Khamis, 18 Februari 2010

Apabila Lelaki Gila Seks Menggoda Aku?

Letih gila dari tengahari sampai ke malam asyik menghadap laptop jer membuat assignment. Sudahlah mengantuk dan bertambah - tambah mengantuk lagi selepas menelan sesudu besar ubat batuk. Nasiblah banyak rakan - rakan membantu terutama salah seorang member baik gua iaitu Diva Pikah . Dia sekarang tengah gila contest so kalau korang ada tahu mana - mana contest boleh bagitahu dia secepat mungkin. Kalau korang rajin selalu - selalulah singgah dekat blog dia nih. Blog dia sangat cantik dan entry dia pun menarik juga. Silalah melawat blog dia yer.

Berbalik kepada tajuk sebenar di atas, sewaktu aku tengah pening fikir idea nak buat soalan - soalan yang bakal di tanya kepada budak - budak Uitm tiba - tiba YM aku berbunyi. Adoi!! Siapakah ini? Adalah seorang makhluk nih berlatar belakang gambar kala jengking(KJ) menegur aku.

Bro KJ : Hai, adik! Apa khabar? Rindu abang tak? Abang rindu adiklah.

Aku : Eh, abang saya tak ada YM. Nih saper?

Bro KJ : Alah, takkan tak kenal abang kut. Hari itu kan kita ada chat.

Aku : Erk? Bila?

Bro KJ : Baru dua hari lepas?

Aku : Mana ada saya main YM pun. Dah berbulan - bulan saya tak masuk channel YM. Dah bosan.

Bro KJ : Alah, malu - malu kucing pula. Nih abang dekat sebelah rumah U nih.

Aku : Sebelah rumah saya tak ada orang. Rumah dia tengah renovate.

Bro KJ : Abang dekat sebelah nih. Pergilah tengok.

Aku : Dah tengok. Tak ada orang pun.(gila apa aku nak pergi tengok)

Bro KJ : Sedaplah nasi lemak U.

Aku : Nasi lemak? Owh, itu memang gambar YM aku letak dari dulu lagi.(gambar YM aku ialah nasi lemak)

Bro KJ : Amboi! Garangnya cik adik. Tak rindu dekat abang ker?

Aku : Bro..nak rindu apanya.Aku laki kut. Takkan ko rindu aku plak?

Bro KJ : Eh, takkan lelaki pula. Kan kita baru chat hari itu. Tak ngaku plak U nih perempuan.

Aku : Aku lakilah bro. Adoi..nak tipu buat apanya?

Bro KJ : Eh, kau lelaki ke?

Aku : Ialah..sudah sudah...aku banyak kerja lagi nak buat. Tak ada apa - apa lagi kan?

Bro KJ : Eh, betul ker?

Aku : Ya Allah....Aku lakilah pakcik. LELAKI! Faham bahasa tak?

Bro KJ : Hurm.......

Aku pun mendiamkan diri. Kemudian YM aku dibuzz banyak kali. Akhirnya, tanpa segan silunya aku menekan tetikus ke arah perkataan SPAM.

Muahahahaha!

Padan muka kau!!

Degil!!

Apa kejadahnya aku nak ber YM dengan kau wahai si Kala Jengking?


P/S : Tak Tahu Nak Post Entry Apa...Nasib Si Kala Jengking Membuzz YM Aku. Ada Juga Cerita Untuk Hari Ini. Hahaha.

69 ulasan:

  1. ala layan ja.
    ank kan suka layan anak ikan.
    wakakakakaak.

    BalasPadam
  2. dah akhir2 zaman ni ramai betui manusia2 yg pelik~

    BalasPadam
  3. org tu pelik. dia demam ke? duhh

    BalasPadam
  4. Apa username ym ko? Agaknya dia tersalah bajet ingat ko ppuan berdasarkan nama.

    BalasPadam
  5. Kah kah kah.. Naseb badan ler kala oiii.. Ahaks.. ;p

    Tapi dia mcm nyesal jek tau ko lelaki weh.. Hahahaha.. Tak baik ko reject camtu jek tanpa tanya asal usul.. Auwwww..

    BalasPadam
  6. entah2 kawan sendiri dok pekena kot.. hahha..

    BalasPadam
  7. haha.. mungkin itu desperate. haha.. kalaka

    BalasPadam
  8. kena tukar nama ko hans...biar jadi hannniss..kah3

    BalasPadam
  9. aah.username maen pranan..
    haha hans...nme wanita kot die igat..

    BalasPadam
  10. haha~
    lawak
    sian dy horny...
    jp g salah ayat
    pwnd!

    BalasPadam
  11. aiyooyooo..
    dasyat...
    menakutkan..
    lagi menggerunkan..
    agaknye ade orang menyamar ke pakai id YM hans??

    BalasPadam
  12. mujur ko x tergoder yer kakakakaka

    BalasPadam
  13. gua agak sangsi.. mungkin ko ade ngorat mamat tu dulu kot...

    BalasPadam
  14. wargghhhhh..sib baik dowh.hoho.

    sib baik ko tak layan.kuikuikui

    BalasPadam
  15. salam

    npe tk truskn je bro?kehkehkeh~

    BalasPadam
  16. padan muka si pakcik kala jengking !

    BalasPadam
  17. layan je bro...bila puas baru la ko ngaku...biar pdn muka die sket...haha

    BalasPadam
  18. hahaha kalau hg tak spam tobat tegoda wei.

    BalasPadam
  19. Hai adik....pakcik ni nak kenal dangan u buleh?..wakaka!

    BalasPadam
  20. wakakkaka
    meh ym ngn aku lak..=P

    BalasPadam
  21. ngeri lah!hahahahaa
    secara logikal.takkan baru chat 2hari dah rindu??hahaha

    BalasPadam
  22. hahaha euww! nape ko x layan je? tengok cmne plak reaksi dia mgatal. hahaha

    BalasPadam
  23. kah3,.

    mcm tu la jantan zaman sekarang,
    gtal nk mati.,.

    kalo kena kat laki jgk baru tahu kn geli tak geli.,

    yp agknya org tuh gla kot,.

    BalasPadam
  24. lu ada potensi jadik anak ikan

    BalasPadam
  25. ingatkan ko akan tergodalah tadi... hehehehe

    BalasPadam
  26. kah kah kha!mujur bukan pakcik kordi!!kah kah kahh!ehh...biawak!!!

    BalasPadam
  27. hahaha bro... ko kiut sgt kot.. auwww...

    BalasPadam
  28. ahakzz hot kot ni jantan pun ngurat ekeke

    BalasPadam
  29. meremang x bulu roma ko waktu dia kata dia rindu kat ko tu kah kah kah

    BalasPadam
  30. ko memang ada ciri2 gay kot hans
    erk888

    BalasPadam
  31. yaww..kj tu sangap..
    layan jer
    hmuahahahahah..

    BalasPadam
  32. wah...tatut deh dgr ceritanya..
    huhuhuhu..

    BalasPadam
  33. yaww..kj tu sangap..
    layan jer
    hmuahahahahah..

    BalasPadam
  34. Kesian..
    ehehe.. aplah buruk perangai lelaki tu, tak pasal2 hans jadi mangsa.. ahaha

    BalasPadam
  35. klaka!!
    ala you buat malu2 pulak~
    BAHAHAHAHA
    xbleyh belah ayat!!

    BalasPadam
  36. mmg ramai gay da skang klau main chat..geli

    BalasPadam
  37. hahahahahahahahahaaha..
    sapekah gerangan pak cik kala jengking???
    hahahahahahaaa...
    kesiannyer ko..

    laa batuk ke???
    makan ubat ok??
    =)

    BalasPadam
  38. Ahaks..bisa sungguh bisa kala jengking.. tapi btol ke kao tak ske dgn lelaki? ha3 jahat btol ayat aku ni..

    BalasPadam
  39. ha.
    layan jee
    cewah!

    huhuhujom siapkan saimen..
    jom.jom!

    BalasPadam
  40. erk~sib baik ko tak tergoda hans..kalau x...ish,ish

    BalasPadam
  41. HAHAHAHAHAHAHA!!!
    ko di mengorat!
    hakhak!!!

    hans hot sgt!
    kuikui!

    BalasPadam
  42. eeeeeeeeeeee geli geleman aku....jangan layan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul3 ! Kalaw aq p0wn x lyn !

      Padam
  43. tu le guna nama nasi lemak..he3
    kan dah kena.

    BalasPadam
  44. hahahahaha

    ingat ko ppuan???laen kali letak la pic ko!aiyyyaaa...

    BalasPadam
  45. hahhah..
    hans ada peminta la..

    awat ko letak gmbar ns lemak pulak..
    huuhuu

    BalasPadam
  46. hahahaha
    fewittt
    dia ngurat tu bai

    BalasPadam
  47. apsal x layan? layan sudaaaaaaaaaa.. mne tau leh 'barang'.. wakakakaka..!!!

    BalasPadam
  48. nasib baik laki tu x gay...hahahhaa

    BalasPadam
  49. macam tu ker kalu nak ngurat kat YM..gile smart betul...ler kalu aku mmg aku layan betul2..last2 baru ko btau..memang tak "terangkat" lg selama-lama nya..haha

    BalasPadam
  50. sengal hahahah...
    vee tak suka YM. :)
    Kalau ym dengan bf sukalah... :)
    Nanti inform kwn awak tu, Vee nak buat contest tapi maybe next Monday Vee letak proper entry contest tue k...
    =)
    Hans pun join tau... hadiah tak seberapa tp untuk suka2 jea...
    =)

    BalasPadam
  51. ^_^
    mungkinkah ada yg mggunakan user en hans utkk membuat dajal?...hehehe

    BalasPadam
  52. ala Hans ni buat2 tak ngaku lak.. kan ada chat pasal nasi lemak sedap tu keh keh..
    awww..
    jangan maree na

    BalasPadam
  53. jap...
    kesimpulannya, ko ni lelaki ke perempuan aaa???

    skrg ni mmg byk mamat2 gersang ... sbb tu malas nk join chatting2 ni sangat...Gila SX...

    BalasPadam
  54. ckp btol2 u nih perempuan ke laki?
    kahahaha

    BalasPadam
  55. Hahahak cta nie best jga.kalaw aq la aq layan ja pastu bru g taw aq laky
    #Baru pdan mka dia
    #Hakhak

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com