Jumaat, 19 Februari 2010

Masa Untuk Menonton Filem Tamil Di TV2 Di Kala Midnight Nih

Seronok blogwalking tadi. Banyak blog aku dah jelajah. Lepas nih memang aku tak dapat buat benda yang menyeronokkan nih lagi.

Apa - apapun, aku nak tengok film Tamil dekat TV2 kejap lagi. Sedutan iklannya nampak menarik dan memukau.

Selamat menonton kepada aku dan kepada awak, kamu, kau, kome, mung dan sebagainya itu...selamat bermimpi!!

Assalammualaikum!!

P/S : Sebelum Tidur Basuh Kaki Yer!! Kang Mimpi Jumpa Ju On Plak. Hahahaha!

35 ulasan:

  1. aku tgk jejak rasul je. keh3. jejak rasul la sgt ; P
    x hbs2 dgn ju on ko. haha.

    BalasPadam
  2. huhuhu aku jugak sedg membuat blogwalking.......

    BalasPadam
  3. tgk cite padiapa ker.. zasss.. mlm2 pun ade cite tamil ek..

    BalasPadam
  4. dahhabis ker citer tamil tu hehee

    hero dia mati ke tak...

    ke awek dia kena rogol...

    hmmmmmmmmmm


    dah lama tak nonton citer tamil...

    BalasPadam
  5. ada citer ape kah?

    hans ke yang berlakon?

    hakhak

    BalasPadam
  6. nt review naa cita ni..

    hans jgn susah hati kalau x dpt baca novel eny..hahaha..

    link setiap episod akan diletak di sidebar :D

    BalasPadam
  7. besh ke org slalu ckp cita tamil nih jalan cita besh tpi x penah tgk lak..

    alahai dhla aku tdo sorg je mlm nih isk

    BalasPadam
  8. cne citer tamil tu?besh tak?huhu

    BalasPadam
  9. buat summary utk cite tu nti ye..haha

    BalasPadam
  10. selamat menonton..enjoy ur movie..ehe..he..

    BalasPadam
  11. erk....memang mnat ke citer tamil??

    BalasPadam
  12. kalo dh tgk citer tamil,mst mpi jumpe hero tamil kn..kn..

    BalasPadam
  13. Hohoho.. Arjun ye berlakon.. Heehee.. Tengok gak sedutan dia tadi.. Tapi cite dia tak tengok.. ;p

    Ptut arr aku selalu nampak muka ko skarang.. Heehee.. Takpe2.. Enjoy selagi ada masa.. Hik hik..

    BalasPadam
  14. Cerita tamil ??? kwang3x......

    BalasPadam
  15. hahahak..
    sedap ke..
    aku xske..
    heroin x cantek..
    kalau hindustan ok..
    hahaha.

    BalasPadam
  16. kau mmg sesuai la tgk cite2 hindi ni.. janji. haha

    BalasPadam
  17. jarang anak muda cam kamoo minat hindustan..sure kamoo seorang yg jiwang..
    hope gf pun minat yg sama..hikssss

    BalasPadam
  18. filem tamil pon ko belasah gak huhu

    BalasPadam
  19. citer tamil apa tu? padayyapa eh? hahaha..

    BalasPadam
  20. wah...kadang2 layan gak tgk cite tamil kan...

    BalasPadam
  21. ceh. tengok ceta tamil pon kcoh
    haha

    BalasPadam
  22. cete tamil yg best tajuk anjali ko try la cari sedeyy ooo

    BalasPadam
  23. crita ape,.

    lme btol x tngok tv

    BalasPadam
  24. hhahaa..tamil lagi terbaek dr hindustan :p

    BalasPadam
  25. cakaplah ko peminat filem tamil
    Rajnikanth terutamanya

    BalasPadam
  26. tp lau malam2 layan cite hantu best gak..baru ummp

    BalasPadam
  27. Dah lama x layan cite tamil ni...

    i lioke padayappa...

    hehe! =)

    BalasPadam
  28. Assalammualaikum!! ...urmmm... macam salah eja :P

    BalasPadam
  29. tau tkpe..bila la boleh blogwalking lg..kalau bz..hihi

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com