Khamis, 18 Februari 2010

Aku Dah Twitter...Mari Tweet Tweet Tweety...

Aku tak tau apa guna dia pun.

Dah ramai sangat suruh aku buat.

Aku Buat jer lah.

Hahahha.

Twitter ada dekat sebelah kiri blog nih bawah muka buku.

Apa - apapun aku tak faham lagi fungsi dia.

P/S : Nantilah Aku Blogwalking. Nak Menghabiskan Masa Bersama Keluarga.



29 ulasan:

  1. aku 1st
    huhuh..
    mende tu???
    nak letak gakk

    BalasPadam
  2. aku pun tak reti tweet...tweet...aagaga

    BalasPadam
  3. hahaha~

    bagus2~

    kita bleh main2 Tweet pasni~

    (aku pengguna Twitter tegar)

    BalasPadam
  4. ehh ade twitter ke? ily pun ade gak.. pastu tak gune sgt..buat dek je =) sebab tak familiar sgt with the function.. nanti la slowly blajar skit2

    BalasPadam
  5. wah...best nya ada masa bersama keluarga..enjoy bro...bawak la famili g jungle trackking malam2 ni...best wo.....

    BalasPadam
  6. tweet jer lah

    "saya tgh makan"
    "kat toilet ni"
    "sabun dah habis ler plak"

    BalasPadam
  7. yeay!
    anda dh ade twitter..
    jom kite bertweet
    hehehe

    BalasPadam
  8. e'eh...baca entry nih...rupenyer aku pon dh terlupa yg aku pon ada twitter gak..dh lama x update.. :)

    BalasPadam
  9. aku pun ade gak twitter nih..tapi aku tak reti guna..camner ehh..

    BalasPadam
  10. aku dah lama ade twitter, tapi rasa mcm xde sape pun nk follow aku...tambah lak aku tak reti nk guna..dulu sblm format, ikon tweet2 tu ade kat tab aku...la ni hilang..so aku xreti dah nk buat mcm mn, aku abaikan jerk :)

    BalasPadam
  11. assalamualaikum. singgah disini ya.

    BalasPadam
  12. samalah ak, dah ada twitter pun, mcm x da function je..jrg guna..haha

    BalasPadam
  13. koi pon tok reti jugek........kakakaka

    BalasPadam
  14. Tweeet tweet bersama keluarga.

    BalasPadam
  15. aku dah follow twitter ko.. follow la balik ye.. tq.. http://twitter.com/anarmnetwork

    BalasPadam
  16. aku penah buat tapi x taw fungsi teros x layan...muahaha

    BalasPadam
  17. haha
    nampknyer ko kene bli hp blackberry la lps nie!

    BalasPadam
  18. aku pon baru guna..tp rasa function dia macam facebook jgak

    BalasPadam
  19. tanyalah aku. hehe ~ gua pun baru je join. best jugak.

    BalasPadam
  20. Ko register je kat ChurpChurp.com.
    Leh wat duit sikit ngan twitter ko tu.
    Tapi make sure follower ko ramai la.
    Baru best...

    Hehehe...

    BalasPadam
  21. twitter ni antar surat pakai burung le bro..kah2

    BalasPadam
  22. Apa sebenarnya kegunaan Twitter tu ek?

    BalasPadam
  23. aku ade twitter. tp, aku tatau cane nk operate.

    jd, ianya akan di update 4 bulan skali.

    sekian trime kaseh..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com