Khamis, 7 Januari 2010

Tunggu Sebulan Sebelum Menilai...

Dahulu dekat Melaka rasa tak sabar - sabar nak pergi Shah Alam.

Bila dekat Shah Alam teringat pula dekat Melaka.

Ada baik dan tidaknya dekat dua - dua tempat nih.

Kalau dekat Melaka, aku benci Pak Guard dengan Mak Guard. Semua diorang nak ambil tahu. Dari kad matrik sampailah kalau boleh boxer jenama apa kau pakai pun diorang nak tahu. Kalau dekat Shah Alam, Pak Guard tak kisah pun pasal kad matrik. Aku jalan lenggang jer.

Semalam aku naik semua bas yang wujud dekat uitm shah alam tu. Bas Uitm laluan A,B dan C semua aku dah naik. Sebenarnya salah bas. Hahaha. Dengan bas Rapid pun aku celapak jer naik.

Tapi,okay juga naik bas nih. Banyak tempat aku tahulah walaupun sebenarnya tempat - tempat yang aku lalu tu tak penting pun.

Apa - apapun assignment masih belum banyak lagi. Jadi, sekarang rehat sikitlah.

Alhamdulillah.
Okay,chow dlu.
Mau makan dekat Ummi..haha
tata!

23 ulasan:

  1. jom lepak2 shah alam
    bwk jejalan
    dkt je umah
    ehehe

    BalasPadam
  2. selalonya org ckp tunggu 3bulan..
    baru menilai..hee

    biase la tmpt baru..lame2 ok la t..
    shah alam pun xde la besar sgt..(eh,yeker?..hee;)
    stdy uitm shah alam ek?..agak besar gak la..xpe think positif..
    anyway good luck:)

    BalasPadam
  3. Aku rindukan shah alam... Dengan Bas T602, T603, U81 yang bawak aku dari UiTM seksyen 17 sampai ke Sentral KL... Hehe... Pegh...

    Tapi masa sem 1 la... Dah naek sem 2,3 aku naik komuter, senang sket...

    BalasPadam
  4. heheheh

    woh..
    beshh tuh

    tmbah2 kalo naik pree jerrkkk

    BalasPadam
  5. rase mcm U kat selangor mcm endah x endah je rules ye x?kua 3-4 pg pn xpe.hohohoh

    BalasPadam
  6. rileks2 la tu...

    nti dh jelajah habis shah alam tu sakan la hg...

    haha

    BalasPadam
  7. ksmpulan;
    kau suka naik bas kan?

    BalasPadam
  8. hai hans..!
    lama tak jengah sini

    sedap lah mkn umah umi eh!

    BalasPadam
  9. macam happy jer kat shah alam..bagos lah..semoga selesa study.

    BalasPadam
  10. xkan rindu pak gad kot? hahaha...

    BalasPadam
  11. Rindu Melaka tak nie?
    Cakap pasal assignment - Vee pun tak siapkan lagi assignment.
    Exam next week pun tak study lagi. Hehehe

    BalasPadam
  12. Aku pi kelas pagi tadi tanpa tidur sepanjang malam.

    Pagi pi kelas pakai tshirt n jeans. Ada pak guard baru.

    Duk usha-usha. Aku wat tak tau je lah. Tiba-tiba, dia panggil, 'Dik, sini jap.' AKu yang separa mamai pun menghela nafas dan pegi.

    Kena check matrik etc. Seb baik tak kena saman.. Cis

    BalasPadam
  13. Takpe sesat.
    laenkali ley kenal jalan.
    sbab aku kenal jln pon ble slalu tersesat.
    hahahaha

    :P

    BalasPadam
  14. eazy izzudin : ko nak bawa aku jalan2 ke?duit tak ada maaa

    akin amar : agak besar?memang besar kut...haha

    Siv : haha..bukan pindah...bermastautin sekejap jer...duit tak der maa nak hang out

    mamma mia : hahaha...

    redz : ko dkt puncak ke dlu?aku dkt induk

    abe long : yg free bas uitm jer..rapid bayar maa

    ery farieha : no komen..still new there..tak tahu lagi macam mana..haha

    wan nur hanis : xhabis jalan pun dah sakan dah nih..haha

    zuewairy : thanks...

    wanie san : jengka?haha..

    pisey : aku kalau bas lalu dkt umah sewa aku memang aku naik bas jer

    seroja : bukan umah ummi..itu restoran la...nama nya restoran ummi

    imam : happy?word yg sesuai ialah PENAT sebenarnya...haha

    avid : of course la tak...haha

    vee : jgn tangguh2 vee...

    luna : ko shah alam juga ke?

    BalasPadam
  15. rindu kat Melaka sebab ada aku!

    BalasPadam
  16. haha..rajin betoi hg naik semua bas...xsmpai sminggu da explore abs suma...dasyat tol...haha..bguih2...

    BalasPadam
  17. oo sudah d shah alam rupanye..

    BalasPadam
  18. Ms Independent : hahaha...ok la tu

    Cik Cookie : patutnya cc la belanja den nih hah

    Si Tedi : haha..gila memang tak lah kan..haha

    Batrish : haha..bukan aku saja2 nak explore tapi ter explore

    Arieza : yups..dah seminggu dah

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com