Isnin, 22 Februari 2010

Tidak Ada Sumber Internet Mahu Update

Yeah, gua sudah sampai Ke Shah Alam semalam menaiki bas 2 tingkat. 1st time naik. Hahaha.

Budak perempuan tepi gua tersadung waktu nak duduk dekat seat dia. Tapu, dia yang ketawa. Gua punyalah tahan ketawa taknak dia malu.

Lepas tu makan char kuew teow dengan member gua. Thanks sebab tolong jemput gua dari stesen bas seksyen 17 tu.

Sumber internet tiada. Streamyx belum dipasang. Nih gua guna broadband budak rumah gua kejap. Jadi, gua memang jarang update la lepas nih.

Duit pun tak ada. So, memang berpuasa maggi dengan nasi putih jer lah gua 2 minggu nih agaknya.

Midterm rabu nih. Sepatah haram pun tak baca lagi. Mungkin malam nih baru mula buka buku. Buka sahajalah. Baca belum tentu.

Kerja semakin banyak. Gua nak chow dulu. Thanks semua. Nanti kalau gua kaya gua pergi CC untuk update. Chow.

P/S : Doakan Kejayaan Aku.

36 ulasan:

  1. wo sudah habis kah bekalan internet yg gua kasi sama lu beb?haha,puasa online la lu ek haha

    BalasPadam
  2. haha...giler ahh...ksian aku ngan ko hans bila baca entry nih..haha!!! btw... all the best bro!!!

    BalasPadam
  3. kesiaannn kesiannnnnnnnn budak tu huhuu....

    BalasPadam
  4. good luck hans !

    sure rindu ko nanti *tipu sunat*

    BalasPadam
  5. ok bro.. t apa2 dtg jmput gua k...

    BalasPadam
  6. la shah alam tkder wifi free ker?ingat dah maju dri s.p nie..hehe..i dulu kat seksyen 7..

    BalasPadam
  7. gudluck..
    oh, btw, tak pernah lagi merasa naik itu bas 2 tingkat. kesian kan.. huuu~

    BalasPadam
  8. jom lepak. aku belanja. ko duk sek bpe?

    BalasPadam
  9. semoga berjaya..

    and.. next time kalo kaya dah, kalo g cc jangan lupa beli adiah utk kami..eheheh(kes tamak adiah)

    BalasPadam
  10. slma ni kamu update pakai apa?
    pegi cc ka?

    BalasPadam
  11. oh char kuey tiow!

    all d best midterm=)

    BalasPadam
  12. Terbaik! Kalau ada internet, aku konpim ko akan malas study (mcm aku). Hahaha.

    BalasPadam
  13. semoga berjaya hans hanis... kami akan selalu tgu update dr ko. hehe...

    p/s: dah tak nak singgah ke blog saya lagi ker?

    BalasPadam
  14. buat yg pnting duulu,.


    gud lak midterm

    BalasPadam
  15. kau nk eje tapi ke tapu tu..??

    err.. ehe..

    kau naek sani express eaa..??

    alhamdulilah kau slamat..

    BalasPadam
  16. meh ita ramai-ramai doakan hans..allahumma bariklana..

    BalasPadam
  17. semoga berjaya....:-)

    re:...hujan memang best...kumpulan hujan pun best...hehehe

    BalasPadam
  18. tm ni mmg leceh. akak psg dulu sebulan lebih baru dpt. terhegeh2 satu psatu buat..call aje 2 3 kali, dtg xpon. dh ngamuk2 kat hq bru le dtg.

    BalasPadam
  19. mesti malu gurl tu.
    ketawa bg cover malu la tu.
    huhu

    :)

    BalasPadam
  20. alahai sian nyer hans..makan manggi je. aaa sekali sekala mkn manggi ni sedap tau..bubuh rencah udang, sayur dan pecahkan sebiji telur.

    BalasPadam
  21. Lu sudah kaya jangan lupa gua tau..

    BalasPadam
  22. arini my last day berentry~ aku akan ilang tuk jangka masa yg lama~
    ko jaga diri~
    tankiu sgt2~
    rindu kat ko nti~

    BalasPadam
  23. gud luck... byk tempat ada wi fi.. leh tumpang aja

    BalasPadam
  24. eh min pun sama la
    baru 1 time naik bus 2 tingkat
    huhuu
    ok god luck exam ye
    hehee

    BalasPadam
  25. sejak bile malaysia ada bas 2 tingkat? haha.. dah lupa dah. haha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com