Jumaat, 1 Januari 2010

Tahun Baru Yang Memang Bertuah!!

Petang tadi gua pergi gunting rambut. Alhamdulillah semua dah settle. Gua rasa rambut gua membuatkan wajah gua macam bebudak mengikut komen beberapa orang yang melihat wajah gua. Tak kisahlah janji gua tahu gua memang muda. Hahaha

Dengan ini diumumkan bahawa gua telah pun memenangi contest pertama gua iaitu Top Commentator Contest anjuran Sis Hanie . Alhamdulillah, contest yang paling lama gua join iaitu dalam sebulan juga dan berpeluang mengenali dengan lebih rapat blogger - blogger lain seperti Kak Ieda , Pena Berkala dan ramai lagi dengan lebih rapat.

Alhamdulillah, kemenangan diketahui sewaktu bunga - bunga api berkumandang di udara. Gua rasa macam mewah jer kemenangan gua disambut satu dunia. Hahahaha. Gembira menang walaupun menerima saingan sengit daripada Kak Ieda dan Pena Berkala.

Terima kasih jugalah kepada sis Hanie kerana menganjurkan contest nih. Maaflah tak sempat blogwalking mana - mana blog pun sebab aku fokus pada pertandingan nih dalam dua tiga hari nih. Apa - apapun pagi karang aku dah nak bertolak ke Shah Alam. Jadi, jumpa lagi semua.

Maafkan aku kalau ada salah dan silap. Cuti 2 bulan sudah habis. Masa untuk memerah otak kembali dan mengejar cita - cita di depan mata.

Doakan kejayaan aku dan moga kalian semua gembira di mana saja kalian berada.

Assalammualaikum!

P/S : Kalau Contest Lain Aku Menang Juga Lagi Melompat Keriangan Lah Aku. Hahaha.

33 ulasan:

  1. hadyah nye pe weh?

    heheu.

    wah! smg berjaya di uitm sa!
    wiwitt!!

    BalasPadam
  2. congratz dude..
    slamat smbung blajar..
    uitm kan?

    BalasPadam
  3. huhuhuh...

    tahniah2!

    blaja leklok!

    BalasPadam
  4. wa...seronok nampak..welcome to Shah Alam..=] Selamat tahun baru..

    BalasPadam
  5. Salam Hans

    TAHNIAH !!!!

    Berbaloi2 la join contest ni siang malam sampai patah2 jari eh

    sis mmg dah nampak dari awal yg hans ada potensi utk menang , tp memang sengit betul saingan dgn sis ieda kan ?? pena pun buleh tahan .. yg lain2 tu ok gak tp x cdpt bertahan sampai abis..apa nak buat .. jgn lupe ambik award ya !

    BalasPadam
  6. perah 0tak el0k2 tau..jgn kasi hancur..hu3

    BalasPadam
  7. Argh.. Bikin ku jeles.. Dgn kemenangan ko, degn kemudaan ko.. Haha.. ;p

    Weh.. Tapi muka ko mmg baby face pun.. Muka budak sangat.. Kalau pi panggung wayang pn mst abg tiket ckap, dik, budak umo bawah 13 tak leh masuk.. Wakaka.. ;p

    BalasPadam
  8. tahniah hans!
    aku menang nasib je tuh,klu lewat sikit dh out dari list,haha

    btw,all the best and good luck utk pengajian ko di uitm shah alam

    BalasPadam
  9. gelo...hebat ah hg.nanti jadi selebeti nuffnang la.hehe

    BalasPadam
  10. owh dpt adiah pe? blanje la. hakhak. happy new year ; )

    BalasPadam
  11. happy new year hans :)
    moga twon baru lbey baek drpd twon lpas .
    mng contest bebanyak
    share hadiah ya !
    hahaa

    BalasPadam
  12. tanniah.. x sia2 usaha ko kan..

    selamat tahun baru 2010.. semoga semuanya dirahmati allah.. aminn...

    BalasPadam
  13. Assalamu'alaikum..Wahai Enchik Hans..
    Congrats ye atas kemenangan mu ini.. :) Mujur x frust ye Dik! :) Mula2 Hans bersaing2 dgn Pena lepas tu tgl kita 2 plk yg bersaing2 bagai nk gila sehingga lh wisel penamat berbunyi!
    Selain drp saling cuba mengenali antara 1 sama lain lg dgn lebih rapat,kenali rakan2 blogger lain kita pun dh dpt bnyk info & input kn drp blog Sis Hanie & drp hasil gugelan & pendapat masing2 dgn memberikan idea & pendapat masing2 dlm memberi komen..See!Betapa berharganya experience yg kita kutip drp contest nie.. :)
    Last but not leat..slmt pulang ke campus semula ye Hans.. :) Pasnie da jd juara kn jgn ler buat2 x knl Sis plk ye.. :) Just kidding..Key..C ya'..Daaaa..

    BalasPadam
  14. salam..aku wish ko moge ape yg ko hajatkan akn terlaksana dan dipermudahkan sgale urusan ..amin..

    BalasPadam
  15. selamat tahun baru
    semoga kta lebih gumbira dan gembira

    BalasPadam
  16. ececehhh..
    tahniah..
    insyaAllah ko mnang contest clive jgak...
    hee~~

    BalasPadam
  17. Bro, tunjuk sikit gambar kau dah gunting rambut. hehehe..

    BalasPadam
  18. aku bile nye nk menang nih?

    BalasPadam
  19. tahniah..memang best la kan..kemenangan di smabut 1 dunia...hehe....
    hepi new year ya..semoga lebih berjaya tahun ni

    BalasPadam
  20. Tahniah.

    hadiah boleh kongsi due.
    he he he

    BalasPadam
  21. mane gambar rambut baru?




    ala,,,raikan 2010 dengan style baru.
    selamat tahun baru kamu.

    :)

    BalasPadam
  22. Tahniah Hans!

    Epi New Year gak k!

    :)

    BalasPadam
  23. tahniah!!!!!

    byk ko menang!!!

    nieyh stu lagieyh


    http://shafaza-zara.blogspot.com/2010/01/selamat-ulang-tahun-pertama-dunia.html

    BalasPadam
  24. dpt hadiah pe waks....

    tgk gaya rmbut bru~!

    BalasPadam
  25. bak nk tgk gak muka baru yg jambu itu :p

    BalasPadam
  26. hepi new year hans... see u in court. ngeh3

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com