Isnin, 22 Februari 2010

Sila Check Link Ada Di List - List Yang Saya Letak Itu

Entry Publish Auto

Siapa - Siapa yang saya masih belum link kan atau tersalah link.

Mana tahu yang perempuan di link lelaki dan sebaliknya ker kan..sila bagitahu...letak kan link anda di komen ini.

Sekian!

26 ulasan:

  1. Pembetulan: Aku jauh lebih kacak dan tampan daripada ko la Hans. Ko kena buat group baru. Hahaha.

    BalasPadam
  2. dhla dhla..g blaja g..haha

    BalasPadam
  3. pompuan dilink lelaki X(
    hoho. tuka2.. :)

    BalasPadam
  4. nasib baik link aku ada
    tq hans



    aku cam tertarik la nak mengiklan

    BalasPadam
  5. aku x di link-kan langsung (sdey). hehe

    BalasPadam
  6. Sis nya link dh ada & di letakkan d tempat yg betul.. Thx .. :)

    BalasPadam
  7. link gua tepat..
    terima kasih.
    hehe..

    BalasPadam
  8. weh. ko salah letak link aku !


    aku kne letak kat bahagian artis :D

    BalasPadam
  9. salam...
    ada syarat ke nak link list kat sini? n kalo tak langgar syarat... nak list kan link aye kat sini bulehhhh..

    Http://yangbaik.blogspot.com

    BalasPadam
  10. camne nak wat benda tue???

    BalasPadam
  11. hans..akak puye ada link tak?

    BalasPadam
  12. huh...nasib baik nama aku dok list lelaki kalu girl2 naya aku...hohoho

    BalasPadam
  13. yeahh link aku ade hehe

    ade 2 kategori je ke? klau blog mak nyah ko x link ke? hakhak2 :p

    BalasPadam
  14. perempuan dilink lelaki??hehe..lawak2

    BalasPadam
  15. rase mcm dh link je kn.. :)

    BalasPadam
  16. saya ada sekali ker?

    terima kasih singgah diblog sy.

    BalasPadam
  17. hans tlg link saya
    haha
    mcm apa je kan minta d link;-p

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com