Rabu, 24 Februari 2010

Apa Aku Nak Tulis?

Sebelum tu gua nak ucap terima kasih banyak - banyaklah sebab ekau semua sudi lagi berkunjung dekat blog gua.
Ada yang komen kenapa gua dah tak jenguk blog ekau dan sebagainya. Jangan risau maaa. Nanti kalau rumah sewa gua sudah pasang sumber internet gua blogwalking blog ekau semua.
Sekarang memang tak ada tempat nak online. Ini pun sebab tiba - tiba ada makmal komputer nih ada internet. Dapatlah online kejap.
Huhuhu. Gua rindu nak blogwalking sebenarnya. Gua nak tahu kisah - kisah menarik ekau semua tapi nak buat macam mana. Tak berkesempatan. Nanti ada peluang gua lawat blog ekau semua.
Thanks doakan gua boleh jawab midterm tadi. Alhamdulillah, gua boleh jawab tapi tak tahu betul ker tak.
Nanti jumpa algi.
Assalammualaikum.

27 ulasan:

  1. rmasuk laa makmal selalu, apa susah,, hahahha

    BalasPadam
  2. sama la.. saya pun tak de banyak masa skang.. jenguk2 kejap je ni..

    BalasPadam
  3. ni baru dapat blogwalking.. tapi jenguk kejap aje..

    BalasPadam
  4. yg aku plak, blogwalking sampai dah tatau blog sape yg aku nk masok..

    hahaha!!

    BalasPadam
  5. Doaku sentiasa bersama ko hans..

    eheheh..

    BalasPadam
  6. hohoh~
    walaikumsalam..


    bes pe blog ko...

    BalasPadam
  7. gua pown dah rindu dak kat ekau nie..

    cepat2 pasang tenet tue..

    hehhee..

    BalasPadam
  8. go hans go ! cepat dapatkan rumah sewa nanti kita blogwalking sesama !

    BalasPadam
  9. pasang la streamyx pastu nyanyi lagu potong2

    BalasPadam
  10. salam ziarah..sudi-sudilah menjenguk
    blog saya ya! terima kasih..
    :)

    BalasPadam
  11. wa'alaikumussalam...

    [macam aku plak tuan rumah]

    BalasPadam
  12. siapakah gerangannya yang memberi komen sedemikian rupa (?). hehe... adakah orangnya ialah aku (?).

    cesss, ko masukkan jugak dalam entry terbaru ko komen aku tu. malu dowh!

    BalasPadam
  13. tak pe bro..
    utamakan tugasan diri sendiri dulu.
    jangan dipaksa2.
    pelan2 kayuh :-)

    BalasPadam
  14. ok,, stadi la ko betol2...

    jgn men2 ok!

    BalasPadam
  15. Cepat2 pasang internet kat rumah tu.
    :p

    BalasPadam
  16. cayalah ..boleh jwb pekse...syabas...=)

    BalasPadam
  17. aku pon dah jarang blog walking dah... x de mase lah skung

    BalasPadam
  18. belajaq jgn x belajaq hans..utk masa dpn tuh..
    nti ko free..aku nk perang sama ko la..haha

    BalasPadam
  19. dahulu kan yg lebey penting dlu k!

    :)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com