Jumaat, 19 Februari 2010

Cuti Gua Sudah Mahu Sampai Ke Penamatnya!

Selepas ini kalau gua online pun gua hanya mampu update entry sajalah. Kalau nak blogwalking tu memang susah sebab internet tak laju ditambah dengan kesibukan gua selepas ini yang memang sibuk.

Jadi, memang traffic blog nih aku jatuh menjunam punyalah. Hahaha. Blog gua lepas nih kalau terupdate pun mungkin sebab gua dah siapkan siap - siap entry - entry dan set auto publish jer. Jadi, kepada semua blogger jangan merajuk pula kalau nampak blog gua terupdate tapi tak nampak gua singgah blog lu plak kan.

Apa - apapun, cuti - cuti nih blog gua sangatlah banyak orang datang. Rasa macam nak jadikan blogger sebagai pekerjaan tetap plak. Budget jadi blogger gaji RM5 Juta la plak kan. Hahaha.

Okaylah..nanti gua ada idea gua update yer. Nak blogwalking kejap. Thanks semua atas sokongan anda.

P/S : Fuh, Berpinar Mata Aku Terjah Semua Blog. Hahaha.

21 ulasan:

  1. laju gile trafik ko.. ko makan minum mandi smayang ke tak ni?
    wakakakakaka..!!

    BalasPadam
  2. selamat menghabiskan cuti...hahahha

    BalasPadam
  3. blogwalking tapi tak nampak muka hidung pun kat 'rumah' akak...

    BalasPadam
  4. bila aku baca tajuk entri ni baru aku sedar, byk gila projek aku tergendala xsiap..haih..

    BalasPadam
  5. hurr..
    midsem break makin tamat
    pasni bergelumang dgn final exam
    hohoh

    BalasPadam
  6. trafik blog ko mmg xpena brhenti..
    trima ksih la jdi blogwalking kat pondok bruk aku..:O

    BalasPadam
  7. Blog yg mantap..Traffic pon laju.. :D

    BalasPadam
  8. cuti dah nak habes?

    wahaha...

    mesti rasa malas je nak balik U..

    xper ar..

    ada masa datang2lah melawat kami.
    hehehe..

    BalasPadam
  9. aku dah sedia nak merajuk nih kalau ko tak dtg blog aku..

    jatuh juga traffic aku nt..haaa

    heheheeh!

    BalasPadam
  10. hahahahha..selamat naik sem noo..

    aku ni naik2 nak wat quiz kat students aku.ok tak?hahaha

    baru sepraise!hihihi

    BalasPadam
  11. ko terbalek dgn aku.
    aku kat umah kalo on9 yg x buat blogwalking sgt sbb brukband ni sgt sipuutt. haha
    tp kalo kat U kt ade wifi, so lbh laju, dan lbh kerap blogwalking.
    hehe. busy x busy online tetap online.
    hahaha :P

    selamat menyambung belajar kembali.
    *x sukeee!

    BalasPadam
  12. haha...
    line kat shah alam bengong..so mmg sush nak jelajah blog org..huhu

    BalasPadam
  13. kuar bintang2 ke ank burung ke?hik3

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com