Sabtu, 13 Februari 2010

Pengalaman Malam Raya Yang Mencabar...

Aku tak tahu sebab apa...walaupun batuk dan demam bergabung ditambah dengan penat akibat traffic jammed pagi tadi di lebuhraya utara selatan tapi aku rasa seronok sangat dapat balik dengan kereta bersama Piqah dan Amri.

Dengar diorang membebel - bebel dan macam - macam lagi. Lepas tu dari Kulim naik bas ke Alor Setar. Dah lama tak naik bas henti - henti nih. Rasa best giler.

Lepas tu balik rumah, semua orang ada pula. Seronok lagi. Kemudian ditambah pula dengan Streamyx yang baru dipasang. Sangat laju. Jakun sekejap. Seronok!! Walaupun baru telah 2 biji panadol tapi tak jadi tidur sebab nak menghargai streamyx.

So, sempena cuti sebelum aku mula membuat assignment bolehlah aku menjenguk semua blog.

Selamat bercuti.

P/S : Gembira!!!Thanks Piqah Dan Amri Dan Sesiapa Yang Terlibat!!!

P/S : Makan Buah Limau Tu Jangan Lupa Click Nuff Aku Yer!!!Hehehehe...

38 ulasan:

  1. selamat holiday..
    hmm...org kata panadol kurg elok

    BalasPadam
  2. selamat hari raya!
    mintak kuih sepotong!

    BalasPadam
  3. kat umah aku bnyk limau..aku dh mkn tapi sorrylah beb nuff ko tido plak mcm ner nk click!

    BalasPadam
  4. selamat bercuti hans..take care,
    lame aku tak menyinggah sini..keje bertimbun lah

    BalasPadam
  5. wah! hans umah ko pasang streamyz ker? streamyz laju kan? ape2 pun ok la tu tp jgn pakai celcom berukband! lembab nk mampus! hahahaha ape2 pun slmat bercuti!!!!!

    BalasPadam
  6. terima kasih pada mak aku jua yang penat memasak. hahaha. malu2 plak pagi tadi. makan sikit sangat.

    BalasPadam
  7. blh ker ko wat assignment kalau ada tenet laju macam tu ha? haha

    BalasPadam
  8. Owh ho...

    Kalau nak tau yang betul-betul mencabar klik citer aku nie:

    BalasPadam
  9. x ajak pun lik kg sobs nk ikut hahaha

    BalasPadam
  10. peh mencabar giler..gua rasa gua lagi mencabar

    BalasPadam
  11. cuti, cuti je la..apasal kena buat assignment pulak? tak rock langsung..hehe...

    BalasPadam
  12. internet dah laju tu silalah ziarah blog saya..aehehe

    BalasPadam
  13. selamat bercuti..

    streamyx mmg best berbanding dgn berukbang..menyakitkan hati..

    BalasPadam
  14. ehh, aku mrsm kulim. hehe.
    lama gle xcomment belog anda.
    slmt cuti2. :D

    BalasPadam
  15. slamt brcuti..

    gong xi fa cai

    maaf zahir batin

    BalasPadam
  16. yeayy! dah cuti!
    ahhahaa!
    selamat bercuti wey~

    BalasPadam
  17. ni y mbuatkn ak nk pkai strymx ni..hadoi..

    P/s: simpnkn limau skit ek.. :)

    BalasPadam
  18. kalau klik, dapat sikit tak?


    hihi

    BalasPadam
  19. orang utara jugak ke?
    selamat bercuti!

    BalasPadam
  20. sokong ngan Ah Fatt , betul ke kau guna internet yang laju untuk wat assignmnet ? Hurmmm dugaan lagi tinggi taw ?

    BalasPadam
  21. taw xpe wehh.

    tp assign aku xde r melambak sg..
    yg melambak nye..test!
    naek cuti sume bderet tggu giliran..sabo je ler


    assign pon leh tahan gak r..
    wehh slamat pulang dan bercuti..jgn lupe makan kuaci!
    ahahaha...bro, nk angpau >_<

    BalasPadam
  22. naik bas best ke........
    haaaaaaaaaa bas tu melompat hehehehehe


    oh salah baca rupanya.......
    jgn ko lompat dari bas udah ler... tak beraya nanti ko hahahaaa



    *aku makan lokam bukan limau huhuhuhu

    BalasPadam
  23. wah dah pasang streamyx..bagus2..

    BalasPadam
  24. nuff asek tido aje,.
    mcm mn nk klik2,.,.

    (mcm blogku jge,.)

    BalasPadam
  25. haaa bgs bgs.. dgn kelajuan ribut streamyx tu,. meh dtg blog aku jugak. jgn lupa tgglkn agpow :p

    BalasPadam
  26. Salam,Hans..Tahniah kerana berjaya mendapat awek baru..
    Ehhh..ehhh..salah..Tahniah kerana Streamyx telah berjaya dipasang di rumah kamooo.. :)
    Epi Holiday!Slmt Makan Limau dari Amoi Chanteq!Hihi..

    p.s: Sambil makan Limau nk klik Nuff tak bgn plk!Haiiiyaaa..bila lia mau bangun haa??

    BalasPadam
  27. waaa... entry mu menampkan yang diri mu sedang gembira.. hehehe..

    selamat bercuti..

    aku.. kalau bercuti.. alamaknya tak layan lagsung ternet.. sebb nak luangkan masa ngn fmily je.. hihihi

    BalasPadam
  28. jgn lupa angkut skali streamyx tu balik uitm..haha..

    BalasPadam
  29. balik kampung adalah perkara yg sangat indah..

    baliklah selagi kamu ada masa..

    esok2 bila dah keje..payah..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com