Jumaat, 5 Februari 2010

Macam Mana Duit Nuff Leh Dapat Banyak Giler???

Aku tengok blog Cik Epal tadi. Dia nak cash out duit nuff dia yang berjumlah RM1000.
Macam mana boleh dapat banyak gila yer?
Aku seminggu naik 25 sen jer selalu.
Berapa tahun baru boleh dapat RM1000 tu?
Hahaha.
P/S : Nanti Gua Update Betul - Betul. Nak Gi Berak Kejap.

27 ulasan:

  1. pasaipa hg tak upload entri sambey berak gila.haha

    BalasPadam
  2. die smpai 1000 ke? bnyk giler

    BalasPadam
  3. ekau masih dalam jamban ke..?

    banyak giler RM1000..
    uish..
    ajaib..

    BalasPadam
  4. Ler..25sen pun ok seminggu..dapat juga beli mancis api..

    BalasPadam
  5. bro...mcm mana nak undi entry kau ni? btw nuffnang memang blh buat duit gila gila ke? i should try that also.

    BalasPadam
  6. Itulaaa pasal .. jeles giler aku .

    BalasPadam
  7. Taw xpeee...
    org pon dpat skett jea..
    :(
    tolong lah click nuff!haha

    BalasPadam
  8. duit nuff yg aku ada bru bleh buat sarapan pgi jer huhuh

    BalasPadam
  9. ko tulis pasal gosip-gosip artis hans
    mesti ramai datang blog ko
    traffik naik
    nuffnang ko pun naik
    erkk888

    BalasPadam
  10. sebab ramai pembaca n follower la die dapat banyak.. pas2 masing2 berpakat saling klik mengkli ads nuffnang.. tue yang dapat banyak 2.. :)

    Putera Melaka,
    Blog - http://www.puteramelaka.co.cc/
    e-Store StormReaders - http://www.stormreaders.net/zulfadhli

    p/s: Miliki buku2 ilmiah karya ikon2 popolar seprti Dr. Fadzilah Kamsah, Dr. Irfan Khairi, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Nor Bahyah & lain2 di http://www.stormreaders.net/zulfadhli sekarang!

    BalasPadam
  11. gilee ahh
    seribuuuuu tu
    aku pun sejemput je dapat

    BalasPadam
  12. ko 25sen ko biar betol!! tgk ko punya followr pown ramai entry boleh tahan!
    aku 50sen je skrang bangkai aku xkesag!! hahahah still rasa hiba kut.

    BalasPadam
  13. siap nak bagi tau nak pi mana.. ceh.. hahaha.. =P

    pergh.. banyak tu dia dapat.. leh minta belanja tu.. huhuhu..

    BalasPadam
  14. dia kije ngadap blog je...hehehe

    BalasPadam
  15. hans...

    sila kongsi tips utk dpt duit yg byk drp nuff...

    BalasPadam
  16. tu lah..1000 tu..boleh beli henset baru!

    BalasPadam
  17. camne ek? ikutkan aku.. aku update kerap. mungkin 2-3 entry sehari..

    rajin blogwalking agar org x lupa kita.

    rajin tinggalkan komen.

    pastikan trafik sentiasa konsisten dengan jumlah yg baik.

    itu tips aku yg tak lah sampai rm1000 punya pendapatan.

    Sekurang2nya dapat rm 10-15 seminggu. dan dapat buffered earning 5-6 ketul. Alhamdulillah.

    InsyaAllah..

    BalasPadam
  18. hahahaa...aku nyer earning tiap2 minggu naik rm3 jer. sedey2

    BalasPadam
  19. cikti pon konpius jgk,
    tah mcm mane si cik epal tuh dpt 1k smpai,.,.

    BalasPadam
  20. cik epal mmg ramai peminat
    hehehhe

    BalasPadam
  21. Ahmad Zulfadhli : Tak setuju ngan pendapat ko , Cik Epal rasanya bukan jenis klik aku , aku klik ko .

    Ko jangan nak tipu aku hans ... tak percaya aku ko dapat 25 sen jer.

    BalasPadam
  22. blogger Hanis Zalikha tu lagi la tiap2 bulan cash out 3k..

    BalasPadam
  23. sebab dia ramai follower la...berbaloi2

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com