Rabu, 17 Februari 2010

Fuh, Bila Assignment Nih Nak Siap?

1) Baru siapkan setengah. Itupun belum tentu betul ker tak. Ada sesiapa yang nak tolong buatkan assignment saya? Saya belanja makan prosperity burger 2 kali. Mahu?

2) Baru call P.A Datin yang berkuasa di akademi bahasa untuk menempah hari untuk menemuduga beliau. Berani pula aku hari ini call orang. Selalu takut - takut jer. Nasib P.A beliau baik. Minta - minta hal ni dapat di settlekan minggu depan.

3) Aku tak suka melukis tiba - tiba dapat pula assignment yang memerlukan aku lukis. Sesiapa mahu buat flip book aku? Lukis kasi cantik - cantik dan bila gerakkan memo pad tu nampak kartun tu bergerak. Jika mahu aku belanja kamu makan kfc. Mahu?

P/S : Gambate Gambate....U Can Do It..Kasi Sokongan Pada Diri Sendiri.

30 ulasan:

  1. huhu~~ xsgnmnt musti ciap punyer.. betul nagn x btol jerlaa.. hahaha..
    percayer la, anda akan windu nak bt xsgnmnt bila dah masuk alam pkerjaan nanti! *wink*wink*

    BalasPadam
  2. aku nak melukis.
    tapi xmaw kfc.
    aku nak CASH!

    BalasPadam
  3. gambate o kuddsai!

    hur
    saimen aku pon tak siap lg ni..
    hmmm

    BalasPadam
  4. shin xmo tolong apa apa.. just nak ckp... cecepat la siap.. then belanja shin makan pizza hut ek

    BalasPadam
  5. bagus bagi motivasi utk diri sendiri bro;) goodluck k!

    BalasPadam
  6. alamak next wik ada test.
    bahah~~
    gud luck!!

    BalasPadam
  7. aku x pndai melukis. tp nak beger. can or not? *mmg TAK* okay~

    BalasPadam
  8. aku selalu 6 jam sebelum kena hantar kerjaa baru boleh fokus....kau jangan ikut aku tau!

    good luck with your assignments. :-)

    BalasPadam
  9. suka melukis tapi takde bakat kot..tapi yang penting tak mau tolong..hehe..gudluck..chaiyok2

    BalasPadam
  10. usaha tangga 'rukun tetangga'.
    hehe. mulakan dgn bismillah akhiri dgn alhamdulillah.

    BalasPadam
  11. selamat berjaya..
    aku pun tgh tensen buat report..
    adoyaiiii..

    BalasPadam
  12. usaha itu tangga kejayaan...tp klu penat...tdow je bes...hahahaha

    BalasPadam
  13. kehkehkeh
    kesian
    meh sini nak tolong

    BalasPadam
  14. ganbatte! utk ko & utk aku juge!

    BalasPadam
  15. huhu..
    asgment aku pon bnyk lg x siap..
    chayo!

    BalasPadam
  16. ak2
    kasik ak tolong..
    xyah prosperity burger powng xpe..
    blnjer air pepsi kt kfc tuh jer dh larh..
    kahahaha

    BalasPadam
  17. ko upah je sape wat asgmt ko tu ....hehe

    BalasPadam
  18. w0it..kamo0 bukan da janji nak watkan esemen sy ke?
    x erk?

    BalasPadam
  19. cepat siapkan!

    kang aku zass kang punggung kamu~

    BalasPadam
  20. meh wa tolong buat kan. ehehehe

    good luck ok!

    BalasPadam
  21. nak tolOng..
    siannya dia..
    xnak apa2 pun..
    ikhlas ni..
    hikhik...

    BalasPadam
  22. semangat2..bleh buat ...aku plak bagi smngt

    BalasPadam
  23. alahayy.,,.

    keja tuh bila dbuat,,lame2 siap juge kan,.,

    BalasPadam
  24. assigment semuanya tak best. kecuali part flipbook ah. hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com