Jumaat, 12 Februari 2010

Chinese New Year Memang Untuk Chinese Jer Sebenarnya

Mengikut situasi aku sekarang aku memang redha dan tawakal dengan tajuk di atas. Sebabnya, assignment aku sangatlah berlambak - lambak. Istimewanya cuti kali ini ialah kau tidak perlu ke kelas dan boleh makan sedap - sedap. Owh, lagi satu kemungkinan mungkin tidak perlu berhadapan dengan nyamuk - nyamuk yang dahagakan darah lagi

Malam ini akan balik buat pertama kalinya menaiki kereta. Selalunya aku menyahut seruan kerajaan menggunakan pengangkutan awam yang selalu meragut banyak nyawa manusia iaitu bas. Doakan aku selamat sampai yer.

P/S : Selamat Bercuti Dan Menikmati Buah Limau Besar.

15 ulasan:

  1. kat umah nie tgh berlabak limau..kalah umah cina..hehe..

    BalasPadam
  2. selamat bercuti juge bro dan drive safe balik ke kampung :)

    BalasPadam
  3. sudah balik kampung yer.. selamat bercuti.. semoga selamat sampai umah.. (^__^)

    BalasPadam
  4. selamat bercuti erk...hope selamat semuanya...... :)

    BalasPadam
  5. balik kampung ke?
    selamat bercuti.. cuti panjang tu boleh la pelan2 buat assigment tanpa gangguan kelas dsb

    BalasPadam
  6. Buah limau yang besar serta angpow yang besar sahaja..yang kecik kecik tidak dilayan..heh heh! tapi aku dan semua pekerja siang siang lagi sudah diberi memo...dengan tajuk..Jangan minta angpow dan limau..sebab kita punya lemang yang enak..

    BalasPadam
  7. ptot cuti ni la kte nk rhatkn,tp lec mst bg kerja byk..heh..



    P/s: smoga slmt smpai.. :)

    BalasPadam
  8. hoho~

    ade keje skolah gk ke?
    selamat membuat keje sekolah!

    (esymen ler tu)

    BalasPadam
  9. hargai laa straemyx tuh elok elok..
    kang klau dier merajuk..
    merana diri..
    ahak ahak

    BalasPadam
  10. tk sah kalau tkde assignment kalau cuti ni

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com