Ahad, 7 Februari 2010

Betul Ker Anda Tak Pernah Hipokrit?

Tak pernah ker?

Tipulah tak pernah.

Pasti ada punya.

Bila anda fikir sedalam - dalamnya anda akan sedar pasti anda pernah hipokrit pada sesuatu perkara cuma diri sendiri sahaja menafikan.

Hipokrit tak salah kerana kita perlu hipokrit dalam waktu - waktu tertentu cuma jangan terlampau melatih diri menjadi seorang yang terlampau hipokrit. Itu sahaja.

P/S : Dari Sekolah Sudah Diajar Menjadi Hipokrit Tanpa Sedar. Kalau Anda Faham Maksud Saya Mesti Anda Setuju Dengan Apa Yang Saya Tulis. Terpulang!

8 ulasan:

  1. cikgu i ajar bila menteri nak dtg :D

    BalasPadam
  2. errrr hipokrit tu mende?
    ekekekkekekeke ...

    mgkin ada sebab n alasan
    jaga hati org lain misalnya


    >>___<<

    BalasPadam
  3. salam bro..hipokrit tu kdg2 pnting gak...

    BalasPadam
  4. ayoo idea kaw same r ngan idea aku...hahah,actually aku dah buat n3 pasal hipokrit ni, tapi aku simpan lg dalam draf dulu...heheh t aku publishkan...

    **sume org hipokrit cume sedar x sedar jerk kan

    BalasPadam
  5. cmne nk vote entri tu??xreti la aku..huhuhu...
    ade gnjaran x kalo aku vote??hdiah bhgi 2 nk??hehe

    BalasPadam
  6. haha...hipokrit??mesti la ernh...wajib oh

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.