
  2. tak teliti lak lirik dia, tapi lagu tu cool la! :)

    BalasPadam
  3. 2lah.. time ydo, berjaga.. peringatan 2 sebenarnya.. :D

    BalasPadam
  4. aku nak donlod dgr gak la.. ntah2 ok jer;) ko yg takot eh hans;)

    BalasPadam
  5. ekekekeke.. kesimpulannya dengar dulu sebelum donlod

    BalasPadam
  6. hahahah
    seramzzzzz
    lain kali nak download bace bismillah dulu :D

    BalasPadam
  7. ceh.. pnakot btol..
    gua ilek je lepak kt mapley ngn jembalang..

    BalasPadam
  8. heh heh buat lagi..time ko d'load lagu tu waktu segala syaitan2 sedang berdendang kot..

    BalasPadam
  9. aku pon ske gak donlod lgu malm2 nih

    BalasPadam
  10. cis..ad kaitan ke d0wnl0ad siang ke mlm

    BalasPadam
  11. kahhhhhhhhh penakutttttttt

    BalasPadam
  12. Aku tak suke bad romance.. Bunyinye bising wo.. Huhuhu.. Giler ko online smpai pagi.. Ni mst tak bgun lagi ni.. Hehehe..

    BalasPadam
  13. lady gaga live performance die memang terbaik
    aku ada full concert die
    ko nak??
    erk888

    BalasPadam
  14. 100 harijadi tu cerita seram la?

    BalasPadam
  15. rararroorooaowooroaowoow..

    i nyanyi lagu tu smpi anak buah i cakap..

    stop it la mak su..tak sedap pon lagu tu..
    hahahhahahahhaha

    BalasPadam
  16. Hahaha, tulah, tido lewat sgt.

    Ada malam tu, saya tgh surfing, alih-alih berbunyi, "ketik..ketik" kat siling.

    Rupanyer bunyi burung yg buat sarang kat siling., Geram tul.

    BalasPadam
  17. kesimpulannya, jangan takut-takutkan orang.

    BalasPadam
  18. nasib tak keluar porn. aku doload cter new moon kuar porn! sengal jeeee...hahaha

    BalasPadam
  19. kalau download lagu black metal wtu siang, leh tukar jd nasyid ke?

    BalasPadam
  20. cikti pon pnh gk mcm tu,
    dgr radio,,tbe2 ade lagu jerangkung bernyawa,

    seram sejuk sorang2,.

    BalasPadam
  21. cikti pon pnh gk mcm tu,
    dgr radio,,tbe2 ade lagu jerangkung bernyawa,

    seram sejuk sorang2,.

    BalasPadam
  22. sis baru nk start feeling seram weih..haha

    BalasPadam
  23. HAHAA..
    ku pikirkn ape tadik. Huuu~

    BalasPadam
  24. wakakaka.

    tp kalu line tenet laju tgh malam guane? sebelah siang tak laju ? guane?

    *heii pe aku bebel ni ?

    BalasPadam
  25. Hahaha.
    Memang dah slh donlod la tuh!
    klo aku mesti dh bermimpi ngeri!
    huhu

    :P

    BalasPadam
  26. bad romance creepy ke?
    ok je..
    hahaha

    BalasPadam
  27. lagu tu mmg seram pun aku pnh dgr.... brani ko download lagu seram2 waktu mlm?? 100 ari jd cte hantu ker?? aku tgk 2 kali x hbis sbb first hujan xde siaran kedua plak? bapak aku nak tgk cte lain.. adoi....

    BalasPadam
  28. hahaha.. nasib kau baik. mana tahu tetibe ada hantu join kau kat sebelah. hehehe..

    BalasPadam
  29. ala, br skit da tkt. pe da. tu blom lg ak tutup lampu blk air kat blok jebat tu. mau tak meraung ko. haha ; p

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com