Isnin, 15 Februari 2010

Teringin Nak Tengok Teater....

Siapa - siapa blogger di sini yang suka tengok teater boleh tak ajak saya tengok nanti?

Tiba - tiba rasa teringin mahu menonton depan mata.

Mungkin selepas ini sibuk tetapi bulan 5 nanti mana tahu ada masa ker.

Siapa yang join gathering dekat Pulau mana entah bulan 5 nih? Ramai tak join?

P/S : Saja Nak Tahu

26 ulasan:

  1. x minat la bro teater nih huhuh

    BalasPadam
  2. eh ko blajar mana?tempat aku selalu wat g tengok teater kat IB,ktowang masuk unit cultural,ko kenal luna kan?dia kawan aku,diaowng pun suka g tngok,next time aku ajak ko kalu ada peluang.eh mcm ne nak wat perkataan yang boleh digariskan and mcm mana dlm entry ko leh wat bila klik nama org tu akan link ke blog beliau?hehe thx ajar aku tau

    BalasPadam
  3. gathering apa? gathering freemason ka apa.haha

    brader, bila nak jumpak kat aloq staq ni

    BalasPadam
  4. kebetulan saya suka menonton teater..ada org nak bawak tp selalu tak jadik,.hehe!

    nyway saya ada kenal blogger yang aktif teater tau...dia ade group sendiri..

    triple x malaya kenal?

    BalasPadam
  5. datanglah utp
    ade TTS Tronoh Teater Shop
    quiet well-known gak
    :D

    BalasPadam
  6. iss mcm mane ko tau aku buat blog baru...
    aku blom agi masuk tau blog ko..
    emm aq minaT ngn teater nie..
    but tiket mahal..

    BalasPadam
  7. jom hans.. aku banje kamu tengok nautika..mimpi

    BalasPadam
  8. hu hu hu. aku pun tak pernah tgk teater. teringin juge nak pegi. tapi..takot boring teramat . LMAO~!! org umah aku slalu gi tgk. hmm.. tapi aku manjang miss aje time dia nak pegi. ceh! hope satu hari nanti aku pun dapat gi jugak tgk teater :)

    BalasPadam
  9. teringin gak nak tengok teater

    BalasPadam
  10. jom p tengok teater..sy blanja,awk bayar...ok???

    BalasPadam
  11. teringin jugak..nak tgok!!!
    hans..gather kat pulau???tatau pon!

    BalasPadam
  12. tak tau la suka ka dak sebab tak besa tengok lagi.

    BalasPadam
  13. AKu pernah sekali jer layan teater, itupun sebab assignment...

    Ntah la, jiwa aku bukan untk teater kot... takpun sebab eater yang aku layan tue tak best, "Patung Kertas"... haha

    BalasPadam
  14. pulau pe? mcm best je nk join huhu

    BalasPadam
  15. jom...

    tp nk pi tgk kat mane??
    huuhuuh..

    BalasPadam
  16. teater apee??

    *air terjun pengantin? cite indonn. ntah pape cite nih~ ngehss~~~

    BalasPadam
  17. redning : haha..aku minat sikit

    Takamine : aku shah alam...luna?kenal2...tapi kenal dkt blog jer la..owh..kalau nak wat perkatan garis tu ko kena taip ni nama* ..ko buang semua tanda * tu...buat link tu?aku guna dia blogspot punya gadget jer lah

    zarpeno : haha..gila apa freemason..ko nak belanja ke?

    helena's : owh,jom tgok

    poksudaus : jauh sangat

    akumenjerit : haha..tahu jer...itula pasal..tiket mahal..tapi kepuasan tu

    Moon : adoi..bukan dah habis ker nautika tu?

    jawa : insyaallah

    k.a : jom

    Mas : awak belanja..saya bayar pakai duit awak

    Koyuki : memanglah..tapi tgok sorang cam segan jer aku..haha

    eny : aku dengar2 bulan 5 nih nak wat dkt pulau apa entah

    tengku fir : mana ku tau..aku bukan organize..haha

    hami : haha...

    redz : adoi..patung kertas ke ko tgok?

    cik biol : cuba tgok blog HBZ

    atan : jom weih tgok

    milo : haha..tu aku tak tau tu

    cik akma : apa2 teater..haha..nasib aku tak tgok

    BalasPadam
  18. mcm best teater
    xtau r xnah tgok g..

    BalasPadam
  19. last teater tgk P Ramlee the musical.
    ntah bila lagi nak tgk weh!hehehe

    BalasPadam
  20. JOm tengok teater Tanda!!! ada ZA..
    i nak g minggu depan.. JOm joinn !!

    BalasPadam
  21. sy pown agak teringin la gak nk tgk teater..
    tp xkesampaian..

    yup.teater terbaru..tanda-zira abu zahar join sekali..
    sy suke zira abu zahar..
    tapi katenyer di tunda..entah la..huu:)

    BalasPadam
  22. tiket aku blnja ko bayr..
    bole..???
    hehhe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com