Ahad, 14 Mac 2010

Aku Tak Percaya Aku Lepak Dekat Mcd 12 Jam

Ini memang kerja gila. Bagi akulah. Lepas habis kelas tambahan di pagi Sabtu tiba - tiba budak rumah aku si Fizi ajak pergi online dekat Mcd. Kiranya sampai dekat Mcd seksyen 3 tu pukul 11.45 tengahari.

Tunggu Mcd lunch dulu sebelum order Mcdeluxe. Waktu tulah baru dapat info baru yang assignment kena buat individual pula. Aku baru nak enjoy - enjoy online terus terbantut semangat berfoya - foya dengan laptop.

Lepas tu tiba - tiba ada seorang perempuan datang dekat aku,"Awak nih Hans kan?". Member aku dah terkejut dah. Aku pula rasa macam pernah tengok tapi siapa yer. Aku pun berani dirilah tanya dia sapa. Rupa - rupanya awek Si Moyang Man tak lain tak bukan Si Azzaliena . Sorry saya blur semalam. Hahaha. Lepas tu budak rumah aku kata ada peminat datang jumpa. Macam haram. Hahaha.

Lepas tu, jumpa lagi seorang budak kelas Si Wana. Borak biasa - biasa jer lah. Lepas tu aku tak tahu berapa kali kitaorang berdua refill air pepsi tu sampailah dah malam jumpa balik dengan si Wana. Terkejut dia sebab kitaorang tak balik lagi. Mula dari situ kitaorang bertiga main tagged post dekat Facebook. Masing - masing cari kembar yang kerja dekat Mcd tu. Mau ketawa macam nak gila sampai budak - budak perempuan dekat belakang aku tu mencebik muka.

Malas nak ambil peduli. Hahaha. Sampai pukul 12 macam tu lepas dah rasa mata pun berpinar asyik pandang laptop jer so kitaorang berdua pun chow lah dari situ. Pergi makan Char Kuew Teow Sani kejap dengan sorang lagi budak rumah Si Rempit.

Balik rumah mandi kejap pastu terus tidur tak ingat dunia. Aku mimpi apa pun tak tahu. Duit pun dah makin menyurut. Hahaha. Okaylah. Nak chow dulu. Assalammualaikum!

P/S : Nak Makan Apalah Malam Nih.

30 ulasan:

  1. ngadap laptop lama2 lg tmbah power spek hg tu nanti

    BalasPadam
  2. mcd lagi ini malam.. haha..

    BalasPadam
  3. wah.. post la mcDeluxe kat kite gak wawawa

    BalasPadam
  4. fuyoo!!! ade peminat tu... bertuahnye ko.. eh! bro! dlm cte aku nama ko pun ade tp episod seterusnye hehee

    BalasPadam
  5. ak 3 hari makan mcd!
    kenyang bluurrrppp!!!

    BalasPadam
  6. hahaha
    bapak lame..
    kau keje skali ke
    hahhaak..
    byk kau OT

    BalasPadam
  7. dh lama xlepak mcd wat assignment
    erk88

    BalasPadam
  8. bese pegi mcd mane? solat jgn lupe geee

    BalasPadam
  9. pergh gila kentang sampai 12 jam.
    bhaha~

    BalasPadam
  10. ~ huhu..
    ~ rindu sama shah alam

    BalasPadam
  11. ko tolong jadi spy si aza tu..haha

    BalasPadam
  12. kau popular ler dikenali kat luar --> walaupun awek razman jer

    haha

    BalasPadam
  13. huish! kacau tpt duduk mcD je. 12 jam tu! hoh! gila! hahahhaahha

    BalasPadam
  14. wah!lepak malam situ best,

    BalasPadam
  15. gle lame nak mati weh..tak kebas ke bontot ko sok ats kusi lame2?

    BalasPadam
  16. kalo dh online.
    mmg takkan sedar dh bpe lamenye!
    huhuhuhu

    :)

    BalasPadam
  17. bila nak lepak sekali nih??

    BalasPadam
  18. mkn n lpak mcd lg pn oke wut.. :)

    BalasPadam
  19. lama2 boleh buat komersil kat mcD pulak :), glamor tu

    off topik: hans..apesal nak disamakan hans isaac dengan kamu :) hehehehe, perasan sudah :)-kidding je [ saje buat i takde pilihan, jadi lah kamu remy ishak]

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com